Hislerim, Duygularım

Kibarca red edilmişsiniz boşuna umutlanmayın.

Not: Burada bir üye var o da benzer bir yazara platonikti. Hatta ara ara yazarlara radyoculara aşık olan bir arkadaştır. Acaba ikinci üyelik mi aldı diye düşündüm okuyunca eğer oysan o adamın ilgisinin olmadığını sana söylemiştik inanmamaştın acı bir şekilde öğrenmene üzüldüm. Bundan sonrasında kapılma böyle ünlü şahsiyetlere derim naçizane

Benim de aklıma nedense aynı şey geldi.

Benim de aklıma nedense aynı şey geldi.

O arkadaş sürekli benzer aşklar yaşadığı için çok tepki almaya başlamıştı ben konu açmaya çekinir diye tahmin ettim kendini ifade etme tarzı da benzeyince ama kib yapmadım yine de günahını almayayım diye.

O arkadaş sürekli benzer aşklar yaşadığı için çok tepki almaya başlamıştı ben konu açmaya çekinir diye tahmin ettim kendini ifade etme tarzı da benzeyince ama kib yapmadım yine de günahını almayayım diye.
kibleyebilirsin yönetim kimin kim olduğunun ayrımına varır sanırım.

Yazarların hayal dünyası geniştir ve kaleme aldıkları ile özel hayatları hiç örtüşmeyebilir.
Sizin gibi çok fazla hayranı vardır ve bazıları hayranlıkla aşkı karıştırabilir.
Günde sayısız mesaj alırlar ve hepsini de kibarca reddederler, görüşmek istediğini de söyleyebilirler.
Hayran ve okuyucu kitlesini kaybetmek istemezler.
Görüşelim demesi umutlanmanızı gerektirmiyor yani.

Adam kibarca red etmiş.bence umutlanmayın.
Fakat sizin hislerinizin hayranlık olduğunu düşünüyorum. Yazar ve yakışıklı ise karizmatik bulmussunuzdur.Birçok kadın hayranınin olduğunu bilmek se rekabet hissini arttırmış sanki..

Üzüldüm adınıza.

Adam istemediğini çok kibar bir şekilde belirtmiş takdir ettim.

Back
X