Hisler mi mantık mı??

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
kızlar uzun süredir kafam karışık. üniversitede tanıştığım son senemi geçirdiğim bir erkek arkadşım oldu. gerçekten sevmiştm onu. ancak hak ettiğim derecede değer,ilgi alaka göremeyince ayrıldım. ancak bu bir seneyi buldu. sonra arada sırada aradı mesajlar attı. barışalım diye. ben artık istemyrm dedm öyle deyince gitti. aramadı ama bir zaman sonra ben onu aradım. bişey sormak iiçin aramştm aslında.çok pişman oldum zaten. o günden sonra yeniden sürekli ısrar ediyor. pişman olduğunu, her şeyi çok güzel bi hale getireceğini, bi şans verirsem,kendini affettirecğini söylüyo. ben yine reddettim. olmaz dedim. ona güvenimi kaybettm çünkü, inanmıyorum sözlerine. iş güç olarak da pek iyi değil. askere gitmemiş bile henüz.

geçenlerde ablası aradı. oysa ablasıyla tanışmamıştm hiç.çok üzgün dedi. neden böyle oluyo vb konuştu. şans veremez misin diye. bi de biz onun arkasındayız deyip durdu. bu ne şimdi dedim kendi kendime şaşırdım.ona da olumsuz konuştm ben yine

aslında azcık da olsa hissi olarak bişeyler var ama bilmiyorum. sevgi mi yoksa mantık mı hangisini seçmeliyim. doğru olan hanghisidr. tecrübeli arkadaşlar yardım edin

Ortada elle tutulur bir sevgi yok, ee işi gücüde pek iyi değilmiş. Daha askere bile gitmemiş. Ohoo ölme eşşeğim yaz gelsin misali. Ayrı kaldığınız süre içerisinde aşkınızdan ölmediği de ortada. Adam şuanda karanlığa bir kurşun atıyor, denk gelirse ne alaa. Hiç girmeyin bu kişiyle yeniden bir ilişkiye bence.

işi gücü yok diyosun , askere gitmemiş diyosun güvenmiyorum istemiyırum diyorsun ... ablası aradı üzgün dedi diye beraber olunca değişecek değil yaa. senin tekrar beraber olmaya niyetin yok gibi zaten . ama değişedebilir belli olmaz . erkek genellemesi yaparsak değişmez ve dönme derim .. yine de sen ibilirsin bu benim fikrim ....

bence açma eski sayfaları.
zaten oluru olsa o zaman olurdu.
hayat kısa.
seni idareten değil,gerçekten seven birine ada kendini.
bu soruyu sorduğuna göre zaten sende de çok sevgi yok,
sadece eski alışkanlıkların cazibesi,özlemi vs...
ama sevgi değil.
sevgi olsa koşulsuz dönerdin.
çok seveceğin,sevileceğin zamanı bekle.

her insan bir şansı hak eder mi, hatalarından ders almış olabilir mi gerçekten, ne bileyim pişman olmuş. acabalar var kafamda

Mantığın ağır basıyor..Azıcık sevgin o kırıkları düzeltmeye yetecek mi,hiç sanmıyorum..yoluna bakmalısın..yeni ufuklara yelken açmalısın..

her insan bir şansı hak eder mi, hatalarından ders almış olabilir mi gerçekten, ne bileyim pişman olmuş. acabalar var kafamda

seviyor musun onu ? ufacıkta olsa bişiler var mı içinde?

birlikteykende çok aşırı seviyo muydun ? o zamanki hislerin tükendi mi ona karşı tükenmedi mi ?

karışık oldu ama inş anlarsın

Sadece boşluktasın..

Yazdıklarından bile bir şey hissetmediğin ortada.

Sen sadece denenmişi tekrar denemek istiyorsun ama bence geçmişe bir daha dönme.

Biten bir iliskinin tekrar tat verecegini sanmiyorum da inanmiyorum da...
bir kez bittiyse bitsin öyle de kalsin...
bundan sonrasina onunuze yolunuza bakin bence...

Bir çin restoranına gittin.

Ve bir çin yemeği sipariş ettin.Geldi siparişin.

Görüntüsüne baktın içine sinmedi ama gene yedin denemek için.

Ve hiç mi hiç beğenmedin.Tat almadın zevk almadın.Verdiğin paraya dahi acıdın.

Şimdi sana soruyorum ;

O çin restoranına gidip o haz almadığın yemeği tekrar yer misin ?

Eğer cevabın evet gene gider gene denerim beğenmeyeceğimi bilsem bile ise 2.bir şans ver sonucu bile bile yeniden başla.

Eğer cevabın tabiki hayır zaten beğenmedim olmadı asla vaktimi harcamam ise yoluna bak ve birdaha asla arama.Kesin tavrını da koy.

Evet karar senin......

önce kendini düşün..kalbe sığan her zaman mantığa sığmıyor maalesef..böyle olunca da üzüntü, dert hiç eksik olmuyor.
önceliklerin, senin beklentilerine karşılık veriyor mu bunlar önemli..daha da önemlisi onu bu kadar çok düşünme şu aşamada.

önce kendin için bir gelecek hazırla,yeni mezun olmuşsun.işini, gücünü yoluna koy.kararlarının nasıl zamanla mantık çerçevesinde
yön değiştirdiğini sen de göreceksin.

bence artık oyalanma zamanını geçmissin arkadaşım bak ciddi düşünüyorsan ki kızlar genelde evlenme niyetiyle başlar tam tamına herşeyi içine sinmeli sonra herşeyle sen mücadele etmek zorunda kalırsın onun eksiklerini tamamlamakla ekstradan ugraşırsın..cok yorucu olur bu bide değecekse bekle 15 ay bence sonradan geçen zamana yanarsın cook mantıklı ol sevginin ağına düşme sonra evlendiktn sonra bir müddet o aşkın tesiriyle iyi mutlu olursunda sonradan düşünmye başlarsın neden evlendimki gözüm göre göre die işte birdaha dönüşü çok zordur..inşallah allah utandırmasın..nasipse zaten olucaktır

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kızlar çok sağolun zamana ayırıp düşüncelerinizi belirttiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.hepinizin Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…