Hisslerine guvenen bayanlar yardimci olurmusunuz + resimli ☕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı iyi fal bakarım ama kimseye belli etmem.

Hayatındaki insan seni aldatıyor. Hem de çok yakın çevresinden biri ile. İki taraf da seni aptal yerine koyuyor arkandan gülüyorlar. Diğer kızın da sevgilisi var. Bir aile büyüğünü kaybedeceksin. Yanına olamayıp için lime lime olacak. Maddi çok sıkıntın var, daha da olacak. Ne işe elini atsan çökecek, yaptığın pilav bile tutmaz artık öyle diyeyim. Bir adak adamış, yerine getirmemişsin. Hep dolanacak sana. Ne yazık ki önümüzdeki minimum 10 sene yüzün gülmeyecek.

Bueda ahkam kesenlere bakiyorund
Gitmemek için sebebim var 2 çocuğum mesela. En azından dualarımla onların yanındayım. Kahve içip fal bakmaktan evladır. Gözümüzde yaş kalmadı ne yaşadığımızı sorgulama istersen ki bunu yapacak son kişisin. Hala utanmadın ya kendini savunuyorsun ya bi ona hayret ettim.

Benim yardım etmediğimi nerden biliyorsun. Bir fal baktirdim diye bukadar kabaligı hak etmedim.
Benimle laf dalaşına gircenize öne gidin mantıklı birşey yapın.

Şu konuyu niye depreme bağlıyoruz arkadaşlar? Bu mantıkla şuan forumda deprem hariç hiçbir konunun açılmaması, konuşulmaması gerekirdi. Ha, fal konusudur, yasaktır, dertten sayılmaz, şikayet edilir, o ayrı da. Deprem üstünden eleştiri yapılması doğru bir yaklaşım değil.

Çok sağol, okuduğum en mantıklı cevap. . Neden yasak ki bazı insanlarda fal paylaşıyor yada ben sürekli yanlış yere açıyorum

Çok sağol, okuduğum en mantıklı cevap. . Neden yasak ki bazı insanlarda fal paylaşıyor yada ben sürekli yanlış yere açıyorum
Fal konusu BDVde açılmıyor, bunun için ayrı bir bölüm var. Nasıl ki her konu ilgili bölüme açılıyorsa, BDVye fal açılması da o yüzden yasak.

Aşırı iyi fal bakarım ama kimseye belli etmem.

Hayatındaki insan seni aldatıyor. Hem de çok yakın çevresinden biri ile. İki taraf da seni aptal yerine koyuyor arkandan gülüyorlar. Diğer kızın da sevgilisi var. Bir aile büyüğünü kaybedeceksin. Yanına olamayıp için lime lime olacak. Maddi çok sıkıntın var, daha da olacak. Ne işe elini atsan çökecek, yaptığın pilav bile tutmaz artık öyle diyeyim. Bir adak adamış, yerine getirmemişsin. Hep dolanacak sana. Ne yazık ki önümüzdeki minimum 10 sene yüzün gülmeyecek.

Hayatımda biri yokki.

Şu konuyu niye depreme bağlıyoruz arkadaşlar? Bu mantıkla şuan forumda deprem hariç hiçbir konunun açılmaması, konuşulmaması gerekirdi. Ha, fal konusudur, yasaktır, dertten sayılmaz, şikayet edilir, o ayrı da. Deprem üstünden eleştiri yapılması doğru bir yaklaşım değil.

Bugün her konu depreme bağlanıyor forumda. A dense "deprem oldu deprem" diye azarlanılmaya başlanmış. Hiçbir konuda ortamız yok..

Tamam içimiz yandı, yanıyor, canlı/yaralı çıktıkça şükür çekiyoruz da, hayat da devam ediyor yani.
Herkes oraya gidip bir işin ucundan tutamayacağına göre anca dua edebiliyoruz.

Asıl mesele önlem almak bu gerçekle beraber yaşayabilmek..

He konu sahibi bana göre de faldan medet umarak kendi hayatı konusunda saçmalıyor. O da onu ilgilendirir zaten..

Bugün her konu depreme bağlanıyor forumda. A dense "deprem oldu deprem" diye azarlanılmaya başlanmış. Hiçbir konuda ortamız yok..

Tamam içimiz yandı, yanıyor, canlı/yaralı çıktıkça şükür çekiyoruz da, hayat da devam ediyor yani.
Herkes oraya gidip bir işin ucundan tutamayacağına göre anca dua edebiliyoruz.

Asıl mesele önlem almak bu gerçekle beraber yaşayabilmek..

He konu sahibi bana göre de faldan medet umarak kendi hayatı konusunda saçmalıyor. O da onu ilgilendirir zaten..

Tesekur ederim kabul ediyorum sacmaladigimi. Fakat konuyu depreme bağlamak saçma geliyor. Bunu diyen arkadaş şimdi mesela kahkaha atıyor gülüyor başka bir üye ile konumda.

Deprem de deprem diyenlerin forumda ne işi var merak ediyorum. Cevap da deprem konularına bakmaya geldim oluyor, o zaman o konularda kalın başka konulara girip yorum yapmayın. Ya da toplanın gidin yardım edin. Biz sabah dört koli yapıp belediyeye götürdük mesela, kalkın siz de bir şeyler yapın boş boş konuşacağınıza.

Konu sahibi konun yanlış yerde, söylemişler zaten.

Deprem de deprem diyenlerin forumda ne işi var merak ediyorum. Cevap da deprem konularına bakmaya geldim oluyor, o zaman o konularda kalın başka konulara girip yorum yapmayın. Ya da toplanın gidin yardım edin. Biz sabah dört koli yapıp belediyeye götürdük mesela, kalkın siz de bir şeyler yapın boş boş konuşacağınıza.

Konu sahibi konun yanlış yerde, söylemişler zaten.
Tesekurederim canim

Tesekur ederim kabul ediyorum sacmaladigimi. Fakat konuyu depreme bağlamak saçma geliyor. Bunu diyen arkadaş şimdi mesela kahkaha atıyor gülüyor başka bir üye ile konumda.

Haberleri izlerken -hiç kapatamıyorum zaten- gördüm konunuzu. Hatta tam şimdi birine daha ulaşıldı. 20 saat sonra..
Ben de yadırgadım sizi. Ama depremle alakalı değil. Bir insan bu kadar yönünü kaybedip faldan medet umar mı diyerek?
Çünkü orada yorumlanacak hiçbir şey gerçek değil.

Oğlum öteki odada uyuyor. Arada bir aklıma şimdi olsa nasıl alır kaçarım diye anksiyete kıyısına geliyorum. Ama deprem de bir gerçek hayat da. Birine çemkirmem beni rahatlatmayacak..

Konu sahibi konuyu yanlış yere açmış ona tamam.
Ama bu depremde deprem deyip sonunda ölüm var deyip insanları linç etmekten ne zaman vazgececeksiniz. Evet herkes çok üzgün herkes düşünüyor bugünü değil 1 saniye sonrasi kimsenin belli değil ama buraya girip yorum yazıyorsun. Telefon elinde kk da geziyorsun sonra konu açanlara kızıyorsun. Bu ne yaman çelişki. Kendi anksiyeteniz var diye başkaları da atak geçirsin istiyorsunuz sanırım. Belki insanlar kafalarını bosaltmak için konu açıyor. Belki de depremle ilgilenmiyor.
Neden bu duyarcilar sürekli olarak kendi duyarlarini ön plana koyup kendide sadece yorum yapmakta olmasına rağmen gelip konu acanlara laf sokuyor.
Çok duyarliysan başka konuya kiziyorsan girmezsin deprem dışı konuya. Ne yorum yapana ceyrek takıyorlar ne yapmayana. kimsenin ne konusacagina karar verme yetkiniz yok. Burada başka lakirti dönüyor diye acılar unutulmuyor. Siz böyle insanlara laf soyleyince de yardımı olmuyor deprem bölgesine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X