hmmsevgilim zaten benim anam babam diktatör mübarek zaten cevremde cok yakın 2 arkadasım var biri beyaz biri esmer
arkadaşın bana kızmasın atıp tutuyo ordan diye :) esmer arkadaşı valla kötü bi niyetim yok fal öyle çıktı:)
öyle cıktıysa diyecek bir şey yok umarım iş teklifi değildir umarımmm
hmmm iş istiyorsun sevgilin kabul etmiyor sanırım, umarım değildir ne diyelim :)
mesleğim yok henuz okuyorumbu yasta istediğim bir işin teklifi gelirse o cevap verir reddeder galiba
ayrıca ablamada bakacakmısın musaitsen diğer sayfada yazmıstım teni esmer sevgilisi kumral diye
birde ablama bakabilirmisin ?
ablam esmer
sevgilisi kumral
oku mutlaka bence de. çalışırsan da bitir okulunu kesinlikle.
görmedim canım bakıyorum şimdi
çok güzel bir aşkları varsevgilisi ablanı daha çok seviyor :) şu an birbirlerinden uzaktalar sanırım. bir de erkeğin yanında aile kartı çıktı. bunu iki şekilde yorumluyorlar ikisini de yazayım ben. biri evliliğe yönelik atılacak adım. diğeri de kendi ailesi. eğer evlilik gibi bi düşünceleri varsa yakın zamanda bununla ilgili bir adım atabilirler. yoksa erkeğin ailesiyle ilgili bi sorunu olabilir.
bende calısmak istiyorum zatende o girmek istediğim sektöre pek sıcak bakmıyor maalesef ama hayalim yapmak istiyorum D:
damam sen süpersin çözmüşsün bu işi ablamm okumaya gurbete gittive ayrı kaldılar mecburen ve cocuk onu cok seviyo ben bile ablama baktığı zaman aşkla baktığını anlayabiliyorum masallahları var evlenmeyi düsünüyorlar insallah hayırlısı olsun sonra sıra bana gelsinn
ayrıca bu iskambili kac gün aralıklı baktırmak gerekir?
sevdim bu isii
ben 17 yaşındayımsevgilim benden 5 yaş büyük ve kendisi istediğim sektörde kamera arkasında calısıyor ünvde radyo tv istiyorum ve il dısında okumamı istemiyor secim yapmaya zorluyo beni ailemde sanırım olduğum ilde özele yollayacak ablamı öyle okuttular benide öyle okuturlar öyle düsünüyorum ve rhatca okuyabilirim radyo tv.Dizi setlerinde calısmamı istemiyor gördüklerinden dolayı bazı bayanlar evli oldukları halde pek iyi davranmıyorlarmıs erkeklre karsı bende klip olsun radyo olsun dizi olmasa bile o sektörde olmak istiyordum cok konusunu acıyorum cünkü bu sene sınava giricem.kücüklüğümden beri hayalim ve cocugum olunca onu settede büyütebilirim kendisi söyledi hatta bir kadın varmıs bebekleriyle geliyormus benim olduğum projede calısabilirsin yada saati düzgün olan birseyde diyor hayalim bir istediğim mesleği yapmak birde onunla evlenmekti bakalım neler olucak :)
oo süpermiş :) bak açık kapı bırakmış sana birlikte çalışırsınız iişte:) inşallah dileklerini gerçekleştirirsin canım sende de o ışık var. hayalinin peşinden ısrarla gidersen bir gün elbet olur :) ben artık kaçayım canım geç oldu iyi uykular :)
jadoloz nerdesiiiiiinnnn:18::18::18:
benim özelden msj atma hakkım henüz yok o yüzden cvp yazamıyorum bilgine istiyorsan burda yoldan
cnm burdan yollamak istemıyorum...
ben özelden atayım..sen burdan yaz olur mu
aslına bakarsan farkeden bişey olmaz sen burdan fincan resimlerini yolucaksın sadece önemli olan yorumu oraya yazcam .D ama gene sen bilirsin
jadoloz nerdesiiiiiinnnn:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?