P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 107 12 48 31 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #21 Ebruha .!.: Hangi hastaneden sıra aldınız Ben de Zeynep Kamile görüştüm. Özelde aşırı pahalı, dediğiniz gibi devlet de bir seçenek Genişletmek için tıkla... Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum
Ebruha .!.: Hangi hastaneden sıra aldınız Ben de Zeynep Kamile görüştüm. Özelde aşırı pahalı, dediğiniz gibi devlet de bir seçenek Genişletmek için tıkla... Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum
E Ebruha Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 684 219 303 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #22 polips .!.: Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah
polips .!.: Merhaba Çarşamba günü bağcılar araştırma Hastanesi'nde oldum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah
P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 107 12 48 31 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #23 Ebruha .!.: Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah Genişletmek için tıkla... Evet iyiyim teşekkür ederim
Ebruha .!.: Geçmiş olsun, daha iyisinizdir inşallah Genişletmek için tıkla... Evet iyiyim teşekkür ederim
E Ebruha Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 684 219 303 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #24 polips .!.: Evet iyiyim Genişletmek için tıkla... Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de
polips .!.: Evet iyiyim Genişletmek için tıkla... Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de
P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 107 12 48 31 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #25 Ebruha .!.: Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de Genişletmek için tıkla... İnşallah kolaylıkla geçer sizinkide
Ebruha .!.: Sevindim. Darısı başıma inşallah. Adet tarihi bekliyorum ben de Genişletmek için tıkla... İnşallah kolaylıkla geçer sizinkide
E Ebruha Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 684 219 303 4 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #26 polips .!.: İnşallah kolaylıkla geçer sizinkide Genişletmek için tıkla... İnşallah, teşekkür ederim
N nurtenggggg Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 92 12 3 30 27 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #27 deryadabirdalga .!.: Cevabınız için teşekkür ederim. Benim kalp şeklinde rahmim onu düzeltecekler. Genişletmek için tıkla... Merhaba histereskopi yaptırdınız mi
deryadabirdalga .!.: Cevabınız için teşekkür ederim. Benim kalp şeklinde rahmim onu düzeltecekler. Genişletmek için tıkla... Merhaba histereskopi yaptırdınız mi
D deryadabirdalga Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2023 225 52 18 29 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #28 nurtenggggg .!.: Merhaba histereskopi yaptırdınız mi Genişletmek için tıkla... Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı
nurtenggggg .!.: Merhaba histereskopi yaptırdınız mi Genişletmek için tıkla... Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı
N nurtenggggg Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 92 12 3 30 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #29 deryadabirdalga .!.: Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı Genişletmek için tıkla... Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca
deryadabirdalga .!.: Merhaba henüz yapılmadı genetik testlerimin çıkması bekleniyor yapılması için. Malesef onlarda 2 ay oldu çıkmadı. Benim süreci fazlaca uzattı Genişletmek için tıkla... Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca
D deryadabirdalga Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2023 225 52 18 29 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #30 nurtenggggg .!.: Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca Genişletmek için tıkla... Ayyy korkma hiç yumurta toplamadan zor olmuyor umarım çokça güzel embriyon olur
nurtenggggg .!.: Benimde yarın yumurta toplama var ondan sonra olacak hayırlısıyla korkuyorum da cokca Genişletmek için tıkla... Ayyy korkma hiç yumurta toplamadan zor olmuyor umarım çokça güzel embriyon olur
H Hilal8469 Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2024 173 93 18 41 2 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #31 Ebruha .!.: Arkadaşlar ben öğrendim fiyati, araştıranlar için yazayım. Tani için yapılacaksa 45 bin, polip alınacaksa 125 bin denildi Genişletmek için tıkla... Merhaba Şişli Memorial fiyatlarimi bu
Ebruha .!.: Arkadaşlar ben öğrendim fiyati, araştıranlar için yazayım. Tani için yapılacaksa 45 bin, polip alınacaksa 125 bin denildi Genişletmek için tıkla... Merhaba Şişli Memorial fiyatlarimi bu