- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Ates her zaman dustugu yeri yakarTütkiye de olmadığınız belli de haber de mi izlemiyorsunuz? İçimiz yandı 22 insanımız depremde hayatını kaybetti. İlginizi çeker mi bilemedim.
Biliyorum, merak etmeyin. Mesela bu yorumunu hiç anliyamadim. Ben uzaktayım siz türkiyesesiniz mesela forumda boş gezicegine gidin bir yardım edin..Tütkiye de olmadığınız belli de haber de mi izlemiyorsunuz? İçimiz yandı 22 insanımız depremde hayatını kaybetti. İlginizi çeker mi bilemedim.
Ay ne saçma bir yorumAtes her zaman dustugu yeri yakar
Onlarin falları suan enkaz altinda ölmemek için dua edenlerin hayatlarindan daha degerli
Falları batsın. Dayanamıyorum insanımızın bu kadar değersiz oluşuna. İnsan neden düşünmez, neden empatiden bu kadar uzaklaşır?Ates her zaman dustugu yeri yakar
Onlarin falları suan enkaz altinda ölmemek için dua edenlerin hayatlarindan daha degerli
Ay ne saçma bir konuMerhaba,
Faza merak iyi değildir derler ama öylesine bakmak istiyorum bulunduğum yerde kimse bakmasını bilmiyor. "Yurdisi" oyuzden burdan sormak istiyorum..
Gitmemek için sebebim var 2 çocuğum mesela. En azından dualarımla onların yanındayım. Kahve içip fal bakmaktan evladır. Gözümüzde yaş kalmadı ne yaşadığımızı sorgulama istersen ki bunu yapacak son kişisin. Hala utanmadın ya kendini savunuyorsun ya bi ona hayret ettim.Biliyorum, merak etmeyin. Mesela bu yorumunu hiç anliyamadim. Ben uzaktayım siz türkiyesesiniz mesela forumda boş gezicegine gidin bir yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?