canım mutlaka rabbim yanımızda ve hakkımızı alacak.Rabbimin yüce adaletine inanıyorum...
aynen canım ınsallh gorcez o gunler bırde rabbım kıms kıme ne cektırse onada aynı seyı yasatmadan canını almazmıs ..... Rabbım cok buyuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mutlaka rabbim yanımızda ve hakkımızı alacak.Rabbimin yüce adaletine inanıyorum...
Merhaba arkadaşlar...Uzun zamandır yazamıyodum şimdi bişey daha yaşıyorum,sizinle paylaşayım dedim.
Konularımı okuyanlar bilir;beni aldatan çalışmayan,sorumsuz,ve dayağı olan bi kocadan onun isteği üzerine ayrıldık.Boşanalı 1,5 sene oldu ben ailemle ve 5 yaşındaki kızımla yaşıyorum çalışıyorum.Bu zaman içinde eşim memleketine geri döndü ve gittiğinden beri aynı işte çalışıyo...Bu arada bana dedi hep birleşelim falan ama elle tutulur bişi yapmadı (kendine göre elinden gelen herşeyi yaptı)Neyse bunları geçelim eski eşim şimdi altınları,evi olan,ve 5 yaşında bi erkek çocuğu olan kadınla evleniyomuş..
Bu adam bana çok öektirdi ama bunları duyunca neden çok kötü olmdum ben canım çok sıkıldı dünyam yıklıdı akıl verin napmalıyım nasıl kurtulamalıyım bu hal içinden?
(Şimdiden hepinize çok teşekkürler)
eşiniiz size çok çektirmiş şimdide kendine yağlı bir kapı bulmuş. hep isterizki haksızlık yapan bu dünyada cezasını çeksinki bizde dünya gözüyle görelim. gerçi belli olmaz ne olacağı. bide bir yaşanmışlık var kötü anıların dışında evlenirken hayaller kurdunuz ve hepsi çöpe atıldı şimdi size yaplan haksızlığğa rağmen bunun hiç üzüntüsünü yaşamıyo ve evleniyo. hiçmi değerniz yokmuş gözünde.
büyük ihtimal bu düşünceler içindesiniz. sevgi olamaz beslediğiniz. sizde kendi hayatınıza odaklanın. boşanan her kadına söylüyorum bidaha asla evlenmem demeyin tabi ortalığa koca aramayada çıkmayın ama karşınıza çıkan teklifleri bi düşünün. çocuğum için evlenmiycem demeyin. bakın burda öyle anneler okuyoruz evleniyolar gelin diyoki banane ya onun tek kadın olması beni bağlamaz ben kocamla başbaşa olmak istiyorm. yanlızlık allaha mahsustur. sadece ilk evliliğin hatalarını ikincide yapmayın evlilik öncesinde ilk falsosunda yol verin hemen
Günaydııınnn:) Yeni bi gün ama acılarımız aynı.İnşallah hayırlı bi gün olur hepimize...
günaydın arkadaşım...
şimdi "ben evlilikte o kadar çektim, elimden geleni yaptım, olmadı ayrıldık, şimdi de adam hiç bir şey olmamış gibi hayatını yaşıyor" diye düşünüyorsun. Kendi hayatın bu kadar karışmışken adamın hayata kaldığı yerden devam ettiğini düşünüyorsun. Aynı düşünceler bende de vardı ama geçti. Bir de şöyle düşün : Adam hep kötüydü, sen o kötü adamdan kurtulmak için adımlar attın, zorluklara katlandın, kendini kurtarmak için, kendinin efendisi olmak için yeni bir yol çizdin. Sor bir kendine o kadının yerinde olmak istermiydin şimdi. Ben yerinde olsam o kadına acırdım. Mutlu olmak istiyorsan bırak o adamın hayatını bir kenara, kendi hayatıma bak. O herif de ne hali varsa görsün, sen özgürlüğünü kazanmışsın ya, gerisi fasa fiso...
Evet canım aslında o kadıncağıza acıyorum.Bide çocuğuyla gelecek o çocuğun da psikolojisini bozar o inanın.Çünkü bana kızımın önünde şiddet uygulardı bazen...Sizin sayenizde atlatıyorum nolur yanımda olun....
herşeye rağmen hayat devam ediyor.o adamın pişmanlıkları bundan sonra başlayacak.bir çatı altına girmeden hiçbirşey belli olmaz.bekle ve gör.bakalım neler olacak.bizide durumdan haberdar et.