hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Tienen de gelmiş hogelmiş
Canım kahve içtin mi bugün içtiysen ben içtim de beraber fallaşalım diyecektim.

canım bugün yorum yapmayı düsünmüyorum jadoya baktım sadece yoğunum bu hafta :S

Tienen yorum yapıyorum şu anda sana vaktin varsa yüklesem sen de yorum yapabilir misin acaba ?

ovv hep yol çıkmış.ama bu yol gezmeye gider gibi bir yol değil.Seçtiğin aldığın kararlar.Kafandaki insanın yada kalbindeki insanın gittiği yollarda çıkmış sanki.Bazı yollarda erkek otoritesi görüyorum.Yolda giden erkek.Bir sürü insan içinden karmaşık yerlerden geçiyor.Arkasında birilerini bırakıyor aile gibi.Aldığı kararları kariyer hedefleri falan var.Odak noktasında ileride ne olucam? ne yapabilirim düşüncesi.Kadın beyni değil bu kesinlikle eğer sen olsaydın ilerde beraber olacağın erkek adına düsüncelerinide görürdüm bu yolda.Bu erkek yolu tek düsüncesi kendi cıkarı.İnatçı ve sabırlı bir kişiliği olan erkek.Diğer yollarda senin alacağın kararlar mevcut devlet dairesi gibi büyük bir yerde seni şans bekliyor.Bir erkekle karşılaşman var diğer yolda.Bu erkekle devam olabilir.Kararlar alabilirsin ciddi ileriye dönük.Bunlar biranda olacak seyler değil ama senin icin güzel olacak şeyler.Ciddi kararlar alacağın erkeğin isminde N yada M harfi olabilir.Meslek ve statu olarak senden üstün olabilir....

Birazcık harcamalarını fazla kaçıracağın zaman olacak ama maddi yönden bunu yapmasan iyi olur senin için.Bir konuda beklediğin bir haber durum var mı bilmiyorum ama varsa eğer o konuda çok güzel bir durum yaşayacaksın şayet yoksa da çok güzel bir haber alacaksın çok sevineceksin için içine sığmayaak.
Bir konuda bir kişi sana hak verecek bir çok insanı da karşına alacaksın. Biraz bu duruma kafanı yoracaksın. Hop oturup kalkacağın bir haber alacaksın bu düşündüğün bir durumla alakalı.
Güzel bir kalp gördüm önü açık ferah bir kalp sevgilin varsa maşallah güzel bir ilişki yoksa da güzel bir ilişki seni bekliyor. Bir kişi sana bir konuda iki seçenek sunacak birisini seçersen dümdüz hiçbir takınağın olmadan devam edeceksin fakat diğer yolu seçersen biraz hayatında takılmalar olacak. BU ya aşk durumunda ya da arkadaşlık konusunda olacak.İsminde de Y,N,V,A harfleri oalbilir veya da soyadında.
İçinde aslında ferah ama biraz da sıkıntılısın kafana taktığın bir takım düşüncelerin var. Araba alma gibi bir durum var haneden birisinin.Birisiyle bir yolucluğun var.Etrafında ciddi anlamsa seni seven sana çok değer veren birisi çıkmış bu sevgili arkadaş veya haneden olabilir ufakta olsa sürtüşmeler yaşayabilirsiniz ama kalbini kırmamaya çalış bu kişinin.Dost gibi görünen fakat içinde biraz kötlüğü olan birisi var onunda ipiyle kuyuya inme derim.Dileğinde her neyse su gibi akacak gerçekleşecek önü açık çokta evineceksin.Bu dileğini de iki kişiyle paylaşacaksın.Genel olarakta ferah çıkmış sadece biraz sıkıntın var o kadar canım.

Tienen tekrardan teşekkür ederim canım yorumların için

sende sağol hayatım gülümsettin yüzümü :)

arama gözükyor arıcak seni bir diyalogunuzu gördüm ali inatçılık yapıcakkkk huysuz seler sölücek :S pişmanlık var aliden yana doğum günü içine dert gibiii onun sevgin eskisi gibi değil törpülenmiş gibi ilgiside alakasıda orda küçük bir figür çıkmış yapılan hatalardan pişmanlık var senin yapmış oldugun etrafında sevilen sayılan birini görüyorum bir erkek bununla tanışcaksın negatif birseyler yasabilirsin aliden ötürü bu karsılaşma veya tlefon görüşmesi olabilir rahatsızlanıcaksın dikkat et ! el sıkışıyorsunuz karşılıklı 2 bucuk hafta içinde ya temelli ayrılık yada barısma bu ! dikkat etmen gerek tienennn öptümm

sedaecrin;
mutlu olacağın bir haber alıyorsun.Gideceğin yollar çıkmış yine bir sürü yollar bu geçen falda söylediğim gibi aldığın kararlarda ilerdiğini görüyorum.takılı kaldığın bir insan var...Gözünde büyütüyorsun galiba,ondan haberler alacaksın karşı karşıya gelebilirsiniz.Sana yaklaşmak isteyen toprak grubundan yada ateş olabilir bir erkek var yaklaşmaya çalışıyor art niyet besliyor olabilir.Yada sana yaklaştıkça egosu tavan yapıyor olabilir.Bu yeni tanışacağın bir erkek olabilir.Daha çok aslan yada koç gibi geliyo bana nedense.Çünkü diktatör tipi var.senin duygusallığından yararlanıp kendi çıkarlarına alet etmeye çalışacak gibi.Ama sen bunu seziceksin ve hiç ummadığın bir anda başka birisiyle mutlu olucaksın.Bir ilişki başlayabilir bunun burcunu falan henüz sezemiyorum.Ama nedense yükseleninde yada gezegenlerinde akrep olan birisi olabilir bu ....bu ilişkinde hem çok seviceksin hemde çok üzüleceksin gibi çünkü kendini ona adayacaksın hissi yarattı bende

TİENEN :Hayatında bir kademe yükselme olacak okuyorsan eğitim hayatında çalşıyorsan iş hayatında.Maddi manevi anlamda sııntılarından kurtulup feraha kavuşacaksın.Sevgilinle veya arkadaşınla kırgınlık yaşadın mı bilmiyorum ama o konuda feraha kavuşacaksın sorunlar çözülecek yakın zamanda.
Dileğin her neyse su gibi akıpta gerçekleşecek hem de maşallah.Dileğinde senden öte ben bir erkeğin zaferini gördüm bir erkeği de ilgilendiren dilek mi bilmiyorum ama dilekle erkek zafer kazanıyor.
Kucağına bebeğini lıpta hanenize gelecek birisi var yeni bir bebiş doğuyor gibi.Bu kadın da pek istenmiyor gibi annen veya haneden başka bir kadın önünde duvar örmüş resmen.Bu hamile kadın ya eşini ya da başka birisini ayakalr altında eziyor sorunlu bir evlilik gibi geldi bana daha çok.Ya sen ya da bir başkası bu adama yardım eli uzatacak ayrıca.
Evlenen birisi var sen de o düğünde bulunacaksın.Bu düğünde kısa kabarık bir elbise giymiş uzun boylu zayıf bir kız var bu kızın aklında da bir erkek var nereye gitse o erkek aklınd açıkmış fakat erkeğinde aklında sorunları var başka bir kız mı yoksa ailesi mi emin olamadım ama böyle büyük düşünceleri var.Kafası karışık biraz.
Bir erkeğin kalbi çıkmış burada kalbinde sanki aşkına dair ya şüphe ya da kırgınlık var bu da onun beynini kemiriyor baya bir.Kimi zaman bu durumda yalnız kalıyor düşünüyor.Birkaç kişi de akıl vermeye çalşıyor.Bu kadar canım gördüklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…