• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

canim benim cok sekersin :29: bende gecenlerde rüyaya yattim hatirlamadim sanirim benimle ilgili rüyalarda bisi var :9:

olabilir :D
bilmiyorum ama ben sizin için güzel şeyler hissediyorum. fal açarken bile kartlar elimden düştü heyecandan, biri bi taraftan fırlıyo biri diğer taraftan :D
yarın büyük gün o zaman senn için de ayyy ben de nişanlıma kavuşsaydım bayramda :)

olabilir :D
bilmiyorum ama ben sizin için güzel şeyler hissediyorum. fal açarken bile kartlar elimden düştü heyecandan, biri bi taraftan fırlıyo biri diğer taraftan :D
yarın büyük gün o zaman senn için de ayyy ben de nişanlıma kavuşsaydım bayramda :)

az kaldi seninde az :) ay sevgi cicegi olduk gece gece :9::16:
insallah canim güzel seyler olur cok istiyorum :16:

az kaldi seninde az :) ay sevgi cicegi olduk gece gece :9::16:
insallah canim güzel seyler olur cok istiyorum :16:

gelemeyecek ki :( sadece annesi geliyor :(

ama biz 2 hafta sonra 8 9ay birlikteyiz o yüzden sorun yok :)

amin amin sakınsın o benim <3 kıskanıyorum valla herkesten :D

kıskanılmaz mı ya :16: ben etrafındaki sorun çıkarabilecek potansiyelde olan tüm kızlar üzerinde çok güzel hayaller kuruyorum. sadece saç baş değil tüm vücut giriyorum hayallerimde. komple temizlik :52:

kıskanılmaz mı ya :16: ben etrafındaki sorun çıkarabilecek potansiyelde olan tüm kızlar üzerinde çok güzel hayaller kuruyorum. sadece saç baş değil tüm vücut giriyorum hayallerimde. komple temizlik :52:

o durum bende de var ama emin ol onlarda bizim gibi hayal ediyo :D farklı sehirlerdemisiniz siz ?

ohoooooo ozaman bukadarcik sikintiya özleme deger canim :)

o durum bende de var ama emin ol onlarda bizim gibi hayal ediyo :D farklı sehirlerdemisiniz siz ?

şu an farklı şehirlerdeyiz canım. okullar açılınca aynı şehre gidiyoruz :) bu sefer de ilçe giriyor araya ama olsun aynı şehrin sınırlarında olmak bile huzur veriyor :16:

off maritsa keske ya calısıyorum kendi capımda testler cözüyorumda insan ister istemez kötü düsünüyo

Canım onda da kendine göre bir ders çalışma programı oluştutursan ,başarırsın .

Yarına iş güç yok :30: ben de ayaktayım bu saatte:56:

Canım onda da kendine göre bir ders çalışma programı oluştutursan ,başarırsın .

Yarına iş güç yok :30: ben de ayaktayım bu saatte:56:

maritsa dediğin cok mantıklı aslında spora nasıl zaman ayırıyorsam dersede ayırmam lazım yoksa acaba acaba diye ortada fink atarm bu kafayla :)

ayakta olanlarla sohbet için burdayız :)

psikopatpsikolog, rehberlik falan mı okuyorsun :)

Back
X