• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

valla bravo her bakış açısı farklı olabiliyo bunu öğrendim dileğimde kabul olursa züpper olar :D tesekkurler tekrardan :51:

ben de uğraştım çözmek için biraz :) siz olun sevgililer kavuşsun hasret zor :16:

özel mesaj atan arkadaşım; mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yazamıyorum ben, görürsen eğer burdan cevap vereyim sana da. gerçekten iyi bakamıyorum bazen tutuyo işte. istersen yükle bakarım :)

kahvemın sonunu aksam içtim :) canım..inşallah yarın burda olursan
msj sayını da doldur beaa:1::1:

kahvemın sonunu aksam içtim :) canım..inşallah yarın burda olursan
msj sayını da doldur beaa:1::1:

:) genelde giriyorum her gün yüklediğin zaman mesaj atarsın bakarım :) ben de çok istiyorum ama hemen dolmuyor ne yapsam ki geyiğe falan mı takılsam bi süre :)

takılın ya sorun değil ben merak ettiklerimi öğrendim bu konuyu açarken bu kadar fazla yoğunluk olacağı aklıma gelmezdi ama memnunum :D:D

valla güzel olur :D mesaj sayısı doldurmak kolay aslında ben ilk üye olduğumda fazla meraklı bir insan olduğum icin herseyi girip okumustum ilgi alanım zaten burc fal dısında zayıflama spor olduğu icin :D takılcak bir sürü konu bulmustum :D

yok canım estafurullah baktırabilirsiniz :)

ben burdaa koccaaamann ördek kafası gördüm ve bunun anlamı ilişkin varmı bilmiyorum ama evli değilsen etkileneceğin biriyle tanısacaksın kısa zamanda değilsende cevrene seni etkileyecek insanlar girebilir :D ama bence kısmet giib bir şey

iliskim var canim :16:

Back
X