Hislerimde yanılmadım,haklıydım

msjını sılme hareketınde bıle bulunmamaıs bu ne rahatlık valla oh :47:
bundan sonra o kısıyı dusunmeyın bence ve bundan sonra ark sevgılı vs
secerken bı kere dusunmeyın derım uzun soluklu dusunun
ve de asla bundan sonra olmaz demeyın asla zaten hıc demeyın kım asla derse bu dunyada yasıcak cnm sakınkesın konusma kader kısmet bellı mı olur ılerde ıyı ya ıyıkı olmamıs o ne kadar mutluyum sımdı dıcen bırı emın ol cıkıcak dua et yeter :34::21::21:

Bırak silmeyi telefonu elime aldım bakıyım mı mesajlarına dedim tamam bak dedi gayet rahat.Ben normalde mesaj okumaya falan karşıyım ama allahın işi işte..

Canım şimdi gerçekleri görmen iyi olmuş emin ol.:12:

İlerde çok daha fazla üzülürdün.

Umarım en kısa sürede atlatırsın.

O da kendi pisliğinde boğulur.:47:

Not : Avatarına bayıldımm.:6:

Teşekkür ederim canım.Haysiyetsiz ya gelmiş 30 yaşına hala nasıl işler peşinde.Aradığı bu demekki.Alsın bütün kızlar onun olsun yeterki beni rahat bıraksın uzak olsun

walla basıma gelmedı bılmıyorum tatlım ama emınım cok zordur.. neysekı gercek yuzunu gormussun tatlım.. su sanal sex dedıklerı seyıde hıc anlamadım nasıl oluyor ne yapıyorlar..:18::18::17: bırde bu moda oldu artık..

bırdaha kımseyle cıkmıycam falan demıssın.. asıl boyle yaparsan hayatının hatasını yaparsın.. cunku hepsı oyle degıl.. ve aslında o dogru adam senın alnında yazılı olan bıryerlerde senınle karsılasmayı beklıyor..ıkı uc serefsız yuzunden aşka küsmek olmaz.. küsmesi gereken onlar.. senı kaybettıgıne bın pişman oldugu zamanlarda anmaya baslıycak senı ama cok gec.. cunku sen onun artık adını bıle sılmıs olacaksın

Kadın gelsene buraya,dediklerini burda yapalım gibi bişeyler söylemiş uzak trabzondaymış.Uygunsuz mesajlar vardı şimdi burda yazamıyorum ama okurken ben utandım.Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum.İnşallah dediğin gibi olur..

Şerefsiz herif !
Kendini hiç suçlama sen sadece yanlış kişiye güvenmişsin.
Hepimiz hayatımızda çok kez yanlış insanlara güvendik.
Ama inşallah karşına düzgün ve seni üzmeyecek birisi çıkar tatlım.

İnşallah.Zaten benimle alakası yokmuş ki düşünsene 5 ayrı kızla konuşmuş.Onun için güzel,çirkin,kaliteli,zeki,aptal hiiç farketmezmiş.Çünkü karşısına kim çıktıysa asılmış.O yüzden çok da üzülmedim.Yanından kalkarken baktım sadece ben bu adamı mı sevdim dedim içimden

çayır faresi noldun yaa seni daha yeni baş göz ettik ya biz ne çabuk bozuldu?

Öyle oldu malesef iyi de oldu,güzel de oldu.O zamanlar ne kadar heycanlıydım hatırlıyosun dimi?

Tatlım senin o çocukla başladığın zamanları hatırlıyorum biz de şahit olmuştuk ve başlamasına çok sevinmiştim..neden böyle oldu yaa,derdi neymiş bu çocuğun,seni sevdiğini düşünüyor musun peki canım..üzülme seni kaybetti o üzülsün,saçmalıktan ibaret yaptığı..

Seviyorum diyordu.Sevmemiş demekki..

Seviyorum diyordu.Sevmemiş demekki..

Canım üzüldüm yaaa:5::5::5::5:..ama insan tanımadan bilemiyor tabi,e seninle barışmaya çalışmıyor mu,ne yapıyor şimdi..ilişkinizin ciddiyetini anlasaydı yapmazdı böyle.günaydın iyi geceler mesajı normal şeyler zamanla onlarıda yapmazdı..ama işte onlara ne şekilde davrandı,çok abartılacak şekilde mi ?

Günaydın iyi geceler mesajları neyse de,şimdi baktım sanal seks yazmışsın..onu yaptıysa bitirmekte haklısın canım,gerçeğinin olmadığını ya da bir daha olmayacağını nereden bileceksin ?

Günaydın iyi geceler mesajları neyse de,şimdi baktım sanal seks yazmışsın..onu yaptıysa bitirmekte haklısın canım,gerçeğinin olmadığını ya da bir daha olmayacağını nereden bileceksin ?

Evet canım.Sanal seks yapan gerçeğini yapmaz mı hiç.Yapar.Aslında öyle sevgili mesajları yoktu.Bu kızları aramış,günaydın iyi geceler mesajları falan vardı.Direk aşkım canım diye mesaj yoktu.Sadece Eda diye bir kız özür dilemek için arıyosun daha kötü yapıp kapatıyosun gibi bişyler yazmış.Ama 5 ayrı kişi vardı mesajlaştığı.Off bilemiyorum.Hani önüne çıkan her kıza asılan erkekler olur ya o da onlardan sanrım.

canım olmus bı kere artık ne uzul ne dusun o sahsı baksana rahat rahat elıne telı vermıs bı de bence bılerek o hareketı yaptı senı sevmedıgını dusundurdu mu hıc sana ne bılım senden ayrılmak ıcın acık acık gorsun benden sogusun dıye de yapmıs olabılırkı bıtsın dıye
tabı kesın dıyemıcem sensaha ıyı tanırsın bızden ama yanı bılerek de telı elıne vermesı aklıma bunu getırdı :50:

canım olmus bı kere artık ne uzul ne dusun o sahsı baksana rahat rahat elıne telı vermıs bı de bence bılerek o hareketı yaptı senı sevmedıgını dusundurdu mu hıc sana ne bılım senden ayrılmak ıcın acık acık gorsun benden sogusun dıye de yapmıs olabılırkı bıtsın dıye
tabı kesın dıyemıcem sensaha ıyı tanırsın bızden ama yanı bılerek de telı elıne vermesı aklıma bunu getırdı :50:

Teşekkür ederim yorumun için canım.Ne düşündü bilmiyorum.Umrumda değil artık unuttum gitti.Kafam çok rahat böyle.Hem bana iyi bir tecrübe oldu.İlk başlarda kendimi değersiz falan hissediyordum benim yüzümden mi oldu diyodum ama anladım ki değersiz olan onun kendisi.O kadar rezil bir insanmış ki nasıl sevmişim bilmiyorum.Bunca zaman nasıl rol yapmış şimdi anlıyorum.Kalitesiz.Neyse iyi ki de görmüşüm o mesajları.Daha fazla vakit harcamadan bitirdim.Allah ona layık olduğu hayatı yaşatsın.

Back
X