Hisslerine guvenen bayanlar yardimci olurmusunuz + resimli ☕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum, merak etmeyin. Mesela bu yorumunu hiç anliyamadim. Ben uzaktayım siz türkiyesesiniz mesela forumda boş gezicegine gidin bir yardım edin..
ay çok güzel cevap olmuş gerçekten. çok doğru herkes başkasından birşeyler bekliyor. sen yapmıyorsan bari başkasına laf sokma. sanki kendisi şuan elazığıda afad ekibinin yamağı olarak çalışıyor

Tütkiye de olmadığınız belli de haber de mi izlemiyorsunuz? İçimiz yandı 22 insanımız depremde hayatını kaybetti. İlginizi çeker mi bilemedim.
siz niye elazığa atlayıp gitmiyorsunuz da burada vakit öldürüyorsunuz o zaman. hep başkasına laf sokma işimiz gücümüz. keşke herkes önce bir kendine dönüp baksa

ay çok güzel cevap olmuş gerçekten. çok doğru herkes başkasından birşeyler bekliyor. sen yapmıyorsan bari başkasına laf sokma. sanki kendisi şuan elazığıda afad ekibinin yamağı olarak çalışıyor

Türkçem bide güzel olsa kendimi daha çok ifade etmiş olurdum. Ama sağolsun sızın gibiler benim yerime yazmış oldu. Fal konusu ayrı bu bir saçmalık olabilir , ama kalkıp deprem ile bağ kurusturmak çok tuaf geldi.

Çok ayip boyke bir günde nasıl kahkaha atiyorsun? Demin bana ahkam kesiyorsunuz ya. Ama gayet kendiniz gülüyorşunuz. Benim açtığım onuda bi zahmet gidermisin.
Dunden beri psikolojim berbat bir durumda oldugu icin gulmek iyi geldi size mi soracagim
Alinti yapmasaydiniz su konuyla daha fazla vakit kaybetmiyordum zaten

Helal olsun arkadaşım tamamen aynı düşüncedeyim. İnsan canının bu kadar değer görmemesi kanıma dokunuyor!
Suan baktığınız konuya baktım lezbiyen arkadaşlık konusuna bakıyorsunuz ben bunu yazarken ve konu sahibinin yaptığı kaniniza dokunuyor. 😂 Ah insanlar kendilerinin ne yaptığına bakmadan ne güzel karşısındakini elestiriyor 😃

Suan baktığınız konuya baktım lezbiyen arkadaşlık konusuna bakıyorsunuz ben bunu yazarken ve konu sahibinin yaptığı kaniniza dokunuyor. 😂
Evet lezbiyen arkadaşlık konusuna bakıyorum çünkü böyle bir günde fake konu açan kişiyi kibledim!!! Gerçekten inanamıyorum saldırmak için yol arıyorsunuz lütfen bir daha yazmayın bana!

Evet lezbiyen arkadaşlık konusuna bakıyorum çünkü böyle bir günde fake konu açan kişiyi kibledim!!! Gerçekten inanamıyorum saldırmak için yol arıyorsunuz lütfen bir daha yazmayın bana!
Tamam yazmam hemen size bakıp böyle bir günde yardım toplama kampanyası konusu falan mı açtığınıza bakacağım. Yoksa sadece burada başka konu açanları kiblemek için mi bulunuyorsunuz diye bakacağım.
Çünkü başka konular açanlar gibi sadece konu okuyanlarda aynı konumda.

Suan baktığınız konuya baktım lezbiyen arkadaşlık konusuna bakıyorsunuz ben bunu yazarken ve konu sahibinin yaptığı kaniniza dokunuyor. 😂 Ah insanlar kendilerinin ne yaptığına bakmadan ne güzel karşısındakini elestiriyor 😃
işte mahalle baskısı denen şey hep bu tarz insanlarımız yüzünden var. ve resmen psikolojik baskı yapmaktan zevk alanlar var.
zaten şuan bu konuda çok fazla hassasiyeti olup böyle hayatın normal akışında devam etmesine katlanamayanlar yollara döküldü. ya da yardım için çabalıyor. internette cirit atmıyor. kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın
evet hepimiz etkilendik ama kimseye baskı yapmıyoruz. üzülün diye. madem sen niye buradasın diye sorarlar adama

Şaka gibi olan sizsiniz lezbiyen arkadaşlık konusuna fakenin biri yorum yazmış onu yönetime şikayet ettim lütfen kendinizi savunmak için insanlara çamur atmayın bir daha da bana yazmayın size iyi fallar
burada kızdığınız insanlardan farklı hiçbirşey yapmıyorsunuz. lütfen herkes bi dönüp kendine baksın lütfen. siz de oturmuş burada konu okuyorsunuz. madem öyle neden bir yardım derneğinde değilsiniz?

işte mahalle baskısı denen şey hep bu tarz insanlarımız yüzünden var. ve resmen psikolojik baskı yapmaktan zevk alanlar var.
zaten şuan bu konuda çok fazla hassasiyeti olup böyle hayatın normal akışında devam etmesine katlanamayanlar yollara döküldü. ya da yardım için çabalıyor. internette cirit atmıyor. kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın
evet hepimiz etkilendik ama kimseye baskı yapmıyoruz. üzülün diye. madem sen niye buradasın diye sorarlar adama
Mesela ben bu tarz konularda çok etkileniyorum. Uyurken bile düşünüyorum burada gelip iki nefes alacağız belki kafamızı dağıtacağız ama yok yok yok. Her yerden bjr eleştiri her yerden bir laf. Zaten gerekli şeyleri yapanların buraya girmeye şuan vakitleri yok. Ya da yaptılar ve şimdi kafa dağıtmak istiyorlar. Ama izin yok. Bu izni vermeyenlerde burada takılıp yorum yazan kişiler. İnsanları artık benim aklım almıyor. Neden sende zaten kk da dolanırken ayni şekilde dolanıp konu açanı elestirirsin ki. Nasıl bunu yaparsın zaten aynı kefedeyken. Elestirilecek ne var mesela. Hayat çok garip

Mesela ben bu tarz konularda çok etkileniyorum. Uyurken bile düşünüyorum burada gelip iki nefes alacağız belki kafamızı dağıtacağız ama yok yok yok. Her yerden bjr eleştiri her yerden bir laf. Zaten gerekli şeyleri yapanların buraya girmeye şuan vakitleri yok. Ya da yaptılar ve şimdi kafa dağıtmak istiyorlar. Ama izin yok. Bu izni vermeyenlerde burada takılıp yorum yazan kişiler. İnsanları artık benim aklım almıyor. Neden sende zaten kk da dolanırken ayni şekilde dolanıp konu açanı elestirirsin ki. Nasıl bunu yaparsın zaten aynı kefedeyken. Elestirilecek ne var mesela. Hayat çok garip

Sen ve senin gibi üyeler iyiki varlar. Kalbiniz temiz başkaları gibi fesat değilsiniz. Boşver canım canını sıkma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X