TİENEN :Hayatında bir kademe yükselme olacak okuyorsan eğitim hayatında çalşıyorsan iş hayatında.Maddi manevi anlamda sııntılarından kurtulup feraha kavuşacaksın.Sevgilinle veya arkadaşınla kırgınlık yaşadın mı bilmiyorum ama o konuda feraha kavuşacaksın sorunlar çözülecek yakın zamanda.
Dileğin her neyse su gibi akıpta gerçekleşecek hem de maşallah.Dileğinde senden öte ben bir erkeğin zaferini gördüm bir erkeği de ilgilendiren dilek mi bilmiyorum ama dilekle erkek zafer kazanıyor.
Kucağına bebeğini lıpta hanenize gelecek birisi var yeni bir bebiş doğuyor gibi.Bu kadın da pek istenmiyor gibi annen veya haneden başka bir kadın önünde duvar örmüş resmen.Bu hamile kadın ya eşini ya da başka birisini ayakalr altında eziyor sorunlu bir evlilik gibi geldi bana daha çok.Ya sen ya da bir başkası bu adama yardım eli uzatacak ayrıca.
Evlenen birisi var sen de o düğünde bulunacaksın.Bu düğünde kısa kabarık bir elbise giymiş uzun boylu zayıf bir kız var bu kızın aklında da bir erkek var nereye gitse o erkek aklınd açıkmış fakat erkeğinde aklında sorunları var başka bir kız mı yoksa ailesi mi emin olamadım ama böyle büyük düşünceleri var.Kafası karışık biraz.
Bir erkeğin kalbi çıkmış burada kalbinde sanki aşkına dair ya şüphe ya da kırgınlık var bu da onun beynini kemiriyor baya bir.Kimi zaman bu durumda yalnız kalıyor düşünüyor.Birkaç kişi de akıl vermeye çalşıyor.Bu kadar canım gördüklerim.
Eki Görüntüle 550978 Eki Görüntüle 550979 Eki Görüntüle 550980 Eki Görüntüle 550981 Eki Görüntüle 550982 Eki Görüntüle 550983 Eki Görüntüle 550984 Eki Görüntüle 550985 bakana bende bakıyorum önemli bakın lütfen
öncelikle cnm kocaman bir kartal var devlet işi diye yorumluyorum yada devleet işinde isen cok istedigin şeyi tutup koparıp almışsın,,balınaya var koskocaman nasip diye yorumluyorum bir yerden cok büyük kısmetın var bir dileginde var oda hemen olacak gibi hadi hayırlısı,,,sevgilin mı yoksa kocan mı bilmiyorum epey yapılı biri sanki zeybek oynuyor:)yanı oynuyor bir düğün mü var yoksa:)
Eki Görüntüle 550978 Eki Görüntüle 550979 Eki Görüntüle 550980 Eki Görüntüle 550981 Eki Görüntüle 550982 Eki Görüntüle 550983 Eki Görüntüle 550984 Eki Görüntüle 550985 bakana bende bakıyorum önemli bakın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?