hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

jadaaloz nerdesinn ablama fal bakarmısın ttaa nerelerde kahve icipte yolladı fotosunu bir kaç yorum istiyorum arkadaşlar bakabilen bakarsa seviniriz

12den sonra bakayım olur mu canım. şimdi gelen giden oluyor yanıma rahat bakamıyorum yalnız kaldığımda bakarım hemen :)

tamam sorun değil benim icinn :)

Yolu var dışarıya biriyle buluşuyor ablan o yolda :) çok ferah çok temiz çıkmış falı. Şu an tek istediği rahat bir koltuğa oturup keyif sürmek, dinlenmek :) bir ortama giriyor 3 4 kişilik bir ortam. İçlerinden birisi onun iyiliğini istemeyen birisi dikkat etmeli bu kişiye. Şaşıracağı bir olay yaşıcak sevgiliden sürpriz olabilir :) gitmek istediği birr yol var. M harfi çıkmış yolda. Ablanda mı var harf yoksa m harfinden biriyle mi gidecek bilemedim. Tren yolculuğu falan düşünüyor mu? Gittiği ve gideceği yollar çok aydınlık bir buluşma var yine farklı bir yerde çıktı. Çok özlediği biriyle. Bu ne aşktır Yarabbim ne kadar güzel ya hayran kaldım maşallah nazar değmesin Ablanın saçları uzun ve düz mü? Öyle bir bayan çıkmış. Üzüldüğü bir konu var. Ama yoluna giriyor her şey. Arkadaş gruplarıyla ilgili bir sıkıntısını gördüm bi de. Anlaşmazlıklar yaşamış veya yaşayabilir.
Bu kadar canım

saçları uzun ve düz masallah cok güzel seyler cıkmıs valla onların askına bende hayran kalıyorum benim sevgilim odun olmasa bizimkide bu kadar güzel olurdu tesekkurler dediklerinde doğru cıktı ayrıca tren yolculugu varr :)) ve cok yorgun

benimki de odun erkeklerin geneli öyle canım. arada ablan gibi şanslılar çıkıyo işte nadir de olsa

Arkadaşın evli mi? Bebek gördüm falında. Hamilelik durumu varsa biraz sıkıntılı geçiriyor sanırım. Evli değilse hayatındaki bir yeniliği işaret ediyor demektir. O değişiklikten çok memnun kalmayabilir. Dertlerini paylaştığı bir arkadaşı var ona değer veren birlikte güzel vakit geçirdikleri biri. Yaşadığı sıkıntıyı atmasına az kalmış. Sonrası çok ferah ve huzurlu. Uzun bir yol görünüyor arkadaşına.

ay ne güzelmiş bu iş çok da yoğun gibi sanki ama ben de rica etsem bakar mısınız? teşekkürler

Eklentiler

• $IMG_0439.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 57
ay ne güzelmiş bu iş çok da yoğun gibi sanki ama ben de rica etsem bakar mısınız? teşekkürler

Eki Görüntüle 483238 Eki Görüntüle 483239

Bir kadın var garibim herkesi düşünmekten kendine mecali kalmamış. Herkesin derdine koşuyor herkesin derdini tasasını o çekiyor. Senin karşında binbir şekle giren birisi var. Sana kendini mi beğendirmeye çalışıyor bilemedim kırk takla atıyor resmen :) çadır görünüyor, tatil olabilir. Yakın bir zamanda güzel bir haber alıyorsun. Beklediğin bir haber senin için önemli. Çifte kumrular var maşallah :) ama bu aşkı çekemeyen birisi var. Dikkat edin o kişiye. Yapılı bir erkek.

Çok teşekkür ederim, cuma günü tatile gidiyorum
Diğer takla atanları da düşünüyorum bakalım.

şekerim bir kişinin konusuna daha ekledim bugün ama sendende yorum istiyorum mümkünse

Eki Görüntüle 483258 Eki Görüntüle 483260 Eki Görüntüle 483261

Gitar merakın mı var?
Çok hayal kuruyorsun bir çok konuda. Kalple ilgili bir dileğin var yakın zamanda bununla ilgili gelişmeler bekliyor seni. Maddi yönden olumlu bir dönem. “z” harfi gördüm. Bu kişinin gözü senin üzerinde. Pek iyi baktığını söyleyemem.
Bir başarı elde ediyorsun. 3 kişinin arasından yükselerek elde ediyorsun bu başarıyı.
İki tane değer verdiğin bayan arkadaşın var. İ ve s harfleri gördüm. İçinizden biri diğerlerinden bir şey saklıyor.

benimki de odun erkeklerin geneli öyle canım. arada ablan gibi şanslılar çıkıyo işte nadir de olsa

benimkide ilk zamanlar ölüp bitiyodu gerçi halaaaa onun gözünde benden iyisi güzeli yokmus artık ne kadar doğruysaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…