- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Lucrin tedavisi dediginiz sey ne icin yapiliyor acaba? Histereskopi sonrasi yapilmasi mi gerekiyor?Kızlar merhabalar aralık 11de embriyo transferim olmuştu 21 inde olumsuz sonuç aldım. Doktorum histereskopi ile rahime çizik atılcak dedi. sonra lucrinle 2 ay baskılama ardından transfer dedi. Histereskopiyi 28 aralıkta oldum. Histereskopi den 64 gün sonra çift embriyo transferi yapcaz dedi. Yani 3 marta geliyor transfer tarihim. Bugün 2.doz lucrin iğnemi oldum. Ama hiç adet görmedim. Adet olmadan transfer nasıl oluyor, bilginiz var mı? 2.doz lucrinden kaç gün sonra transferiniz oldu sizin? Kaç gün sonra ilaçlara başladınız? 14şubatta ilk doktor randevum var. benim gibi süreç geçirenler var mı?
Bende 5 Şubat'ta lucrin vurdum ana histeroskopi falan olmadım doğum kontrol hapiyla lucrin verdi adetten sonrada estrofem baslicam 15 gün kullanıp transfer Olcam. Lucrin neden veriliyor ne işe yarıyor onu hala çözemedim bilgilendirirmisin acabaKızlar merhabalar aralık 11de embriyo transferim olmuştu 21 inde olumsuz sonuç aldım. Doktorum histereskopi ile rahime çizik atılcak dedi. sonra lucrinle 2 ay baskılama ardından transfer dedi. Histereskopiyi 28 aralıkta oldum. Histereskopi den 64 gün sonra çift embriyo transferi yapcaz dedi. Yani 3 marta geliyor transfer tarihim. Bugün 2.doz lucrin iğnemi oldum. Ama hiç adet görmedim. Adet olmadan transfer nasıl oluyor, bilginiz var mı? 2.doz lucrinden kaç gün sonra transferiniz oldu sizin? Kaç gün sonra ilaçlara başladınız? 14şubatta ilk doktor randevum var. benim gibi süreç geçirenler var mı?
Hayır, lucrin farklı bi tedavi yöntemiymiş. Baskılama yöntemi diyor doktorlar. Görünen veya Görünmeyen kistleri baskılamak içinde kullanılıyormuş öyle söylemişti doktorum başarı oranlarınıda arttıran bi tedaviymiş cnmLucrin tedavisi dediginiz sey ne icin yapiliyor acaba? Histereskopi sonrasi yapilmasi mi gerekiyor?
Bende 5 Şubat'ta lucrin vurdum ana histeroskopi falan olmadım doğum kontrol hapiyla lucrin verdi adetten sonrada estrofem baslicam 15 gün kullanıp transfer Olcam. Lucrin neden veriliyor ne işe yarıyor onu hala çözemedim bilgilendirirmisin acaba
Canım yukarda bahsettim birazHayır, lucrin farklı bi tedavi yöntemiymiş. Baskılama yöntemi diyor doktorlar. Görünen veya Görünmeyen kistleri baskılamak içinde kullanılıyormuş öyle söylemişti doktorum başarı oranlarınıda arttıran bi tedaviymiş cnm
Ayyy aynı zamanlarda transfer olcazCanım yukarda bahsettim birazhayırlısıyla inş transferimiz olur ben hiç hastalanmyckmışım ki öylede oldu hiç hastalanmadm. 14şubatta kontrolüm var estrofem veecek o gün 19gün kullancm 4-5 marttada transferim olcak canm
İnşallah canım yaaaAyyy aynı zamanlarda transfer olcazdoktorun kim acaba nerde tedavi goruyosun canim . İnşallah ikimizde pozitifi görürüz ya
Benimde Maslak Acıbadem Bülent trasİnşallah canım yaaaKayseri acıbadem mustafa taş canım doktorum sEnin kim?
Ya çok övüyolar canım bülent beyi de merkezide memnun musun senBenimde Maslak Acıbadem Bülent tras
Evet memnunum canim a dan Z ye bütün hastane çok ilgili . Tek sıkıntı sadece ilk görüşmede bide transferde görüyoruz Bülent hocayı diğer doktorlar yapıyor muayanemizi dosyaya herşeye Bülent bey bakıp o veriyor ilaçları falanYa çok övüyolar canım bülent beyi de merkezide memnun musun sen
Önemli olan enerjinizin tutması doktorlarla zaten, peki transfer ücreti ve yummurta toplama işlemi ne kadar canım orda? Çok mu pahalı?Evet memnunum canim a dan Z ye bütün hastane çok ilgili . Tek sıkıntı sadece ilk görüşmede bide transferde görüyoruz Bülent hocayı diğer doktorlar yapıyor muayanemizi dosyaya herşeye Bülent bey bakıp o veriyor ilaçları falan
Yumurta toplama 9 bin transferi bilmiyorum yanlış olmasın OYAK indiriminden faydalanmıştık yoksa opu 11 bin küsurÖnemli olan enerjinizin tutması doktorlarla zaten, peki transfer ücreti ve yummurta toplama işlemi ne kadar canım orda? Çok mu pahalı?
Anladm canm çok teşekkür ederimmmYumurta toplama 9 bin transferi bilmiyorum yanlış olmasın OYAK indiriminden faydalanmıştık yoksa opu 11 bin küsur
Cenm evet sanırım öyle oluyor bende hiç hastalanmadm 2 aydır 14 şubatta kontrole çağırdı doktorum ve 14 şubat estrofem e başlatckmş tam 19 gün kullancm sonra transfermiş yüksek ihtimal swnsw öyle olcksnKızlar bende lucrın depot 3 aylık ıgne oldum. Kistleri baskılamak için dedı doktor.2.5 ay sonra burda ol dedı. 22 subat doktora gıtcem zamanım bitiyor. Adet görmeden mi dondurulmus transferı olcak acaba. Sormayı unutmusum.
Ve ben bu 2.5 aylık süreçte haşimato hastası oldugum ıcın doktorum glutensız beslen dedı. Ve hiç glutenlı seyler yemedım. Doğal olarak da 12 kılo verdım. Şimdi merak ettıgım acaba hemen mı tedavıye baslanıyor adet görmeden
22 subat benım de günüm. Hayırlısı olur ınsallah hakkımızdaCenm evet sanırım öyle oluyor bende hiç hastalanmadm 2 aydır 14 şubatta kontrole çağırdı doktorum ve 14 şubat estrofem e başlatckmş tam 19 gün kullancm sonra transfermiş yüksek ihtimal swnsw öyle olcksn
Meral ettim nasıl bir süreç izlediniz sonuç ne oldu banada lucrin önerdi dr um geçiçi menopoza sokacak sonrasında adwt olunca mı transfer olmadan mı acaba sürwlki lekelerim var bu durumda transfer başarılı olmuyor malisefKızlar merhabalar aralık 11de embriyo transferim olmuştu 21 inde olumsuz sonuç aldım. Doktorum histereskopi ile rahime çizik atılcak dedi. sonra lucrinle 2 ay baskılama ardından transfer dedi. Histereskopiyi 28 aralıkta oldum. Histereskopi den 64 gün sonra çift embriyo transferi yapcaz dedi. Yani 3 marta geliyor transfer tarihim. Bugün 2.doz lucrin iğnemi oldum. Ama hiç adet görmedim. Adet olmadan transfer nasıl oluyor, bilginiz var mı? 2.doz lucrinden kaç gün sonra transferiniz oldu sizin? Kaç gün sonra ilaçlara başladınız? 14şubatta ilk doktor randevum var. benim gibi süreç geçirenler var mı?
Canım ben 2 doz lucrin vuruldum transferden önce. Ve adet olmadan transferim gerçekleşti. 30 aralıkta 1.doz 30 ocakta 2.doz lucrini oldum. Hiç lekelenmem olmadı. 14şubatta kontrolüm vardı transfer hazırlığına başladık. 5 martta 5.gün çift embriyo transferi oldum. Ve pozitif şuan 6+0 haftalık hamileyim. Ama biraz sıkıntılı sürecim suan.Meral ettim nasıl bir süreç izlediniz sonuç ne oldu banada lucrin önerdi dr um geçiçi menopoza sokacak sonrasında adwt olunca mı transfer olmadan mı acaba sürwlki lekelerim var bu durumda transfer başarılı olmuyor malisef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?