- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
Kızlar merhaba. Önceki konularımdan mütevellit bir ilişkim vardı. 4 senedir evliliğe taşınmayan hep bahaneler sözler verilen. En sonunda beyefendiyi dinleyip bitirmiştim ilişkiyi. Kendince sebepleri vardı ve bende daha fazla katlanmayarak son vermiştim.. Hemen ardından başkasıyla görüştüm daha önceden tanıdıgım biriydi onu tanımayı cok istiyordum.. Dolu dolu harika vakit geçirirdik. Ailesine arkadaşlarına herkese beni anlatıyordu.. İlerde de isteği benli bir hayattı.. Çocuklar gibi şen şakraktık.. Tabi bir kaç hoşuma gitmeyen davranışı da olmuştu.. Evlenip ayrılmış biriydi o da.. Kafam gayet rahat başlamıştım bu ilişkiye... Ve bir gün o eski erkek arkadaşım birden karşıma evlilik teklifiyle cıktı.. 1 ay da bütün hatalarının farkında olarak. Reddettim kovdum ilişkim oldugunu söyledim ama yinede bırakmadı peşimi. Hep bir affedilme telaşındaydı.. Ailemin karşısına cıkmaya benide ailesiyle tanıştırmaya hazır. Pişmanlığını evlilik olayını cok büyüttüğünü hep söyledi.. Var olan ilişkimi bitirdim cünkü yoruldum bu kafamın meşguliyetinden fazlasıyla.. Şimdi bu eski beyfendiyle beraberim ama ona olan hissiyatım eskisi gibi değil.. Ne hissettiğimi anlayamıyorum. Düşünmekten delirmek üzereyim.. Şuan tam ideal bir eş adayı ama beni o kadar yordu ve soguttuki 4 sene boyunca.. Önceden dans bile etmeyen adam benımle dans ediyor ama ben keyiflenemıyorum.. Oley be diyemiyorum.. Neden mutlu hissedemiyorum kendimi.. 30 yaşındayım ve bu saatten sonra sizce cok düşünmemem mi lazım