Hisslerine guvenen bayanlar yardimci olurmusunuz + resimli ☕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Faza merak iyi değildir derler ama öylesine bakmak istiyorum bulunduğum yerde kimse bakmasını bilmiyor. "Yurdisi" oyuzden burdan sormak istiyorum..

Valeriaaaa,
sizi BDV'ye fal topiği açtığınız için kaç defa ikaz ettim? Hem konu dışından banlandım hem de fal topiklerinizde kurallara uymadığınızı, uymanız gerektiğini defalarca yazdım.

İzah etmesem, kurallarla ilgili yazmasam neyse ama bile isteye sürekli fal konularınızı BDV'ye açıyorsanız kusura bakmayın ama kurallara uymam kafama göre hareket ederim diye düşündüğünüz fikrine kapılırım, ki kullanım sözleşmesindeki şu madde der ki:

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Sözleşmenin bu maddesi gereğince üyeliğiniz iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X