- 11 Nisan 2024
- 117
- 39
- 18
- 40
- Konu Sahibi bebisangel
Transferim polipler nedeniyle ertelendi. Histereskopi ile polipler alındı. Tekrar transfer için tarih verilmedi. Bu adetimden sonra yapılır mı acaba. Hiç yaşayan oldu mu bu durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Histeroskopi den 2 adet sonra transfer ediliyor. Doktorum oyle söylemişti. İşlemden sonra adet sancısı gibi hafif bir agri oldu onda da igne yaptılar bir daha olmadi. Ara kanama gibi uzun sürüyor. Bazılarında 1 hafta bazılarında 2 ay bile olabiliyor . Tamamen vicut ile alakalı.Bana bekleme süresi söylemedi ama ben sabırsızlanıyorum tabiki.işlem sonrası kanamanız kaç gün sürdü. Sizin tutmuş anladığım kadarıyla hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu.
Anladım teşekkürlerHisteroskopi den 2 adet sonra transfer ediliyor. Doktorum oyle söylemişti. İşlemden sonra adet sancısı gibi hafif bir agri oldu onda da igne yaptılar bir daha olmadi. Ara kanama gibi uzun sürüyor. Bazılarında 1 hafta bazılarında 2 ay bile olabiliyor . Tamamen vicut ile alakalı.
Beklemek zorGenelde iki adet bekleniyor
Yumurta toplama ile hiteroskopi arası ne kadar bekleniyor yine 2 adet miBenim de rahim perdesi alındı opu sonrası histereskopi ile. 2 adet dönemi bekleyelim demislerdi
Yok yumurta toplama işleminden hemen sonra zaten narkozlu olduğumuz içinYumurta toplama ile hiteroskopi arası ne kadar bekleniyor yine 2 adet mi
Histereskopiden 2 adet sonrası yani 3. Ayda başlanıyor çok geçmiş olsunTransferim polipler nedeniyle ertelendi. Histereskopi ile polipler alındı. Tekrar transfer için tarih verilmedi. Bu adetimden sonra yapılır mı acaba. Hiç yaşayan oldu mu bu durumu
Teşekkür ederim. Gerçekten sabır ve dua gerektiren bir süreç. Her operasyona razı oluyorsun ama beklemek en acı vericisiHistereskopiden 2 adet sonrası yani 3. Ayda başlanıyor çok geçmiş olsun![]()
Yok ilk adet sonrası yaptı benim. Muayeneye çağırmıştı adet dönemimde o zaman karar verildiYumurta toplama ile hiteroskopi arası ne kadar bekleniyor yine 2 adet mi
Kullanmıyorum şuan ama bir yandan da aklımda sorsam kullansam diye. Rahim kendi doğal haliyle toparlansın diye rahat bıraktım. Beslenmeme dikkat edip spor yapıyorum vs o kadar2 ay mıben geçen hafta oldum pazartesi kontrolüm var ben de bunu sorucam bu regl den sonra mı olacak transfer diye . Siz histeroskopiden sonra tarlusal kullandımı mı?.
Beni de bilgilendirir misiniz ne dediği hakkında doktorunuzun merak ediyorum2 ay mıben geçen hafta oldum pazartesi kontrolüm var ben de bunu sorucam bu regl den sonra mı olacak transfer diye . Siz histeroskopiden sonra tarlusal kullandımı mı?.