- 30 Kasım 2009
- 1.155
- 68
- 363
yani sıkıntıları kısa süreliğine aşabilirsiniz fakat sizden kaynaklı değil hep ailesinden çevreden oralardan uzaklaşmadıkça tam anlamıyla bitmez sıkıntı ..ailesi dizinin dibinden ayrılmasını istemiyordur malum ailesine baya düşkün tam olarak bişey söyleemem ama ayrılıkda olabilir gibi ama kesin bişey söyleyemem ama umarım olmazz.. yenide evli sayılırsnızz ailesi öncedende böylemiydi sana karşı
Birşeyler sezinliyordum ama eşim hep annemler seni çok seviyor derdi. O evin içinde olmadığımdan herşeyi bilemiyordum. O evde yaşamaya başlayınca arkamdan dediklerini duydum, akrabalarına dediklerini... Evlenmeden önce annesiyle anlaşamayacağımı biliyordum, o zaman birkaç saatliğine idare edebiliyordum onu. Eşim bana birkaç ay mutfağı kullanacağız, annem seni çok seviyor seni yormaz. Sonra kendi evimize geçeceğiz, en azından mutfağı yapacağım demişti. Ben de nasıl en fazla 3-5 ay deyip idare ederim dedim ama işler öyle olmadı. Eşim kılını kıpırdatmadı, onlar da işin çivisini çıkardılar, artık idare edememeye başladım. Artık onlarla aynı evde yaşayamam.