- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
yine teklif kartı çıktı :) ama bu sefer biraz da zamanı olduğu çıktı.
canım dün ilk açtığımı yazmamıştım ya bugün de benzer şekilde çıktı. bu sefer yorumlucam bunu.
bi kız var esmer, bu kız ikinizle de görüşen biri. bedensel olarak sevgilinin yakınında olan biri. ailesinin de tanıdığı. belki kız kardeşi falan varsa o olabilir. bu kız bi sorun çıkarıyor ama neyle ilgili bilemiyorum. aile içinde sorun çıkarıyor bu sizin ilişkinize yansıyor. senin bu kızla bi görüşmen var gibi görünüyor. bu kez zamana karşı yarışan sensin, sorunlarının üstesinden gelmelisin. yine mesafe kartı çıktı aranızda. bedensel bir mesafe.
bu da ekstra :)
başarı elde edeceksin itibarlı ve saygın bir yere geleceksin. sabrettiğin sürece isteklerini gerçekleştirebileceksin. hak ettiğin şeyleri alacaksın.
bir düşmanla karşı karşıya kalacaksın. belki de önceden dost sandığın biri. bu yaklaşım seni çok üzecek ve kendini toparlamakta güçlük çekeceksin.
aşkından şüphe ettiğin şeyler konusunda her şey açıklığa kavuşuyor, huzur ve güven artıyor. büyük bir aşka sahipsiniz yakın zamanda olmasa da birlikteliğiniz çok güzel noktalara ulaşıyor :)
ben bunu görmedim hahahah uykulu gözlerleee döndüm forumdaaa sana bisi alamadım jado kusura bakma

onun cevresinde esmer bir kız yok aslında akraba olarak kardes olarak benim ablam esmer sadece

esktrayı gerçekten cok beğendimmmm