Hirsutizmden lazerle kurtulanlar

Taze nane çayının ne gibi faydaları bar rica etsem öğrenebilir miyim? İnşallah etkisini görürüz

Ben de 20 yalındayım kızınız doğduğunda tüyler var mıydı ? Sonradan mı oldu yüze hiçbir lazer yaptırılmaz ben alexandrite yaptırmıştım bir arkadaşımda buz yapmıştı o da pişman sadece iğneli olacak yüzümü ağda ile alıyorum ve eldiven ile alıyorum

Evet canım dogdugundada tutluydu ama tüylerin çoğu dökülmüştü bu tüyler sonradan çıktı birde bir sürü güzellik merkezinde orjinal buz laxer diyorlar ama yalan buz laxerin sitesinden girip gerçek buz lazer olan yerleri görmek mümkün igneliye dayanamaz kızım şuan ilaç aşamasındayız ilaç tedavisinden sonra tüylerin durumuna göre doktor eşliğinde ne yapmamız gerektiğine karar vericez canım birde ağda ile alınca tüyler sertleşip kalinlasiyomu kızım yüzünü aldırmayı çok istiyo ama ben cogaltiriz diye çok korkuyorum

1-4 Delta 9.26 çıktı benim testesteron da 0.65 çıktı Delta normal değer 0.9-3 arasında testesteron 0.1-0.75 arasında bir değermiş
Kızımın delta 3.53 testesteron 43 çıktı ama yaşına göre bı tık yüksek aldactone kullanmanı tavsiye ederim delta böbrek üstü bezinden salgılanan bı hormon aldacton bu hormonu baskilayip testesteron seviyesinide düşüruyormus hatta bı bayan bu hapla bı çok tüyunun döküldüğünü yazmisti

Taze nane çayının ne gibi faydaları bar rica etsem öğrenebilir miyim? İnşallah etkisini görürüz
Taze nane vücuttaki androjen hormonunu baskilayip tıpkı aldactone gibi testesteron hormonunu düşüruyormus İbrahim Saraçoğlu anlatmisti hatta internette yazınca karşına çıkar düzenli kullanımda tüyleri doktugunu söylüyor aç karna bı tutam yemek gerekiyormuş o şekilde yiyemedi kızım bende günde bir bardak çayını yapıyorum onun da etkili olduğu soyleniyo ama düzenli kullanması gerekiyormus

Ben de doğduğumda tüylüymüşüm ben de iğneli yaptırmadım hem de bence yaşı küçük ben konuşmaya gitmiştim genelde 18-20 yaşından sonra öneriyorlar lazer iğneli epilasyon vs ben bıyık kısmını ağda ile çene kısmını eldiven ile alıyorum şu an da sertleşme olmadı yüzümde yanak kısmında hafifler var onları almıyorum kulak altını da almıyorum çoğalmasından ve kalınlaşmadıysan korkuyorum bir de başa çıkamam diye çok korkuyorum daha facia hale getirmekten çok korkuyorum.

Yarın ilacı alıp kullanmaya başlıcam inşallah biz de kurtuluruz bu ilaçla

Çok teşekkürler uygulayacağım bu bilgiyi bilmiyordum çok teşekkürler gerçekten

Benim de adetlerim düzenli ancak endokrin doktorum yine de ultrason istedi önceden çekilmişti bir şey çıkmadı ama a yine de ne olur olmaz istediler

Çok teşekkürler uygulayacağım bu bilgiyi bilmiyordum çok teşekkürler gerçekten
İnşallah canım bizde şuan sadece cenedekilerimi alsak diyoruz kulak altına inmeye bende korkuyorum ama ilacını mutlaka al ve kullan bence faydası olacak bide bu hapı yemekle birlikte al kokusu çok ağır sade suyla yutarsan tiksinebilirsin etkisini hemen bekleme en az6ay kullanmalısın bide orjinal gerçek buz lazeri araştır bence fiyat olarak biraz yüksek olabilir ama gerçek buz lazer ve uzman ellerinde yapılırsa bence laxerde gayet etkili olacaktır benim bulunduğum şehirde heryer buz lazer yaptığını soyluyo ama araştırdığım zaman gerçek buz lazer sadece bir tane yerde var

Lazer kılları coşturmaktan bir işe yaramıyor hele ki yüz için İğneli tercih etmelisiniz. İsterseniz iyi birkaç yer ismi özelden verebilirim.

Lazer kılları coşturmaktan bir işe yaramıyor hele ki yüz için İğneli tercih etmelisiniz. İsterseniz iyi birkaç yer ismi özelden verebilirim.
Siz hangi bölgelerinde yaptirdiniz lazeri sizdede mi hirsutizm var ilaç kullandınız mı tabiki yer ismi alabilirim çokta memnun olurum birde yüzün çok geç bittiğini söylüyorlar belki 20 seans bile gerekebilirmis igneliye dayanamaz kızım bunun daha kolay bı yöntemi yokmu aceba

.

Canım sana doktor aldactone kaç mg verdi birde günde kaç defa almanı soyledi

Canım sana doktor aldactone kaç mg verdi birde günde kaç defa almanı soyledi
Bana başta 50 mg verdi sonra eczaneye gittim bunun 50 mg yok dedi tekrardan doktora gittim günde 2 defa 25 mg içiyorum dün başladım inşallah kızınızda ben de uzun vadede faydasını görürüz sizin kızınız kaç mg kullanıyor acaba ?

İnşallah canım tüm kalbimle diliyorum inşallah şifa olur size kızımda 25 mg günde iki defa kullaniyo ama pes etmeden 6 ay kullanmaya devam

İnşallah canım tüm kalbimle diliyorum inşallah şifa olur size kızımda 25 mg günde iki defa kullaniyo ama pes etmeden 6 ay kullanmaya devam
Merhaba ben geçen gün ilaç yazdırmaya gittim ilaç dozunu artırdılar günlük 100 mg almaya başlayacağım . Sizin kızınızın durumu nasıl şu an ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…