• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi sonrası transfer

bebisangel

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
113
39
18
40
Transferim polipler nedeniyle ertelendi. Histereskopi ile polipler alındı. Tekrar transfer için tarih verilmedi. Bu adetimden sonra yapılır mı acaba. Hiç yaşayan oldu mu bu durumu

Benimde bebeğim tüp bebek. Bende de polip vardı. Opu yapıldı sonra histereskopi yapıldı. Sonraki ay transfer olacaktı ama polip beklenenden büyük ve inatçı çıktı. Hocam iyice aldım bir ay değil 2 adet dönemi bekleyelim dedi. Öyle yapmıştık.

Bana bekleme süresi söylemedi ama ben sabırsızlanıyorum tabiki.işlem sonrası kanamanız kaç gün sürdü. Sizin tutmuş anladığım kadarıyla hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu.

Bana bekleme süresi söylemedi ama ben sabırsızlanıyorum tabiki.işlem sonrası kanamanız kaç gün sürdü. Sizin tutmuş anladığım kadarıyla hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu.
Histeroskopi den 2 adet sonra transfer ediliyor. Doktorum oyle söylemişti. İşlemden sonra adet sancısı gibi hafif bir agri oldu onda da igne yaptılar bir daha olmadi. Ara kanama gibi uzun sürüyor. Bazılarında 1 hafta bazılarında 2 ay bile olabiliyor . Tamamen vicut ile alakalı.

Histeroskopi den 2 adet sonra transfer ediliyor. Doktorum oyle söylemişti. İşlemden sonra adet sancısı gibi hafif bir agri oldu onda da igne yaptılar bir daha olmadi. Ara kanama gibi uzun sürüyor. Bazılarında 1 hafta bazılarında 2 ay bile olabiliyor . Tamamen vicut ile alakalı.
Anladım teşekkürler

Benim de rahim perdesi alındı opu sonrası histereskopi ile. 2 adet dönemi bekleyelim demislerdi

2 ay mı 🥴 ben geçen hafta oldum pazartesi kontrolüm var ben de bunu sorucam bu regl den sonra mı olacak transfer diye . Siz histeroskopiden sonra tarlusal kullandımı mı?.

Transferim polipler nedeniyle ertelendi. Histereskopi ile polipler alındı. Tekrar transfer için tarih verilmedi. Bu adetimden sonra yapılır mı acaba. Hiç yaşayan oldu mu bu durumu
Histereskopiden 2 adet sonrası yani 3. Ayda başlanıyor çok geçmiş olsun 💐

Back
X