benimkide ilk zamanlar ölüp bitiyodu gerçi halaaaa onun gözünde benden iyisi güzeli yokmus artık ne kadar doğruysaa
öyle olmalı tabi ki :)
ay ne güzelmiş bu işçok da yoğun gibi sanki ama ben de rica etsem bakar mısınız? teşekkürler
Eki Görüntüle 483238 Eki Görüntüle 483239
yükledimm jadalozz bekliyorumm yorumunuu:)))
Eki Görüntüle 483287 Eki Görüntüle 483288 Eki Görüntüle 483289 Eki Görüntüle 483290 Eki Görüntüle 483291 Eki Görüntüle 483292 Eki Görüntüle 483293
Kuzenimin falına yorum yapar mısınız rica etsek ?
fotolarda sorun var sanırım biraz bekleyince kapanıyor.
çok sıkıntılı gördüm kuzenini. etrafındaki insanlardan sıkılmış. dedikoducu, ikiyüzlü insanlarla muattap olmak zorunda kalmış hep. gitmek istediği bir yolu var şehir dışına, açık görünüyor. bir gelin damat var (veya sadece çiftlerdir) çok karmaşık ve yorucu bir ilişkileri var. kavgaları çok fazla. kuzenin sağlık sorunları var sanırım şu aralar. çok fazla göz var üzerinde, nazara geliyor.
jadoloz kolay gelsin canimyine is basindasiniz
sağolyoruldum bugün işi bırakıyorum :)
Sürekli dua ettiğin bir kalp var. Muradın gerçekleşiyor. Daha önce bir kalp kırıklığı yaşamışsın aşkla ilgili. O konuyla ilgili bağların tamamen kopuyor yeni başlangıçlar yapıyorsun. Üst üste güzel haberler alıyorsun. Hayatında önemli bir değişiklik görünüyor. Bir konuda bakış açını değiştirerek düşünrsen daha verimli sonuç alacaksın. Gitmek istediğin iki yol var. Yolunun birinde bir aile görünüyor. “j” harfi gördüm. Pek olan bir harf değil ama :) kafan çok karışık çıkmış. Boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor hesabı, çok inceliyorsun ve bu titizlik senin kafanı karıştırıyor. Seni koruyup kollayan birisi var bir bayan.
bu arada mesaj kutun dolmuş :)
sonradan farkettim ve sildim cnm:)) şuan hayatımda biri var,muradın gerçekleşiyor derken onumu kastettin cnm:))
evet onunla ilgili görünüyor umarım öyledir :)
durmak yok eğleniyorum vallajadaloz iskambil bakarsan haberim olsun
burda mısın :) uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?