• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hissediyorum arayacak ama ...........

Onu hala arayacak diye beklemeniz hata.Üzülün ağlayın yaşaıyın acısını ama sadece içinizde dışarı belli etmeyin geçecek.Kendi hayatınıza odaklanın.Armasın bence izin vermeyin buna.Engelleyin kaybolun gözünde.O zaman arasa da fellik fellik arar ama nafile en güzel cevap seni unuttum sen kimsin demenin yolu budur.

Sevgili çimen,

Öncelikle yalnız değilsin .Dünya üzerinde yasadığım durumu yasayan senin gibi takıntılı ilşkiler kuran binlerce insandan birisin.Öncelikle bunu bil ,tek değilsin bunları yasayan.Ve tabiki çözümü de var. Kendini yenilemelisin,olaylara bakış acını onun gözünden okumalısın birde.

Eski konularını okudum.
Detaylı bir şekilde tabi.
Şimdi sana aşağıda erkek arkadaşının gözündeki seni yazıyorum.

Onun gözünde sen:
-Tek başına bir hayatı idame ettirecek bir kişi değilsin.Bir kişiye bağımlı olarak anca yaşam sürebilir çimen (Parazit kişilik) {kim isterki böyle birini}
-Sürekli ayrılacakmısın benden diye soran -sürekli beni hiç bırakma diye yalvaran
-Sensiz yasayamam diyen
-Ayrıldığımda arayan yalvaran
-Acayip takıntılı çimen konu özellikle ben olduğumda
-Psikolojik tedavi görmesi şart, çimen şizofreni çünkü .
-Ayrılırsam ilerde başıma bela getirecek bu gidişle ,kendine de bişey yapabilir çimen.
-Ancak benimle mutlu olabilen başka hiçbirşeyden zevk alamayan çimen.
-Çimen sürekli beni pohpohlar.Aslında doğruları söyler çünkü çimen bi işe yaramaz bense hint kumaşıyım.bulunmaz insanım beni alan yasadı .çimene mi kaldım.

Şimdi soruyorum sen böyle bir kişiyle beraber olmak istermiydin .Tabiki hayır.
Adam doğru adam mı yanlış adam mı bilemem ..Seninle başlarken Evliliği istiyordu çünkü henüz bu kadar takıntılı yğzünü görmemişti. Şimdi ise Sana tam bir bela gözüyle bakıyor.

Gecen gün de konu açmıştın "ayrılalım sinemaya tiyatroya git sonra bişeyler olur belki "demişti sana. Bunu kültürsüz gördüğü için değilde sanki şöyle demek istemiş.- git biraz iş güç edin kendine benim üzerimden elini cek,cok sıkıp boğdun.Biraz arkadaş edin sosyalleş hep "hayatın ben olmuşum"Kendin ol artık bende kayboldun." Demek istedi aslında.Yoksa kültürel anlamda yetersiz görme durumu yok ortada.

Şimdi de ayrılmışsınız. Zaten takip ettiğime göre ilşkiyi devam ettiren zorla sendin .Yani adamın içinde coktan bitmişti hersey.

Gelelim sonuca,
Böyle bir adamla değilde başka bir adamla da beraber olsan kimse seni bu takıntılı halinle istemez. Böyle herkes soğur,zamanla uzaklaşır. Kimi anında iletişimi keser,kimi ise kırmamak adına yavaş yavaş uzaklaşır.
Takıntılı aşk hastalığı seninki.O varsa var o yoksa yok olmuşsun .Hayatının merkezine koymak bile bu deyime az kalır hayatının kendisi o olmuş zaten .
O ararsa mutlu aramazsa mutsuzsun.o varsa yediğin içtiğinden zevk alıyorsun yoksa hersey haram zıkkım ,ölüm.

KENDİn olmalısın. Çimen yeşili kim? Ne yasadı ne yaptı bugüne! Şimdiden sonrası ne istiyor! Çimen yeşili hayattan zevk alan , insanlarla iletişimi güçlü, işinde başarıyı hedefleyen ,KIRMIZI ÇİZGİLERİ olan , kimseye MUHTAC OLMADAN hayatını yaşayabilen ,güçlü biri mi? Yoksa kendisini haketmeyen için gözyaşı döken ve günlerini ömrünü böyle harap eden, sürekli yalvaran ağlaşan beni bırakma diye ,Aciz birimi????

Kimsin çimen yeşili ?Hangsi olmak istiyorsun yada ?? Sen değişirsen çevren de değişir.
Detayli yorum icin cok tesekkur ederim peki onu kazanmanin hic mi yolu yok takintili halimi duzeltecegim kendime zarar veriyroum farkindayim iyilestigimi bir sekilde fark etse doner mi

evet ayrıldık bitti aslında ayrıldık da demedik en son bana şizofren dedi bana mı dedin bunu dedim evet doktora git belirtiler vardedi sessiz kaldım vicdan yaptı o ara aradı ben de işinde dikkati dağılmasın diye açtım çok kısa konuştuk öylece kaldı
yalvardım ağladım gurur onu kalmadı her şey iki paralık oldu dünden bu yana da yataktan çıkmadım şimdi kahvaltı hazırlıyorum kendime neyse
kızlar ben çok pohpohladığım için onun kıçı tavan yaptı buna eminim
ve şuna da eminim ölsem de artık sessiz kalıcam buharlaşıcam onun hayatından ben onun için neler yaptım o bana 1 dakikasını ayıırmadı müstehak benim gibi andavala tabi
ben aylar da geçse yıl da geçse bunun beni arayacağını hissediyorum kesinlikle içimde hissediyorum bu adam arayacak ama ben bu kadar aşağılanmadan sonra tabi ki onu kabul etmeyeceğim
sorum şu o beni aradığında telefonu açsam önce alo der buyrun derim nasılsın der kimsiniz derim bu nasıl olur sizce? kız sesimi bile unutmuş desin istiyorum veya bu aradığıda cevapsız bırakayım döneyim buyrun kimsinzi diyeyim?
lütfen moralimi bozacak değil beni motive edecek şeyler yazarsanız sevinirim orantısız sevdim çok fedakarlık yaptım sap gibi kaldım ve ruh hastası damgasını yedim.kırılan gururumu tamir etmeliyim
bir de şunu desin çok istiyorum kızın üstüne fazla gittim yalvardı yakardı ama gururlu davrandı aramadı bak ne yapıyor acaba ben bunu bu kadar güçlü bilmiyordum desin istiyorum.
bu arada meditasyona başlayacağım arkadaşlar deneyen var mı aranızda? bu süreci atlatmamda yardımcı olur diye düşünüyorum

Yanlis anlama beni nolur beni ama cok sacma

Alo diycek buyrun diyiceksin nasilsin diycek kimsiniz diyceksin

Onun yanindada boyle tuaf seyler sergilediyseniz oyuzden oyle demis olabilir size :KK17:

Yanlis anlama beni nolur beni ama cok sacma

Alo diycek buyrun diyiceksin nasilsin diycek kimsiniz diyceksin

Onun yanindada boyle tuaf seyler sergilediyseniz oyuzden oyle demis olabilir size :KK17:

Bunu ilk Kim diyecek diye bekledim

Hem donmesini istiyorsun ama donunce Kabul etmeyecegim diyorsun
Dusunceleriniz pek saglikli degil
Giderse gitsin hayat guzel yasamaya deger
Kendi hayatiniza odaklanmanizi oneririm

Detayli yorum icin cok tesekkur ederim peki onu kazanmanin hic mi yolu yok takintili halimi duzeltecegim kendime zarar veriyroum farkindayim iyilestigimi bir sekilde fark etse doner mi

Tamam o zaman iyi dinle.
Onun senin değiştiğine inanması lazım.Normalde çimen in arayıp yalvarması ağlaşması lazım.Ki kimsenin istemediği bi kişilik bu.öyleyse ona artık diğer çimeni göster.Kendi olan gururlu ve asil çimeni.
Kesinlikle aramayarak hiçbir şekilde mesaj göndermeyerek hiçbir sosyal medya hesaptan da hic bir sey paylaşmayarak.
Yani onun gözündeki ezik çimeni değiştirmemiz lazım. Şaşırmasını sağlamalıyız önce. "Beni ne kadar oldu da aramadı çimen ?" Diyebilmeli. ŞAŞIRMALI.

O yalvaran ağlayan çimenin yerine yeni bi çimen olduğunu görünce senin değerin onda yavaş yavaş yükselecektir. Ama yavas yavas ...Asla bu mevzuda birden bi değişiklik bekleme.

Takip ettiğini anlamamalı. Engellediysen engeli açmamalı .Eğer engellemediysen engellememeye devsm etmelisin .yani Yapman gereken TEPKİSİZ KALMALISIN.Ölü gibi. Farzet ki öldün ve artık onu aramıyorsun.
Yapamıyor olsan bile yapmalısın. Senin değiştiğine inancı sen onu aramadığında olacak.

Senin yaşadığından bile şüphe etmeli.Merak duygusunu aldığın ,giderdiğin bi erkek sana ilgi duymaz. merak ilgiyi ve sevgiyi getirir. Herseyini ortaya döken bi kuyumcu değilde ,gizli bi küçük sandığı olan sıradan bi insanın sandığı daha ilgi duyar.Emin ol.

Uzun müddet sesiz kaldıktan sonra bir bucuk ay gibi bi süre muhtemelen ( ilşkinin dinamiğine göre değişir bu süre)
Sana kısa bi mesaj atacaktır.
Nbr napıyorsun gibi..bu gibi mesajlar a da sakın aldanma .çünkü erkek şöyle düşünür. Onu avlamam için bu yeterli .hemen heyecana kapılıp cevap vermen tüm büyüyü tekrar bozar,ve erkeğe tekrar geri adım attırır. Ne yazarsa yazsın cevap yazma, hatta hrmen okundu da yapma, 4-5 saat okuma mesajı. Okuduğunda cevap yazma .Neden cevap yazmıyor? Ne olmuş buna ? Ne kadar yoğun ? Beni unuttu mu uoksa diye düşünecektir. Yazdığın herhangi bi kısa mesajda bile herseyi ters çevirisin .iyim bile yazman oltaya gelmen demek.Hemen değerimi anladı döndü işte düşünme, ki kadınların coğu böyle düşünür. Bu süreyi uzat .Onu sana yaptıklarını düşün ve geri dönme.

Sen zamanla kendinle ilgilendikce zaten onu unutacaksın ve kendine geleceksin.

O seni ararsa sen yeniden başlamak için fırsat oluşturmaya çalışırsın. Çünkü hala bitmemiş içinde. Yazdıklarına bakılırsa da o kadar güçlü değilsin.

Meditasyona git tabi. Onu unutmak için kendine zaman ayır. Beklemek de yorar insanı

Eski konularınıza da baktım, bu adam sizi çok üzmüş
Bence tamamen hem kafanızdan hem kalbinizden çıkarın. Ama ona bir konuda katılıyorum, bundan sonra kendi hayatınızın keyfini çıkarın, gezin dolaşın, hobi edinin, sosyal çevreniz olsun ve kimseye kendinizden çok değer vermeyin.

Secret- sır isimli bir kitap var meditasyon deyince aklıma geldi okumanızı tavsiye ederim. Sanırım siz hep negatif dusunerek olumsuzlukları kendinize cekiyorsunuz

Daha onceki konularina da yazdim adami oyle yücelttin öyle şımarttinki adam ben neymişim dedi kendini bisey zannetti.sen gercekten normal düşünemiyorsun bi adama sensiz yaşayamam dersen onu baştan kaybedersin .şimdi de geri döner mi diyorsun dönmez dönsede hayir çıkmaz bu işten.bi daha ki ilişkilerinde kulagina kupe olsun kimseyi dunyanin merkezi yapip kendine de sünepe rolü biçme

Onun arayacagi gune kendini hazirlarsan duygularin taze kalir. Gercekten unutursan intikam alirsin. Ve intikam alabilmenin yolu intikam bile almaktan vazgecmektir bu konuda bence.

Aynisi basima geldi oradan biliyorum

Ayrılık çok yeni bu tarz intikam planları yapmak normal.
Ama sizin için iyi olan böyle bir plan yapmak değil. Bu düşünceler kafanızda oldukça unutamayacaksınız hep "o günü" bekleyeceksiniz.
Geçirdiğiniz zamana yazık. İnsan sonra çok pişman oluyor.
Her şeyi bırakıp geçip gidin usulca. Bu tarz beklentilerin sonu yok çünkü.

Allah aşkına bence öncelikle toparlanın...
Ah biz kadınlar, ayrılan erkekte bile arasın sunu derim bunu derim oh olsun unuttu sansın vb. planlar yaparken, adamın aklının ucunda bile değiliz büyük ihtimalle.
Bir gün olur da ararsa, bence normal bi şekilde konusun. Niye unuttu sansın diye kasıyorsunuz ki? İnandırıcı bile olmaz

arkadaşım son bir iki konunuza denk geldim. bazı şeyleri ortak hissetmişiz benim de geçmişimde çok oldu, döner mi acaba diye beklediğim. hep döndüler.

dönmesini istiyorsanız yapacağınız şeyleri ben söyleyeyim. ben o sebeple yapmamıştım, yapmadım (birkaç kez oldu) ama sonra hep döndüler.

"tamam peki bitti" dediğim andan itibaren ölsem bir daha aramadım. (hani o güne kadar çok yalvarmışımdır ağlamışımdır, intihar etcem vs vs diye zırladığım bile olmuştur. ama o net kararı söyledim dediğim anda bir daha aramadım, yok oldum) ne yanlış mesaj atma numarası, ne yanlışlıkla çaldırmak hiçbir şey yok. stalk yapsam bile yakalanmadım.

arkadaşlarına sormadım, arkadaşlarıyla da minimuma indirdim diyaloğu. başka şeyleri uzun konuşsak bile onun konusunu açmadım.

daha fazla işime ve arkadaşlarıma odaklandım. sosyal medyada özellikle sürekli eğlenirken fotoğraflarımı paylaştım ve hep kendime güveniyor gözüktüm.

asla laf sokmadım. giden gitmiştir gittiği yerde bitmiştir falan yazmadım.

üzüntüden stresten ister istemez zayıflıyorsun ister istemez özgüvenin de geliyor, bende öyle olmuştu. daha fazla açıldım, daha çok dışarı çıktım insan içine karıştım.

sonra yavaştan takibi bıraktım,

benimle flört etmek isteyen insanlar oldu, daha da özgüvenim yerine geldi.

bir tanesi ankara'da patlama olduğunda aramıştı, 4 ay sonra falan. "seni sevmiyorum anla artık, arama birdaha beni" dedikten sonra aramıştı dört ay sonra. seni hiç unutmadım hep takip ettim demişti. her şeyimi izlemiş instagramdaki fotoğraflarım, twitter mesajlarım vs.

bir tanesi evimin arkasına gelmişti durduk yerde, sanırım 2 ay sonra (o arada bir kız ile takılmış, eski kız arkadaşı galiba barışmışlar falan) ışıklarımı yakıp kapattığımı takip ediyordu, korkunç bir durumdu bence.

bir tanesi, ki bu yakın zaman oluyor meslektaşımdı. herkes bizi biliyordu. durduk yerde gitti. mal gibi kaldım. dört beş ay sonra idi sanırım, "pardon yanlış foto attım" diye bir sms geldi ondan. ben de cevap atmadım. (foto falan atmamıştı)
bir hafta sonra falan tanımadığım bir numara aradı, hakikaten bu senin muhabbet oldu, siz kimsiniz falan dedim. ismini söyledi. ha tanıdım ama ben şimdi yatıyorum, uyumak üzereydim kusura bakma. daha sonra belki görüşürüz dedim kapattım. sonra görüşmedim kendim erteledim iptal ettim hep. istemedim.

bir tanesi bu: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yapmamak-da-intikam-anlamina-gelir-mi.486424/

bak bu konuyu da eski adresimle ben açmıştım: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayrilikta-erkegi-geri-getirmenin-yolu.156640/

döner yani.
yol çok basit aslında. ve senin için her türlü kazançlı.
şu an yapacağın bir şey yok dönmesi için. dolayısıyla yapmama yolunu seçeceksin.

duracaksın. kendi hayatına bakacaksın. bir ay iki ay üç ay. sonra bir bakacaksın daha özgür hissediyorsun daha huzurlusun, hatta daha bile güzelsin. belki bu süre içinde arar özgüvenin tazelenir. ama bir kendine gel. bir dur.
sonunda o sana tam geldiğinde karar verirsin ne yapacağına. istersen aradığında meşgule at, ister küfret, ister tanımazdan gel, ister kucağına atla.
ama yeter. bu bağımlılık gibi histen kurtulmaya çalış. oku bolca oku, forumdaki buna ilişkin konuları okuyorsun anladığım kadarıyla, devam et. gerekirse gün say, 21 günde nefes alamama hissin azalır.
ona yazma, her yazdığında aradığında başa saracaksın unutma. dönme süresi uzayacak.

arkadaşım son bir iki konunuza denk geldim. bazı şeyleri ortak hissetmişiz benim de geçmişimde çok oldu, döner mi acaba diye beklediğim. hep döndüler.

dönmesini istiyorsanız yapacağınız şeyleri ben söyleyeyim. ben o sebeple yapmamıştım, yapmadım (birkaç kez oldu) ama sonra hep döndüler.

"tamam peki bitti" dediğim andan itibaren ölsem bir daha aramadım. (hani o güne kadar çok yalvarmışımdır ağlamışımdır, intihar etcem vs vs diye zırladığım bile olmuştur. ama o net kararı söyledim dediğim anda bir daha aramadım, yok oldum) ne yanlış mesaj atma numarası, ne yanlışlıkla çaldırmak hiçbir şey yok. stalk yapsam bile yakalanmadım.

arkadaşlarına sormadım, arkadaşlarıyla da minimuma indirdim diyaloğu. başka şeyleri uzun konuşsak bile onun konusunu açmadım.

daha fazla işime ve arkadaşlarıma odaklandım. sosyal medyada özellikle sürekli eğlenirken fotoğraflarımı paylaştım ve hep kendime güveniyor gözüktüm.

üzüntüden stresten ister istemez zayıflıyorsun ister istemez özgüvenin de geliyor, bende öyle olmuştu. daha fazla açıldım, daha çok dışarı çıktım insan içine karıştım.

bir tanesi ankara'da patlama olduğunda aramıştı, 4 ay sonra falan. "seni sevmiyorum anla artık, arama birdaha beni" dedikten sonra aramıştı dört ay sonra. seni hiç unutmadım hep takip ettim demişti. her şeyimi izlemiş instagramdaki fotoğraflarım, twitter mesajlarım vs.

bir tanesi evimin arkasına gelmişti durduk yerde, sanırım 2 ay sonra (o arada bir kız ile takılmış, eski kız arkadaşı galiba barışmışlar falan) ışıklarımı yakıp kapattığımı takip ediyordu, korkunç bir durumdu bence.

bir tanesi, ki bu yakın zaman oluyor meslektaşımdı. herkes bizi biliyordu. durduk yerde gitti. mal gibi kaldım. dört beş ay sonra idi sanırım, "pardon yanlış foto attım" diye bir sms geldi ondan. ben de cevap atmadım. (foto falan atmamıştı)
bir hafta sonra falan tanımadığım bir numara aradı, hakikaten bu senin muhabbet oldu, siz kimsiniz falan dedim. ismini söyledi. ha tanıdım ama ben şimdi yatıyorum, uyumak üzereydim kusura bakma. daha sonra belki görüşürüz dedim kapattım. sonra görüşmedim kendim erteledim iptal ettim hep. istemedim.

bir tanesi bu: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yapmamak-da-intikam-anlamina-gelir-mi.486424/

bak bu konuyu da eski adresimle ben açmıştım: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayrilikta-erkegi-geri-getirmenin-yolu.156640/

döner yani.
şu an yapacağın bir şey yok dönmesi için. dolayısıyla yapmama yolunu seçeceksin.

duracaksın. kendi hayatına bakacaksın. bir ay iki ay üç ay. sonra bir bakacaksın daha özgür hissediyorsun daha huzurlusun, hatta daha bile güzelsin. belki bu süre içinde arar özgüvenin tazelenir. ama bir kendine gel. bir dur.
sonunda o sana tam geldiğinde karar verirsin ne yapacağına. istersen aradığında meşgule at, ister küfret, ister tanımazdan gel, ister kucağına atla.
ama yeter. bu bağımlılık gibi histen kurtulmaya çalış. oku bolca oku, forumdaki buna ilişkin konuları okuyorsun anladığım kadarıyla, devam et. gerekirse gün say, 21 günde nefes alamama hissin azalır.
ona yazma, her yazdığında aradığında başa saracaksın unutma. dönme süresi uzayacak.
Allah razinolsun ne diyeyim size yine yazacagim burdan

döner yani.

açtığınız konuyu okudum linklere baktım evet çok haklısınız söylediklerinizde kalbime ve beynime söz geçirmeye çalışıyorum umarımpişman olduğunu görürüm en büyük dileklerimden biri saniyeler çok acımasız kalbimi deliyor :(

Back
X