Hisler yalan söylemez içinize doğan belkide gerçektir.
Aklınıza kuşku sokmak değilde... Erkekler kadınlar gibi birine yıllarca bağlı kalamıyorlar aşkları çabuk bitiyor..O yüzden karar sizin bence yolun başındayken doğru bir karar verin..
Seven erkeğin aklı sevdiği kadında olur bir an olsun haber almak ister.... Ama sevgi sıradanlaştıysa sanırım ilgisizlik başka şeylerin önceliği yer alıyor...
sevgiye o kadar güvenmeyin...
Gün gelir sizde çok acı çeken kadınlardan olursunuz...
fitneci seni ehehehe güldürdün akşam akşam erkekler ne kadar yalancıysa kadınlar hemcinslerim okadar fitneci gerçekden .sen git bence piskatri servisine
arkadaşım bak bu arkadaş şimdi olurda sizin yuzunuzden gidip ayrılsa sebepsız yere çokmu daha ıyı olacak okadar konu okuyoruzki insanlar erkekler ne pislikler yapıyorda ayrılmıyorlar burda hiçbişey yokken senın dedıgın lafları cokmu dgru buluyorsun .vebalini alabılecekmısn yazıklar olsun ya.bunasıl teselli daha hiçbişey olmamışken 1 ayrıl gorusmedıgı ıcın .garip dogrusu .senınkısı tesellı degıl unutma bunuarkadaşım sözlerine dikkat et...
Biz bayanalar sürekli birbirimizi teselli ediyoruz ama ortada gerçekler var.. Her şeyi de iyi ye yormamak lazım... Biz erkeklere taviz verdikçe pnlar daha ne çok canlar yakacak...
Benim doktora ihtiyacım yok.Hem fitneci demek anlam olarak bana yakışmaz..Ben kadının aklına fitne sokmuyorum o zaten şüphe ediyor. şüphe girdiyse işin içine bilki vardır bişeyler kadınların ön sezileri kuvvetlidir. aynı zamanda erkeklerde kadınalrı çok rahat kandırabilir..
bayan arkadaş 2 ay sonra nasıl açacak merak ettim..Takdir sizin...
yorum istemiş ... Sırtını sıvazlayamazdım ya...
canım benım burda yapacagın en dogru karar arayıp ona sorman bi ilişkide böyle şeyleri inan başkası söylemesın sana ne yapacagını .ara sor sebebını ogren elbet vardır sebebı .eğer hala devam edıyorsa bırak kendı halıne artık onun erkeklıgıne adamlıgına kalmış sen yapacagını yapmışssındır.inan ortada sorun yok.şu anda tabikiBir aydır ne görüşememesi..çok saçma,aynı şehirde bir de..bir fırsat ayarlaması lazımdı mutlaka..bence o görüşmek istemediği için görüşmüyorsunuz,erkek ne zaman görmek isterse ne yapar eder görür..tonla mantıklı bahanesi varmış görüşmemek için,bir bahane de sizinle görüşmek için bulamaz mıymış acaba..
arkadaşım bak bu arkadaş şimdi olurda sizin yuzunuzden gidip ayrılsa sebepsız yere çokmu daha ıyı olacak okadar konu okuyoruzki insanlar erkekler ne pislikler yapıyorda ayrılmıyorlar burda hiçbişey yokken senın dedıgın lafları cokmu dgru buluyorsun .vebalini alabılecekmısn yazıklar olsun ya.bunasıl teselli daha hiçbişey olmamışken 1 ayrıl gorusmedıgı ıcın .garip dogrusu .senınkısı tesellı degıl unutma bunu
canım benım burda yapacagın en dogru karar arayıp ona sorman bi ilişkide böyle şeyleri inan başkası söylemesın sana ne yapacagını .ara sor sebebını ogren elbet vardır sebebı .eğer hala devam edıyorsa bırak kendı halıne artık onun erkeklıgıne adamlıgına kalmış sen yapacagını yapmışssındır.inan ortada sorun yok.şu anda tabiki
kızlar hepinizin söyledikleri doğru ama bn okadar çok emek verdim ki bu ilişkiye anlatamm aramızda yaş farkıda var 14 yaş var acaba haksızlıkmı ediyorum ona sonuçta gerçekten yoğun bi iş temposu var malümm yoruluyoda haklı olabilir mi diyorum bazende yani 1 ay görüşmemek için bukadar önemli ne olabilir iş iş bi yere kadar insan bi çay içmek içn vakit ayırır yne ayırır kafam çorba kızlar ne zaman arasam açıyuo ve hiç bişey yokmuş gbi konuşuyo ki bu aralar hiç aramadığım kadar arıyorum aklım sıra bişeyler çeviriryosa yakalıycamyanii saçmaladıkça saçmalıyorum geçen telde sordum sorun ne dedim hiçbişey yok hayatım sadece işler yoğun dedi söylicek bişey bulamadım ne zman arasam açıyo evet aradığımda işte sorun ne peki resmen paranoyak oldum herşey çok güsel olcak bu sen diyo bilmiyorum ama artık kendimi ii hissetmiyorum sağlıklı düşenemiyorum bi yandan yurtdışında bi okulla görüşüyorum alıp başımı gdiyim onuda bana yaşattıklarınıda siliyim hayatımdan ama okadar umutsuzm ki geleceğe dair ne işimi düşünüyorum ne kariyerimi artık hayattımı amaçsız yaşıyorum bu ilişki beni yordu ama bu noktaya gelene kadar neler yaşadım ne emekler verdimm bi anda hepsini silip gitmek mantıklımı kızlar yardım edin ne olur ne onunla ne onsuz durumdayım şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?