hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Ceylin on iki gibi burada olcağaım o zaman fallaşırız bayadır buradayım şimdi çıkacağım canım :)

tienen falında bir erkek var uzun boylu değil normal boyunda bir erkek biraz da kısa boylu gbi bir erkek üzgün cıkmış bir konuda bu kim bilemedim falın güzel aydınlık ferah cıkmış hanen temiz ama sanki senin icinde kendi sıkıntıların var falında o sorunlarını birisinle paylaştın mı konuştun mu bilmiyorum ama sanki konuşmuşsun cünkü sıkıntının birazını almış götrmüş o kişi rahatlamışsın biraz birde iki kişi var sevgili bunlar dudak dudağa cıkmışlar bu sen ve sevgilin mi bilemicem ama samimi şekilde cıkmışlar h ve v harfin var h harfinden bir haber alıcaksın v yide bilemedim y harfli birisi ile bir yolamı gidiceksin uzun bir yolun var 3 tanede dileğin var canım ama olması icin zmanı var onların gördklerm bunlar tienencim bende koydum sende bana bakarsan sevnrim

CEYLİN:OHH maşallah kısmetin akmış gidiyor kısmetli şanslı güzel bir kızsın sen.Kısmetin taşmış resmen.Çokta okkalı bir göz çıkmış üstünde nazar yani.Dikkat et canım okut knedine bence.Etrafınızda bebek isteyen birisi var mı bilmiyorum ama bağı bağlanmış bebişin küçük bir bebek geliyor haneye.Bu bebeği olacak kişilerin isierinde veya soyadlarında T,U,V harfi var gibi.Bu bebek bereketiyle gelecek haneye.
Genel olarak sıkıntıların gitmiş feraha tam anlamıyla kavuşmana az kalmış geldi bana.Aşka doğru adım atıyorsun kocamanca kalbin çıkmış.Bir konuda birisinin kırgınlığı var sen olabilirsin bu.Birçok yolun çıkmış.Karşılıklı konuşmaların çıkmış karndaki senden hafiifuzunca zayıf bir erkek.Bu erkeğinde senin de sanki aklın geride olacak geçmişinizde yani bıraktıklarınızda.Konuşma nereye varır bilemem zaman bağlı.İki kişi arasında da kalacaksın sen.

TİENEN Hane içinizde biraz sıkıntılarınız çıkmış.Yanında çocuğuyl birlikte haneye gelecek hafiif toplu bir bayan var.Aynı zamanda uzaktan da hanenizi gözetliyor bu bayan.Haneye veya sana elinize para geçecek.Uzaktan gelen birisi var ailecek hasret giderceğiniz birisi bu öok sevineceksiniz gelişi ile.
Dileğin gerçekleşcek diyebilirim.Dileğin ya N,Y,A harfine sahip isminde soyadında bir kişiyi ilgilnediriyor ya da bu kişiyle sevineceksin.Birleşmiş iki çift gördüm öpüşüyorlar snaki kalpleri de bir çıkmış.Arada küslük kırgınlık varmıydı bilmem ama gidiyor sorunlar merak etme.
Sıkıntılı çıkmışsın biraz sasnki ebir erkek var aynı zamanda sıkıntılarının üstünde çıkmış o da.Bu erkek de seni düşünüyor canım.Yüz yüze konuşmalarınız çıkmış.Daha çok bu erkekle ayrı ayrı çıkmışsınız siz ama niye bilemedim.Düşüncelerinizden mi,yoksa gerçekten bir ayrılık mı söz konusu şu ara bilemedim.Ufak tefek nazar çıkmış üstünde.

cok sıkıntılı cıkmışsın neyi bukadar dert ediyorsun be canımm cok sıkıntın cıkmış birinden bir laf duymuşsun sen sanki o laf senin gücüne gitmiş biraz canım üzülmüşsün cok sevinc gözyaşların var senin 2 tane istediğin şey var canım bunların olmasını cok istyorsun sen cok güzel bir kuşun var canım sana güzel br haber gelicek bu olmasını istediği şeylerden ve sonra sevinc gözyaşlarn olucak ama arka arkaya birde burda düşünen bir adam var birisi ama onu bilemedim inan cok düşünyor bir konuyu gördükleirm bunlar tatlım

ağzına sağlık canım benimm

Halen bi yorumlayan çıkmadı.

tatlım mesajını aldım özel msj yazamadığım için cvb veremedim kb.
Falına gelince ; senin güzel giden bi ilişkin war yada olacak bu ilişkiyi destekleyen temiz bi çewren war ayakları yere sağlam basan bi insansın kuracağın yuwayıda sağlam temellere oturtmak istiosun we o temeli atmışsın ama birazcık daha zamanın war biriyle birlikte bi yolun görünüo temiz bi yol ve sonrasında hayırlı bi yükseliş war hakkında konuşan 2 kişi var sana kinli görünüolar ama sen pek takmıosun özetle bi ilişkin war yada olacak bunu destkleyenler olacak güzel sağlam bi yuva kuracaksın inş.

Canım vaktin varsa yükledim ben de fallaşalım mı

Canım ilişkin ciddi miydi bilmiyorum ama gelinlik hayallerin
karalara bürünmüş hayal kırıklığı yaşamışsın
Son buluşmanızdan sen çok üzgün ayrılmışsın
O ise net değil,karmaşık..Hani insanın ne yaptığını bilmediği bi dönem vardır
niye yapıyorsun diye sorsan cevap veremez öyle bir dönemde..
Şuanki kız beyaz tenli saçları uzun ve gür açık sarışın kumral gibi mi?
Eğer öyleyse sizin ilişkiniz sırasında da bu kız varmış ve kalbinize
zarar vermiş
7 rakamı çıkmış küçük silikleştirmek unutmak istiyor gibisin
bu tarihte atıyorum ayın 7 si belki kötü bişey yaşadın belki
bir erkeğe odaklandığın için başka bir kısmetini kaçırıyorsun
Fincanın balık solu ama önleri kapalı..
Sebep senin görmemen fırsatlara dikkatini vermemen
Ocak ayı senin için güzel bir ay, gönlünce olaylar yaşayabilirsin.
Hanenizde ev çıkmış ev alma düşünceniz ya da evle ilgili bir sorun,düşünceniz olabilir
iki dileğin var biri tam istediğin gibi oluyor.
Sevgilin pişmanlık duyabilir ama artık sana ondan fayda yok gbi hissettim
hakkında hayırlısı olsun canım sevgiler..
Burda da benim resimlerim bakmak istersen mutlu olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...ima-bakan-herkese-kahve-fali-bakacagim-5.html

Cnm öncelikle bir bayan bir konuda çok seviniyor senin falın bence sensin bu. Küçük bir kız çocugu var böyle sacları cincin yapılmış, yiğenin fln mı var? Eger öleyse bu sevincin bununla alakalı olabilir. Bir kısmetin var ve bunn haberini alıyorsun. İki kişi bir konuda kafa kafaya verip bir karar vereceksiniz. Bir konuyu da kafana takıyorsun ama kısa zaman sonra kurtuluyorsun ondan ve cok ferahlıyorsun. T harfi çıkmış kocaman ve bembeyaz o konusan iki kişinin yanında demek ki hayırlı bir konu. İstedigin bir sey parça parça oluyor hani bir dersi geçmek için çalışırsın ödev yaparsın sınava girersin onun gibi cnm dans kursuna mı gidiyorsun bilmiyorum ama dans eden bir çift var. Bir ilişkin var mı bilmiyorum ama sanki ilişkide erkek taraf daha yoğun gibi, üzerine düşüyor kibar biri. Aile de kalabalık çıkmış cnm tabaktan pek anlamam:) bu yalan da bu kadar:))nolur bakabilen de bana baksın yaa catlicam burda ((

lütfen benimkine de bakınnnnn

Eklentiler

• $7.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $6.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $5.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $4.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $3.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $2.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 96
  • $1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 98
  • $8.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $9.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 108
  • $10.webp
    20 KB · Görüntüleme: 99
  • $11.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $12.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $13.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 105
  • $14.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $15.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 99
  • $16.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $17.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 92

Yorumlayanlara ben de yorum yaparım cidden ilgilenenler baksınlar ama öylesine bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…