Hissetmek

Insan sevdigiyle konusmadan 2 gun duramaz
Bence iliskiniz coktan bitmis
Mesaj atma geri cek kendini
Sonra da izle ve gor sonucu

İlginiz için gerçekten teşekkürler:)
Şöyle söyleyim çoğu zaman geceleri konuşuyoruz biz, evli olsa dikkat çekerdi bu durum bir de yanıma geldiği zamanlarda telefonunu atar bir köşeye geceleri beraber kaldığımız zamanlarda oldu ya da yanımda bakar telefonuna evli bir adamın eşi 2 gün boyunca ortadan kaybolsa dikkat çekerdi diye düşünüyorum, yani kadın bir arayıp sorardı sen nerdesin diye(kendisi öğretmen is gezisi diye ortadan kaybolması sorun olurdu)
Ama çok hassas düşündüğüm doğru, psikolog olunca aşırı empati yapıyorsunuz ve sonunda üzülen ben oluyorum genellikle:KK43:

canım aynısı benım basımda var. basta cok ılgılıydı herhalde ona sevdıgımı bellı edınce kacan taraf oldu ve bıryerlerı kalktı. normalde hergun 3-4 kere konusurduk ve bızde aılesıyle bırlıkte ıken konusmazdık . aılesınden cekınırdı. 29 yasında kendısı. ve suan 3 gunden berı konusmuyoruz. cok uzuluyorum. senın gıbı onunda evlı oldugunu dusunmuyorum ama neden aramıyor bılmıyorum. cok kırgınım ve uzgunum :(

canım aynısı benım basımda var. basta cok ılgılıydı herhalde ona sevdıgımı bellı edınce kacan taraf oldu ve bıryerlerı kalktı. normalde hergun 3-4 kere konusurduk ve bızde aılesıyle bırlıkte ıken konusmazdık . aılesınden cekınırdı. 29 yasında kendısı. ve suan 3 gunden berı konusmuyoruz. cok uzuluyorum. senın gıbı onunda evlı oldugunu dusunmuyorum ama neden aramıyor bılmıyorum. cok kırgınım ve uzgunum :KK43:
Mesaj ya da size ilgisi ne durumda peki benim durumum benden kaynaklı biraz da ona ilişkinin başında sürekli aramana sormana gerek yok, ben bunları takmam demiştim şu anda onun rahatlığı var onda ama mesaj falan konusunda ilgili.
Bir de benim bu kadar takmam dönemsel birşey galiba, arada sırada geliyorlar bana:))

Mesaj ya da size ilgisi ne durumda peki benim durumum benden kaynaklı biraz da ona ilişkinin başında sürekli aramana sormana gerek yok, ben bunları takmam demiştim şu anda onun rahatlığı var onda ama mesaj falan konusunda ilgili.
Bir de benim bu kadar takmam dönemsel birşey galiba, arada sırada geliyorlar bana:))

canım suan konusmuyoruz kendısıyle. ortada bısı yokken ve bısey de yapmamısken yalnız kalmak ıstıyorum dedı ve bugun tam tamına 4 gun oldu konusmayalı. gunde 3-4 kere arayan ve son gun suprız yapan bırı anıden ıletısımı kestı. ben baska bırı oldugundan suphelenıyorum artık cunku hıc bısey yapmadım. gonlum okadar rahatkı. allah buyuk dıyorum

Ben de diger arkadaslar gibi evli oldugundan suphelendim nedense.dikkatli ol.koskoca adam bi tenefuste bile telefon acacak vakti bulur.cidden var bi SIkinti...

Arkadaşlar bir ilişkim var 4,5 ay kadar oldu ilk zamanlar ilgi alaka çok iyi iken, şimdilerde bir şeyler hissediyorum. Nasıl denir bilmiyorum bir şeyler eksik gibi ama tam olarak da konduramiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum nerden baksanız 8 gündür falan hiç konuşmadık telefonda, mesajlaşmalar oluyor(ki mesajlarıma cevap veriyor mutlaka) ama nedense aramıyor, ben de bu hislerden dolayı aramak istemiyorum açıkçası.
Yani deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum gerçekten hisler her zaman haklı cikar mı, (elle tutulacak bir sorun yok ki ona sorsam bir sorun yok diyecek adım gibi eminim) yani somut bir şeyler olmasa bile bir kadın hislerinde haklı mıdır?
Not: karışık olduysa kusura bakmayın çünkü kafamda çok karışık:KK43:
Hislerim aldatılmak değil, soğuma üzerine...
Aynı şeyi yaklaşık bir senedir yaşıyorum.. tabi tamamen aynı değil başta benimde güzeldi baya uzak şehirlerdeydik hergun konuşuyorduk ikimizde yalnız yaşıyorduk ama o artık ailesi ile yaşıyor bizdede öyle uzunca süreler arama kesildi ama yazişmalar devam etti ben üzerine düştükçe geri geri gitti.. senin yoğun ilgin beni korkutuyor dedi ben nie böyle oluyor dedikçe de birşey yok ki böyle şeyleri. Zamanı mı olur dedi dedi de dedi... Velhasil böyle devam ederse hiç şaşırmayın

Aynı şeyi yaklaşık bir senedir yaşıyorum.. tabi tamamen aynı değil başta benimde güzeldi baya uzak şehirlerdeydik hergun konuşuyorduk ikimizde yalnız yaşıyorduk ama o artık ailesi ile yaşıyor bizdede öyle uzunca süreler arama kesildi ama yazişmalar devam etti ben üzerine düştükçe geri geri gitti.. senin yoğun ilgin beni korkutuyor dedi ben nie böyle oluyor dedikçe de birşey yok ki böyle şeyleri. Zamanı mı olur dedi dedi de dedi... Velhasil böyle devam ederse hiç şaşırmayın
Ve bizde bir kere bile canım cicim olayı olmadı:(

Teşekkürler arkadaşlar evli olma durumu yoktu ondan emindim ama artık soğuma ve bitmeye yakn bir durum var zaten. Bir arkadaşın şakası sayesinde gerçek yüzünü görmüş oldum, aradığım halde açmadı, msj attığım halde dönmedi geri. Demek ki bir şeyler bitti artık ben de uğraşmayı bıraktım top onda. Olursa olur olmazsa biter, kimse vazgeçilmez değil sonuç olarak. Kendisi kaybetti, benim içim rahat...

Arkadaşlar bir ilişkim var 4,5 ay kadar oldu ilk zamanlar ilgi alaka çok iyi iken, şimdilerde bir şeyler hissediyorum. Nasıl denir bilmiyorum bir şeyler eksik gibi ama tam olarak da konduramiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum nerden baksanız 8 gündür falan hiç konuşmadık telefonda, mesajlaşmalar oluyor(ki mesajlarıma cevap veriyor mutlaka) ama nedense aramıyor, ben de bu hislerden dolayı aramak istemiyorum açıkçası.
Yani deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum gerçekten hisler her zaman haklı cikar mı, (elle tutulacak bir sorun yok ki ona sorsam bir sorun yok diyecek adım gibi eminim) yani somut bir şeyler olmasa bile bir kadın hislerinde haklı mıdır?
Not: karışık olduysa kusura bakmayın çünkü kafamda çok karışık:KK43:
Hislerim aldatılmak değil, soğuma üzerine...

Uzun mesafe ilişkinin laneti malesef bu, en ufak bi soğuklukta hemen 'soğudu mu, daha sevmiyor mu, ayırılacak mı ?' diye kafayı yedirtiyor insana. Hal böyle olunca sen de o paniği ve duygusal karmaşayı ona yansıtıyorsun o da bunalıyor, kısır döngü. Defalarca yaşadım, yıllarca yaşadım, kaç kere oldu hatırlamıyorum bile.

Ben de uzun mesafe ilişki yaşadım hala da yaşıyorum. Biz kavga ettik mi 3-4 gün günaydın mesajı dahi atmayız ama her seferinde özür dileyerek ve özleyerek barışırız. Uzaktan ilişki çok yorucu ve çok riskli, mümkünse sonlandırın bile diyebilirim çünkü sizden soğumasına kızmasına vs müdahele edemiyorsunuz, yanyana olsanız çözülecek şeyler uzak ilişkide ayrılık sebebi oluyor.

Asla ilk zamanlar gibi ilgi ve 7/24 konuşmayı beklemeyin, sabır ve anlayış bu işin sırrı.

Teşekkürler arkadaşlar evli olma durumu yoktu ondan emindim ama artık soğuma ve bitmeye yakn bir durum var zaten. Bir arkadaşın şakası sayesinde gerçek yüzünü görmüş oldum, aradığım halde açmadı, msj attığım halde dönmedi geri. Demek ki bir şeyler bitti artık ben de uğraşmayı bıraktım top onda. Olursa olur olmazsa biter, kimse vazgeçilmez değil sonuç olarak. Kendisi kaybetti, benim içim rahat...

Bunu diyebiliyorsanız buradan geri dönmeyin. Vazgeçebileceğiniz kişilerden vazgeçmeyip kendinizi süründürmeyin sakın :)

Belki de haklısınız bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim evet ilişkinin başlarında çok şüphem oldu ona karşı hala da doğru insan o mu emin değilim:KK43:
Onun ilişkinin başlarında evleniriz planları vardı hatta ben de söyledim ona neden olmasın ileride diye ama çok yeni bir ilişki ve bu vaatler bana tavlamak için söylenmiş gibi geldi.
Evine davet etti ama ben şu an ailemle yaşıyorum yanına gitmem çok zor:KK43:
Neden doğru kişi değil diye sorarsanız hislerim yüzünden, ilişkinin en başında seni seviyorum diyen bir adama güvenmedim ve açıkçası hislerinin geçici olmasından korktum ki durum bunu gösteriyor zaten:KK43:
Belki de açıkça konuşmak en iyisidir bilmiyorum...

Bunca şüpheye girdiğiniz birinin doğru kişi olması imkansız denecek kadar zor, doğru kişi olunca iliklerinizde bile hissediyorsunuz.

Back
X