P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 101 11 48 31 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #21 Ebruha .!.: Hangi hastaneden sıra aldınız Ben de Zeynep Kamile görüştüm. Özelde aşırı pahalı, dediğiniz gibi devlet de bir seçenek Genişletmek için tıkla... Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum
Ebruha .!.: Hangi hastaneden sıra aldınız Ben de Zeynep Kamile görüştüm. Özelde aşırı pahalı, dediğiniz gibi devlet de bir seçenek Genişletmek için tıkla... Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum
Ebruha Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2024 314 82 18 29 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #22 polips .!.: Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah
polips .!.: Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah
P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 101 11 48 31 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #23 Ebruha .!.: Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah Genişletmek için tıkla... Evet iyiyim teşekkür ederim
Ebruha .!.: Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah Genişletmek için tıkla... Evet iyiyim teşekkür ederim
Ebruha Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2024 314 82 18 29 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #24 polips .!.: Evet iyiyim Genişletmek için tıkla... Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de
polips .!.: Evet iyiyim Genişletmek için tıkla... Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de
P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 101 11 48 31 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #25 Ebruha .!.: Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de Genişletmek için tıkla... İnşallah kolaylıkla geçer sizinkide
Ebruha .!.: Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de Genişletmek için tıkla... İnşallah kolaylıkla geçer sizinkide
Ebruha Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2024 314 82 18 29 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #26 polips .!.: İnşallah kolaylıkla geçer sizinkide Genişletmek için tıkla... İnşallah, teşekkür ederim
N nurtenggggg Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 92 12 3 30 27 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #27 deryadabirdalga .!.: Cevabınız için teşekkür ederim. Benim kalp şeklinde rahmim onu düzeltecekler. Genişletmek için tıkla... Merhaba histereskopi yaptırdınız mi
deryadabirdalga .!.: Cevabınız için teşekkür ederim. Benim kalp şeklinde rahmim onu düzeltecekler. Genişletmek için tıkla... Merhaba histereskopi yaptırdınız mi
D deryadabirdalga Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2023 197 50 18 29 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #28 nurtenggggg .!.: Merhaba histereskopi yaptırdınız mi Genişletmek için tıkla... Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı
nurtenggggg .!.: Merhaba histereskopi yaptırdınız mi Genişletmek için tıkla... Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı
N nurtenggggg Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 92 12 3 30 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #29 deryadabirdalga .!.: Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı Genişletmek için tıkla... Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca
deryadabirdalga .!.: Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı Genişletmek için tıkla... Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca
D deryadabirdalga Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2023 197 50 18 29 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #30 nurtenggggg .!.: Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca Genişletmek için tıkla... Ayyy korkma hiç yumurta toplamadan zor olmuyor umarım çokça güzel embriyon olur
nurtenggggg .!.: Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca Genişletmek için tıkla... Ayyy korkma hiç yumurta toplamadan zor olmuyor umarım çokça güzel embriyon olur
H Hilal8469 Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2024 136 72 18 41 2 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #31 Ebruha .!.: Arkadaşlar ben öğrendim fiyati, araştıranlar için yazayım. Tani için yapılacaksa 45 bin, polip alınacaksa 125 bin denildi Genişletmek için tıkla... Merhaba Şişli Memorial fiyatlarimi bu
Ebruha .!.: Arkadaşlar ben öğrendim fiyati, araştıranlar için yazayım. Tani için yapılacaksa 45 bin, polip alınacaksa 125 bin denildi Genişletmek için tıkla... Merhaba Şişli Memorial fiyatlarimi bu