jadaaloz nerdesinn ablama fal bakarmısın ttaa nerelerde kahve icipte yolladı fotosunubir kaç yorum istiyorum arkadaşlar bakabilen bakarsa seviniriz
Eki Görüntüle 483167
Eki Görüntüle 483168
Eki Görüntüle 483169
Eki Görüntüle 483170
Eki Görüntüle 483171
Eki Görüntüle 483172
Yolu var dışarıya biriyle buluşuyor ablan o yolda :) çok ferah çok temiz çıkmış falı. Şu an tek istediği rahat bir koltuğa oturup keyif sürmek, dinlenmek :) bir ortama giriyor 3 4 kişilik bir ortam. İçlerinden birisi onun iyiliğini istemeyen birisi dikkat etmeli bu kişiye. Şaşıracağı bir olay yaşıcak sevgiliden sürpriz olabilir :) gitmek istediği birr yol var. M harfi çıkmış yolda. Ablanda mı var harf yoksa m harfinden biriyle mi gidecek bilemedim. Tren yolculuğu falan düşünüyor mu? Gittiği ve gideceği yollar çok aydınlık bir buluşma var yine farklı bir yerde çıktı. Çok özlediği biriyle. Bu ne aşktır Yarabbim ne kadar güzel ya hayran kaldım maşallah nazar değmesinAblanın saçları uzun ve düz mü? Öyle bir bayan çıkmış. Üzüldüğü bir konu var. Ama yoluna giriyor her şey. Arkadaş gruplarıyla ilgili bir sıkıntısını gördüm bi de. Anlaşmazlıklar yaşamış veya yaşayabilir.
Bu kadar canım
saçları uzun ve düz masallah cok güzel seyler cıkmıs valla onların askına bende hayran kalıyorum benim sevgilim odun olmasa bizimkide bu kadar güzel olurdutesekkurler dediklerinde doğru cıktı ayrıca tren yolculugu varr :)) ve cok yorgun
Falın sahibi 26 yaşında, bir arkadaşım bakar mısın canım:)
Eki Görüntüle 483222 Eki Görüntüle 483223
Eki Görüntüle 483224 Eki Görüntüle 483225
Bende icsem bi kahve bakar misiniz??
ay ne güzelmiş bu işçok da yoğun gibi sanki ama ben de rica etsem bakar mısınız? teşekkürler
Eki Görüntüle 483238 Eki Görüntüle 483239
Bir kadın var garibim herkesi düşünmekten kendine mecali kalmamış. Herkesin derdine koşuyor herkesin derdini tasasını o çekiyor. Senin karşında binbir şekle giren birisi var. Sana kendini mi beğendirmeye çalışıyor bilemedim kırk takla atıyor resmen :) çadır görünüyor, tatil olabilir. Yakın bir zamanda güzel bir haber alıyorsun. Beklediğin bir haber senin için önemli. Çifte kumrular var maşallah :) ama bu aşkı çekemeyen birisi var. Dikkat edin o kişiye. Yapılı bir erkek.
şekerim bir kişinin konusuna daha ekledim bugün ama sendende yorum istiyorum mümkünse
Eki Görüntüle 483258 Eki Görüntüle 483260 Eki Görüntüle 483261
benimki de odun erkeklerin geneli öyle canım. arada ablan gibi şanslılar çıkıyo işte nadir de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?