Diğer modeller bana biraz sade geldi. Sonuçta misafirede çıkartılacak biraz değişik olması güzel diye düşünüyorum.
geçen hafta hisar çeyiz seti aldım ve rio yu seçtim ben bana kalırsa rioya da bakmalısınız (3 taşlı olan model) çok şık duruyor
127 parça olan setten mi aldınız?
çok ince geldi bana o model (nova) çünkü daha önce de bakmıştım tatlı çatalları filan oyuncak gibi elde kalıyor.tabii gene de senin seçimin.hisar güzel bi markaymış bende alıcam o nedenle araştırıyorum ya hisar ya da jumbo alın diyorlar genelde
geçen hafta hisar çeyiz seti aldım ve rio yu seçtim ben bana kalırsa rioya da bakmalısınız (3 taşlı olan model) çok şık duruyor
milona serisinin taşsız olanını almıştım bir buçuk yıldır çok beğenerek kullanıyorum hiç bir sorun da yaşamadım.
Sorunsuz olarak kullanıyor olman beni çok mutlu etti, ve beni bu takıma biraz daha yaklaştırdı. Peki bir şey sormak istiyorum. Çatal ve kaşığın ağız kısımları söylenildiği kadar uzun mu, rahat kullanabiliyor musun?
canım kesinlikle nova, bu arada yemek takımın kütahya mı sanırım aynı takımı almışız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?