histereskopi olucam yarın!!

inşallah stardust.rahim içi temizmiş.ama iki tüp denememdede bhgc 0 çıktı. yani hiç tutunmamaış..rahimde bi problem yoksa nası hiç tutunma olmuyor ..üstelik 1. kalite embrio idi.3. denemeye korkuyorum. keşke doğal yoldan gelse dediğin gbi.
 
canım bana da transfer edilenlerin arasında 1. kalite emb. olmuştu önceki denemelerimde ..
bölünme şekillerine göre 1.-2.kalite vs deniliyor .. her 1. kalitedeki embriyo sağlıklı emb. anlamına gelmiyor :(
 
Kızlar merhaba ,Bizimde bu ay olmazsa artık tüp bebek deniycez.Fakat bizim problemimiz erkek infertilitesi.Hatta ben bir kere hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı.Uzun lafın kısası ben rahim filmi çektirmek istemiyorum.Çünkü bana zor geleceğine inanıyorum.Çektirmesem nedersiniz?
 
canım rahim filmini genel anesteziyle bile yapıyorlar .hiç bir şey duymuyosun..ama tabiki tüp bebekte gerek yok rahim filmi çektirmene tutacaksa öylede tutuyor..yinede doktoruna danış canım..inşallah hakkında hayırlısı olur..hamişlerden olursun..
 
Back
X