• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereskopi olucam yarın!!

ben de anesteziyle olmuştum...

kolay bir işlem hiç korkma ben ertesi günü işe bile gitmiştim.
Evet histeroskopiden sonra gebe kalmak kolaylaşıyormuş....Ama dr iyileşmen için 1-2 hafta cinsel perhiz veriyor....benden minik bir parça da alıp incelemişlerdi.belki o yüzden cinsel perhiz vermiş olabilir....
yanlış hatırlamıyorsam adetin 20. günü falandı yapıldı.bebeğin tutunduğu zamana denk geliyormuş.rahimin uygun durumda olup olmadığı bu zamanlarda anlaşılıyormuş...
şimdiden geçmiş olsun.....

canım yarın benim adetimin 9.günü.doktorum işlem sonrası bol ilşki dedi walla.hamile kalma olasılığı artıyormuş çünkü.oyüzden bn perhiz yapmıcam.tam gaz çalışıcam:kedi:

saol canım bilgiler için.senin bu 2. denemenmi?bugün 8. günün galiba dimi?

Yok canım 3. oluyor son olur inşallah...Evet canım 8.günüm pazartesi belli olacak hayırlısıyla. Sen nerde olacaksın canım histereskopiyi? şimdiden geçmiş olsun canım.

canım inşallah tutunmuştur senin inatçı keçiler ya.bende 3. denicem eylül gbi.ben genartda olucam.

ınşallah 3.de tuttururuz canım ikimizde. Belki senin gerek kalmaz histereskopiden sonra kendiliğinden olur inş...Hakkaten çok inatçı benim minikler bi doğsun ben göstercem o inatlarının acısını :)))
Canım fiyatta fark etmiyorsa anestezi al. Benimki gibi sadece yaralamaysa 2-3 dk sürdü benimki ama canım yandı epey, senide korkutmak istemiyorum ama dr 2dk bişey anesteziye değmez demişti bende haybeden girmiştim, işlem hakkında bilgimde yoktu...bilmeyince herşey daha kolay, bildikçe daha çok korkuyo insan.

anestezi istedim canım.bnim doktorda gerek yok dedi ama..ii haberlerini bekl,yorum ..kaydirigubbakcemile5

ya bizim burda hsg testine en pahalı özel hastane 230 tl dedi en ucuzuda 150 dedi sizin 1500-3000 den bahsettiğiniz test başka bişimi anlamadım kafam karıştı :uhm: daha demin telefon ettim sordum benneyaptımki

ya bizim burda hsg testine en pahalı özel hastane 230 tl dedi en ucuzuda 150 dedi sizin 1500-3000 den bahsettiğiniz test başka bişimi anlamadım kafam karıştı :uhm: daha demin telefon ettim sordum benneyaptımki

senin dediğin hsg rahim filmi histerosalpingografi. burada 250 den başlıyor 400 600 gidiyor. histeroskopi başka. hem hsg de görülmeyen şeyler için tanısal amaçlı hem de yapışıklıklara poliplere müdahale için operasyonel amaçlı yapılıyor.

arkadaşım.ben smyrna da oldum.anesteziliydi.doktorum öyle dedi ben istemedim yani.ama inan ne bir ağrı ne şikayet.birşey olmadı.sadece bir kaç gün kanaman oluyor.allahtan hiçbir sorunda yokmuş kafamda rahatladı.tabi bünyeden bünyeye değişir.ama endişelenme.hiçbir anlamazsın.olunca yaz bakalım.

oldum canım anestezili.tanı amaçlıydı.alla şükür temiz çıktı.kanamam oluyor az az.

canım gecmıs olsun.. agrısız kolay atlattıgına sevındım hadı bakalım bır adım daha yaklastın bebıslere...

Back
X