Birazcık harcamalarını fazla kaçıracağın zaman olacak ama maddi yönden bunu yapmasan iyi olur senin için.Bir konuda beklediğin bir haber durum var mı bilmiyorum ama varsa eğer o konuda çok güzel bir durum yaşayacaksın şayet yoksa da çok güzel bir haber alacaksın çok sevineceksin için içine sığmayaak.
Bir konuda bir kişi sana hak verecek bir çok insanı da karşına alacaksın. Biraz bu duruma kafanı yoracaksın. Hop oturup kalkacağın bir haber alacaksın bu düşündüğün bir durumla alakalı.
Güzel bir kalp gördüm önü açık ferah bir kalp sevgilin varsa maşallah güzel bir ilişki yoksa da güzel bir ilişki seni bekliyor. Bir kişi sana bir konuda iki seçenek sunacak birisini seçersen dümdüz hiçbir takınağın olmadan devam edeceksin fakat diğer yolu seçersen biraz hayatında takılmalar olacak. BU ya aşk durumunda ya da arkadaşlık konusunda olacak.İsminde de Y,N,V,A harfleri oalbilir veya da soyadında.
İçinde aslında ferah ama biraz da sıkıntılısın kafana taktığın bir takım düşüncelerin var. Araba alma gibi bir durum var haneden birisinin.Birisiyle bir yolucluğun var.Etrafında ciddi anlamsa seni seven sana çok değer veren birisi çıkmış bu sevgili arkadaş veya haneden olabilir ufakta olsa sürtüşmeler yaşayabilirsiniz ama kalbini kırmamaya çalış bu kişinin.Dost gibi görünen fakat içinde biraz kötlüğü olan birisi var onunda ipiyle kuyuya inme derim.Dileğinde her neyse su gibi akacak gerçekleşecek önü açık çokta evineceksin.Bu dileğini de iki kişiyle paylaşacaksın.Genel olarakta ferah çıkmış sadece biraz sıkıntın var o kadar canım.