Hislerim beşer şaşar ama yanilmam. !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Geçen ki konumda bahsetmistim.Kocamin evli arkadaşı var ,surekli disarda .
Doğu gibi yerde tek birakiyor,eşini. VE icime bi şüphe, düştü yok dertliymis arabada alkol almalar..Kiro kiro haller ..Sonra bu adam karısını mi, aldattida adam surekli eve gitmiyor dedim!!!
.Yok idda oynamis, para kaybetmis dedi ,ama yemedim..
Bugunde yine ayni cocuk ,hoslanmiyorum ya dedim ,bundan icimde his var dedim ,bu karisini aldattti dedim .
Eveledi geveledi..Sonra yok karisi ev hanimiymis..
Bunun aldatmş, hemde taksiciyle...Ve konuşmalarini, filan almış cocuk..Konusma kayitlarini, ne hassa hic bişey yapmamis karisina ...Bende şaşirdimm yani .. Aldatilacak ve bi erkek sadcee bosanacak,dedim.
Dava acacakmis adam .Tesaduf cocugu telefonla oynarken ,gece arama kayitlarina ulasmis ve döküman almiş. Karisinin haberi yok tabi...Bugunde kocamdan önce borç alms onceden, ödemiş bana atacak oldu parayii.. 10 bin .....Suan senn hesabina atayim diyince .duydum.Ben bana söylemek istemeyebilir ama yok idda yüzünden yok , bilmem ne dip yalan söylemesi ve sürekli bunla takilmasi malesef , gorevlerde de ayni sekilde...
Ben hic hoşlanmadim ve simdi de bilet alip kadini yolluyorlarmis..Benim ne dertlerim var benle , ilgilensene arkadsinn derdiyle ilgileniyor cok canim sıkıldı ..Inşallah başını yakmaz dedim. Ya hislerim kötü yöndeydi yanilmadimm da.. Napayim bennn...Laf söylediğimde iki disari cikiyorm sorun oluyor diyor.. Sen yalanla dolanla is bitiryon bana gercrgi soylemiyorsun ki.10 bin az para mi????? Ne icjn kim icin .Bu arkadasi bunun basinj yakacak..Ve ben gidecem oraya bisey bulurm inşallah. .....

Durum biraz tuhaf.. Bana eşinin anlattığı mantıklı gelmedi. Pis kokular geliyor gibi. İnşallah olmaz da.. Bilemiyorum

• Beğen
Reactions: tse
Durum biraz tuhaf.. Bana eşinin anlattığı mantıklı gelmedi. Pis kokular geliyor gibi. İnşallah olmaz da.. Bilemiyorum
Ayenn..Bana yalan söyledi. Once idda üzerine aralari bozuk, dedi. Şimdi aldatma karısı aldatmis anlatacknis bana ..Ya ben buna nasil inanimm...

Eşinizin arkadaşı iyi ayak değil ve eşiniz O kişinin yalanlarını gizliyor :KK43:
Bu kötü arkadaş kendisine uydurmasın eşinizi ?
Birde kadına iftira ediyor kırk dümen çevirip tüh yani

Eşinizin arkadaşı iyi ayak değil ve eşiniz O kişinin yalanlarını gizliyor :KK43:
Bu kötü arkadaş kendisine uydurmasın eşinizi ?
Birde kadına iftira ediyor kırk dümen çevirip tüh yani
Ayenn bide kadina iftira atıyorlar. Bi kadin bakacaksa küçük gördügum icin degil sakin yanls anlasilmasin ..Evini ,esini,cogunu taksiciyle mi aldatir. Bide yaslari gencler yani..Neymiss. Kocasi karisinin gece tlf calinca iskillenmis.arastirmis filan .Taksici cikmis..Kadin tupperware yapiyomus..Taksicinn annesi aliyomus o sekilde konusmalri olmus.. Ama kesin aldatti da diyemiyomus.. Goya taksicnn annesi aloyomus kadinda evet ben aliyorm demis.Ama kadinn nosundan hic aranmamis taksicinn annesi..Supheli heppp.. Adamda kadini suphe yuznde annesingle yollmis. Sürekli bunla geziyor asiri canm.skldi

Ayenn bide kadina iftira atıyorlar. Bi kadin bakacaksa küçük gördügum icin degil sakin yanls anlasilmasin ..Evini ,esini,cogunu taksiciyle mi aldatir. Bide yaslari gencler yani..Neymiss. Kocasi karisinin gece tlf calinca iskillenmis.arastirmis filan .Taksici cikmis..Kadin tupperware yapiyomus..Taksicinn annesi aliyomus o sekilde konusmalri olmus.. Ama kesin aldatti da diyemiyomus.. Goya taksicnn annesi aloyomus kadinda evet ben aliyorm demis.Ama kadinn nosundan hic aranmamis taksicinn annesi..Supheli heppp.. Adamda kadini suphe yuznde annesingle yollmis. Sürekli bunla geziyor asiri canm.skldi

Taksicinin annesi oğlunun telefonundan aramıştır.
Birde watsaap denen olay var çıkıyor herkesin profili.
Belki de taksici kadını aradı gece vakti :KK57: Oluyor böyle olaylar.
Buda kadının suçlu olduğunu zaten göstermez.
Kadınında kocası hazır kılıf bulmuş kendi suçunu örtmek için.
Benim düşüncem böyle.

• Beğen
Reactions: tse
Taksicinin annesi oğlunun telefonundan aramıştır.
Birde watsaap denen olay var çıkıyor herkesin profili.
Belki de taksici kadını aradı gece vakti :KK57: Oluyor böyle olaylar.
Buda kadının suçlu olduğunu zaten göstermez.
Kadınında kocası hazır kılıf bulmuş kendi suçunu örtmek için.
Benim düşüncem böyle.
Degil mi bende ayni sizin gibi düşündüm. AMA benm kocam kirk takla atiyor ve ben bunla takildiginda hic mutlu olmuyorum....

eşlerin birbirinden bir şey saklamasını hiç sevmem. saklamalar yalanları doğurur. o arkadaşı kim ki size arkadaşını koruyor?

eşlerin birbirinden bir şey saklamasını hiç sevmem. saklamalar yalanları doğurur. o arkadaşı kim ki size arkadaşını koruyor?
Olayi anlatti ama saklamasina bozuldm sadece hani onlarin sorunu ben yannda destek oldum dedi ama bidaha yapmicak ..aynen

Okudum ama bi ben mi anlayamadım o_O

Back
X