- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Evet ben,fazlaca mantıklı ve katıyımdır bu konuda.SİZİN KALBİNİZİN VERDİĞİ KARARA BEYNİNİZ ÇOK İSTEDİĞİ HALDE KARŞI ÇIKTI MI ?
Beyniniz kalbinize dur, yapma, sus dedi mi ?
KALBİNİZ ÇOK İSTEDİĞİ HALDE DİLİNİZ KAYBETMEMEK ADINA SUSTU MU ?
Tamam beyin kalbi sustursun, kalbi susturmaya gücü yetiyor ya hisler ? Hisleri nasıl susturacak ? Hislere nasıl söz geçirecek ? HİSLERİNE SÖZ GEÇİREBİLEN VAR MI ?
Mesela o kişi canını acıtacak şeyler yapmıştır ama onu kaybetmek daha çok acıtacağından susmayı seçer.Evet ben,fazlaca mantıklı ve katıyımdır bu konuda.
Kaybetmemek adına susmayı biraz açar mısın?
Birisiyle ilişkiniz, muhabbettiniz iyidir ama sizin karşıdakine karşı hisleriniz değişmiştir, konuşursanız, hislerinizi açığa çıkarırsanız muhabbetiniz bozulacaktır, bu yüzden susarsınız... demek istediğim buEvet ben,fazlaca mantıklı ve katıyımdır bu konuda.
Kaybetmemek adına susmayı biraz açar mısın?
Ağzımı bile açmazdım,hatta kalbim bile unutmaya hazır olurdu.Birisiyle ilişkiniz, muhabbettiniz iyidir ama sizin karşıdakine karşı hisleriniz değişmiştir, konuşursanız, hislerinizi açığa çıkarırsanız muhabbetiniz bozulacaktır, bu yüzden susarsınız... demek istediğim bu
Peki net olmayan konularda ?Artıları ve eksileri ölçüp kararımı ona göre veririm. Net olan konularda tabii ki.
Şuan aynen bu durumdayım, işin kötü tarafı karşıdakide böyle düşünüyor susmayı tercih ediyor... Ama hislerime engel olamıyorum, üzülüyorum hala, bunu nasıl engelleyebilirimAğzımı bile açmazdım,hatta kalbim bile unutmaya hazır olurdu.
beynini dinle demek ki mantigin olmaz diyo beyin dur diyorsa ilerde cogu zaman dinlenmedigi icin pisman olumuyoSizin hiç duygularınız kalbinizle beyninizin arasına sıkıştı kaldı mı ?
Şimdi diyebilirsiniz bana Duyguların beyinle alakası yoktur, duygular kalbin işidir...
Tamam kabul ediyorum, duygular kalbin işidir ama beyin bazen kalbin işine karışır, duyguları susturmasını ister...
Duyguları birçok şekilde hissederiz kimi zaman sevinçle, huzurla, mutlulukla kimi zamanda acıyla endişeyle ...
Bu saydığım duyguların birçoğunu yada benzerlerini muhakkak sizde yaşamışsınızdır. Ama benim cevabını aradığım soru başka...
SİZİN KALBİNİZİN VERDİĞİ KARARA BEYNİNİZ ÇOK İSTEDİĞİ HALDE KARŞI ÇIKTI MI ?
Beyniniz kalbinize dur, yapma, sus dedi mi ?
KALBİNİZ ÇOK İSTEDİĞİ HALDE DİLİNİZ KAYBETMEMEK ADINA SUSTU MU ?
Tamam beyin kalbi sustursun, kalbi susturmaya gücü yetiyor ya hisler ? Hisleri nasıl susturacak ? Hislere nasıl söz geçirecek ? HİSLERİNE SÖZ GEÇİREBİLEN VAR MI ?
İlk önce mantık sonra duygular aksi düşünülemez benim için
Beynimde kalbimin sesini dinlemek istiyor ama kaybetmemek için susması gerekiyor ve susuyor ama hisler hala canımı tıyor, buna nasıl engel olurum ?Ben kalbinin sesini az dinleyenlerdenim o konuşsun dursun ben beynimi dinlerim
Kesinlikle yasak aşk mevzusu değil, öyle birşeye karşıyım zaten... Sadece aşk mevzusuDuygular hormon işidir, şuraya yazayım da.
Yasak aşk mevzuları mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?