Hislerimm.... !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Hep aşkım babacığımi yazmıştım. Simdi eşimle ilgili bi sorun ,belkide sorun degil.
Hatam varsa yanlış düşünüyorsam, beni uyarin .
Simdi bunun bi mesai arkadasi var ,kac gündür buna dadandi.
Bi bakıyorum x gelicek oturmaya tamam ,ee sonra kapidan ugradi gitti diyor,askim bende spora gidiyorum ,diyor ardindan.
Ama bana eve geleeck ,evde oturcaz diyo. Ayri şehirlerdeyiz bu arada.
3 bekar erkek kalıyor. Hepsi de nişanlı .
Sonra içime kurt düştú. Hani oturma geliyodu, birden eve kizmi ati acaba ,dedim evli ama bi an ole hissetim ,sonra sacmalama ya dedim kendime .Sonraki gunlerde de bunu hava almaya cikardi. Ama benim içime kurt düştü , çocuğu hic görmedim adini duydum.. Ve kac gündür esiyle arası bozukmus.Cunku gece yarilari doguda insan esini tek birakip,gezmelere gider mj, ne isi var diyodum , arasi acik diyodu.
Bugunde eşimi evden cikardi ,polis evi dediler, kuytu yerde icki iciyorlarmis.Neymis x kişi kavga etmis esiyle sebep; idda oynamis filan filan ,bende yapıştırdim aldattimi kac gündür can çekisyor içime , öyle doğuyor dedjm yok evli filan dedi ,ama ben neden böyle hissediyorum, ki hislerimde asla asla yanılmamm. Suan bensiz icmezsin diye adam bana soz veren, arkadasina eslik ediyormus bana yalan soyledigini hissediyorum... Disari cikma icme gibi akışkanligi yoktur.Kendi babasini ickiden kaybettiginden dolayi.
Ve yaşadığı bölge de kizlar bizzat gördüm kendileri evli bekar fark etmeden peslerinden kosuyor.ve bende telaslandim üzüldüm. . Yoldan cikar diye.. şimdi mubabbetini rezil edim mi acip

Son düzenleme:
Canım kocana sahip çık Ayy güven olmaz kocana güveniyosan sorun yok ama arkadaş arkadaşı yoldan cikarir

Canım kocana sahip çık Ayy güven olmaz kocana güveniyosan sorun yok ama arkadaş arkadaşı yoldan cikarir
Icime hep aldatiyor o çocuk diye geciyor..Gece disari cikiyor evli adam bide doguda en pis yerde...Nasil bırakıyor karisini diyorum. Hava aliyomus diyo. Yalandr emjnim... bide idda diyor iddan kmse kavga edipte icmez değil mi. Bide uzagiz ya. Bosluga kanar diye korkyorummmm

Inan hicbir sey anlamadim. Oyle karmakarisik anlatmissin, tekrarlar yapmışsın.
Paragraf falan koysan iyi olur..
Bende senjn yorumunu bekliyorumdum tatlim..Hemen duzelticem
Inan hicbir sey anlamadim. Oyle karmakarisik anlatmissin, tekrarlar yapmışsın.
Paragraf falan koysan iyi olur..
Kocamin arkadasi kac gündür dadandi ..Bende hislerimde yanilmam.Dogu gibi bi yerde karisini gece gunduz tek bırakıyor. .Neymis idda oynamis karisi kapıya koymus .Bunda alıyor icmeye gdiyorlar ..Bende bozuldum.Icmicekti bana söz vermisti.Bide orada kizlar evli ,bekar fark etmiyor yapışiyolar. Bende aldatti ki karisi kovdu dedim .simdi inanim diye resim attilar

Zor anladım konuyu eşiniz şehir dışı göreve gitti oradaki evli arkadaşından suphelendiniz sanırım az en son anladigim bu.

Hisleriniz de haklı olabilirsiniz eşinizi bunaltmadan uyarın. Sonuçta doğu görevinde ve zor şartlarda oralar boşluğa düştüm psikolojik durumum iyi değildi gibi mazeretler çıkmasın karşınıza hatta yeri gelirse böyle bi uyarı bile yapabilirsiniz.
Bende doğum nedeni ile memleketteyim eşim görev yeride arada uyarı tarzı şeyler yapıyorum dönüşü olmayacağını

Yaranı deşmek istemem ama başın sağolsun demek istiyorum.Uzun zamandır foruma giremedim,yeni giriyorum bugünlerde.Geçen gün biranda aklıma geldin,babacığın için hep çare arıyordun,yazıyordun buraya.Son durum nedir merak ettim,ama kullanıcı adını unutmuşum bulamadım o yüzden.Şimdi gördüm ve çok üzüldüm.Başın sağolsun,mekanı cennet olur inşallah.

Reactions: tse
Esine buda son olsun bir daha cikmak yok de.. o ewli ise seenin esindr ewli herkesin bir sorumlulugu var. Surekli kocani alip disari çıkacağına gitsin eşiyle sorunlarini cozsun.. peki siz niye esinizin yaninda degilsiniz.

Bence de guvenme. Kadinlar hislerinde gercekten yanilmiyorlar.

Bence de guvenme. Kadinlar hislerinde gercekten yanilmiyorlar.
Hic gormedim ama hissettim. Bozuldum selfie atmis sonuçta , evli bak istedi zaman çıkabilir diyecek ... Idda icinmis goya evden kovmus.. Ayri şehirde olunca insana kurt düşüyor .

Esine buda son olsun bir daha cikmak yok de.. o ewli ise seenin esindr ewli herkesin bir sorumlulugu var. Surekli kocani alip disari çıkacağına gitsin eşiyle sorunlarini cozsun.. peki siz niye esinizin yaninda degilsiniz.
Ayenn aynisni bende dedimmm ..Kavga edince eve gidesi gelmiyor , evden kaciyormus...Bende dedjm dikkat ette senin evliligin bu arkadaslar yüzünden yikilmasin..Doguda bide esini bırakıyor geziyor. .Dogu görevinde bitcek inşallah ..6 aya ..Idda yüzündenmis..

Canımmmm...Hatirladimm..Evet yaram hep kanıyor canimm , durmadiki evet kendimi parcaldim ettim ama yok kurtaramadik..Gençliğimide aldi götürdü babacığım hala inanamiyorumm.Onca acıyı onca hastalığı onca , cileyi cekemdik mi yalan mi oldu diyorum .Uctu giiti babam ..25 gun olmuş...Kurtaramadık canim ..Allah razi olsun ...

Kıyamam ya gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin inşallah.Ne desek boş böyle bir acı karşısında,söylenecek tek şey Rabbim sizi cennetinde buluştursun inşallah.

Kıyamam ya gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin inşallah.Ne desek boş böyle bir acı karşısında,söylenecek tek şey Rabbim sizi cennetinde buluştursun inşallah.
Amin canim aynen öyle .Allah razi olsun rabbim kimseye de vermesin böyle aci..

Cok uzgunum tse, dusuncelerim sizinle. Daha yas icindesiniz, cevrenizde olan biten sizi cok hirpaliyor, zamanin huzur getirmesini diliyorum.

Cok uzgunum tse, dusuncelerim sizinle. Daha yas icindesiniz, cevrenizde olan biten sizi cok hirpaliyor, zamanin huzur getirmesini diliyorum.
Canimm cok tsk ederimm..Ayennn hemde cok!! Ama hic bişey babamim yokluğu kadar yaralamiyor.. saolunnnn

Eşine onlarla gidersen ,
dönünce beni bulamazsın de ..

Eşine onlarla gidersen ,
dönünce beni bulamazsın de ..
Aynısını dedim. Idda oynamis arkadsinn eşide baya kaybetmis heralde.. Kavga çıkarmis doğal olarak. Bende elinde icki şişesi karisinin gönlünü ickiye vercegi parayla cicek alsa alablr ama hala alem peşinde dedim baya ..Ama sirf dertlesmek için yannda bulunms simdilik soz verdi..

Umarım sözünde durur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…