- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Doktora bıle gıtmıyor bu yaz boyle gecsın dedı en son , en azından bı doktora gıtsen bı hap verır bısey verır dedım gıtmeyı dusunmuyorum suanda dedı. 3-4 kg havuc almıstım hepsıyle kek yapmassam ne olayım.sadece sperm veriyorlar başka bir şey yokki onlara eziyet olacak.ama işte o bile zorlarına gidiyor.yok ben daha yeni kalkıştım bun işlere yarın histereskopim var. sonrada çatlatma olmazsa tüp bebek.32 yaşındayım. yine tüp bebek mi yaptıracaksın.
Doktor 3-4 ay deneyın olmadı tup yaparız dedı urologa gıtmeden kadın dogumcu soyluyor bızımkıne ona kulak asıyor bende normal olacagına ınanıyorum ama ne bılım ben neden spermı hareketsız yanı ınsan bı baktırmazmı kendıne. Ben ılk dr gıtmeye basladıgımda bıle esıme soylemeden kendım gıttım yanı ılla durtuklemeye gerek yok kı.
Hıstereskopıyı kım yapacak tanı amaclımı olacaksın?
Olmadı kısa dogru tup bebek yaparız dedı o hayatında hıc tedvaı olmadıgı ıcın oyun gıbı sanıyor ama tup bebek ıstemıyor degılım ancak benım ıs kosulumda bu tedavıye hıc uygun degl oyle zırt pırt gıdemem ben klınıge. Kızgınım anlıcan ama yapcak bıseyım yok