hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

teşekkür ederim canım

canım msjını aldım ama oglum anca uyudu
ıcıne dert olan bır olay var kafanda buyutmussun ama buna sebeb olan kısı yada soz her neyse acıklamamıssın bır grup var neselı bır ortam ama sen o ortamda sıkılacaksın kumral uzun saclı bır kadın yuzunden ufak tefek paralar var ama hepsınınde yerı hazır ıkı yuzuk gordum bennnn
ıkı kısı senın ıcın karsı karsıya gelecek ve tercıh yapmak zorunda kalacaksın bu ılla kısı olmayabılır ıkı farklı sey dıyeyım sectıgın bastan sana kısa surelı sıkıntı versede dogru olanı sectıgını anlıcaksın sonunda cok nasıplı kısmetlısın ama evınden uzak bır yerde olacak kısmetlı olayın

Mrs. Who bir önceki sayfada benim de fal rica etsem bana da bakabilir misin yüklersen yorum yapabilirim ben de sana ?

öncelikle cnm kocaman bir kartal var devlet işi diye yorumluyorum yada devleet işinde isen cok istedigin şeyi tutup koparıp almışsın,,balınaya var koskocaman nasip diye yorumluyorum bir yerden cok büyük kısmetın var bir dileginde var oda hemen olacak gibi hadi hayırlısı,,,sevgilin mı yoksa kocan mı bilmiyorum epey yapılı biri sanki zeybek oynuyor:)yanı oynuyor bir düğün mü var yoksa:)

allah allah hayırlısı bir düğün yok henüz amaaa kısmet artık tesekkür ederim .. :)

Çok temiz büyük bir haberin var 8 vakte kadar gelecek. Sanki yaşlı ve büyük burunlu bir erkekten alacaksın bu haberi. Bir kalp çıkmış sana tertemiz onun yanında da bir fil çıkmış. Kalp demek oluyo ki ya evlilikle ilgili güzel bir haber ya da işle ilgili. Filde çok hayırlı bir iş anlamına geliyor. Yani sanırım işle ilgili beklediğin ya da okulla ilgili bir haber var güzel gelişmeler seni bekliyor.Sonrasında mutluluk gözyaşların var. Ailenenin üstünde gözü olan biri var yılan gibi. Nazar veriyor size. Adında ya da soyadında i,t,c olan bir erkekle güzel temiz bir konuşman var seni mutlu edecek bir konuşma.

Tienen uygunsan canım fallaşalım mı ben yorum yapıyorum şimdi sana

TİENEN:İçin bu sefer bana sıkıntılı geldi.Kafana taktığın sıkıntıların var.Dileğin gerçekleşecek senin su gibi akacak bu dileğin gerçekleşmesi ile küçük bir nazar göz değmesi olacak.Bir erkek çıkmış erkek arkadaşın veya yakının olabilir onun da bira sıkıntıları var gibi aranızda ufakta olsa sorun yaşayabilirsiniz.Onun düşünceleri kızgınlıpı sana da ulaşıyor.Bir konuda iki kişi arasında klacaksın sen ikisini de hayatından uzaklaştırmak isteyeceksin bunalacaksın biraz.Düüşündüğün sıkıntılı olduğun konularda önünde biraz engelin var olacak.Aşk konusunda olabilir bu konuda sen iyi bir adım atacaksın.Hane içinizde de ufak bir nazar çıkmış.Sen böyle sanki kabuğuna çekilmiş üzülüyorsun tepene çıkmış birisi çıkmış bir de ya sen bu çıkan kişi için üzülüyorsun ya da senin ciddi mana da tepene çıkmış.Bir müddet sessiz durağan bir döneme gireceksin yani sen bişeyler olsun diye beklerken bir müddet bu olmayacak.
Canım gördüklerim bu kadar sen de bana yorum yapabilirsen sevinirim

Tienen:
-Superman kılıklı bir adam gördüm, böyle bişeyleri savuruyor havaya doğru. Hayatındaki insan olabilir, dicem ama bana yeni yani başka biri gibi geldi. Böyle sıkıntılarını tek tek senden almaya çalışan, senin mutluluğun için uğraşan bir karşı cins bu. Farkında olmayabilirsin bu kişinin, ilerde de çıkabilir karşına.
-Otoriter, sözü geçen biri var. Sanki sana sırtını dönmüş de sen onu bişeylere ikna ediyormuşsun gibi bişey gördüm. Bunu aslında, düşüncelerine önem verdiğin için fikir danıştığın biri olarak da yorabiliriz. Sen biraz ımm nasıl desem, çekimser gibi durmuşsun. Sanki niyetini ya danışmak istediğin şeyi; kısacası aklındaki şey her neyse, tam olarak açamıyorsun gibi. Bu aklını meşgul eden, senin dile getirmek için ezilip büzüldüğün şey abarttığın kadar söylenmesi güç bişey değil. Yumurtla artık, sıkıntı yok. Rahat ol.
-Aklının mı desem, hayatının mı desem; bir kısmı dertsiz tasasız, sakin; bi tarafı da sanki o sakinliğe inat karmaşık, sıkıntılı. Aklını karıştıran, seni ikileme sokan şeyler varmış gibi.
-Tabağın biraz karışık çıkmış, yorumlayamıyorum. Ama kocaman bir balık gördüm. Kısmet olabilir, para olabilir. Ama gerçekten güzel görünüyor, tez zamanda seni bulmasını diliyorum bu güzel olayın. :)
-Kalabalık bir ortama girmiş olabilirsin, ya da girebilirsin. Keyif alacaksın bu ortamdan. Yani ben öyle hissettim.
-Son olarak, senin tabağında sürekli iki dilek birleşiyor gibi. (tabağın alt kısmında) Daha önünde uzun zaman olan bir dileğinle, gerçekleşmesi için çok da zaman gerekmeyen bir dileğin var; ikisinin yolları bi şekilde kesişiyor. İkisi de kabul oluyor ama, yolu temiz ve açık. :)

** Herşey gönlünce olsun canım, birazdan fincanımı koyacağım. Sen de benim için yorum yaparsan sevinirim. Öpüyorum. :*

Tienen canım jadonun topiğine yükledim fincanımı yorum yaparsan çok sevinirim.
Psikopatpsikolog birazdan sana yorum yapacağım sen de yorum yaparsan bana sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…