• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereskopi

mrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
20
0
86
48
İstanbul
merhaba arkadaşlarlar.benim rahmim T şeklindeymiş daha önce mikroenjeksiyon denedim olmadı. hep bana açıklanmayan infertilite denildi .son gittiğim prof rahmin yapısıyla ilgili olduğunu söyledi yani sebeb bulundu.histereskopı yapmam gerektğini söyledi yaklaşik 10 önce histereskopi oldum .bununla beraber hormon ilaçlarıda kullanmaya başladım ama kanamm kesilmedi.bu normal mı sizce..

canım bende histeroskopi oldum yaklaşık benimde 13 gün sürdü .yalnız bana histeroskopi artı kürtaj yapılmıştı.

bana da haftaya yapılacak ağrılı bir işlem mi,rahim filminden farkı ne?

banada doktorum kımyasal gebelıkle sonuclandıgı ıcın hısteroskopı yapıcam dedı
adet olmayı beklıyorum daha dun ogrendık kımyasal oldugunu gebelıgımın
bu arada hem nasıl yapılıyor ve ucretını bılen varmı

sakın histeroskopiden korkmayın kızlar genel anesteziyle yapılıyo doktorunuz iyiyse 30-40 dk da bitiyo bi gece hastanede kalıyosunuz isterseniz o da ertesi gün eve :)
en geç 2 günde de eskisinden daha iyi oluyosunuz :)

yok ben korkmuyorumda maddı olarak sıkıyorum
umutta yaptıran varmı kaca yapılıyor acaba bu ıslem yaa
zaten kır kanaat yaptırdık 2,denemeyı hayırlsı artık.

merhaba arkadaşlarlar.benim rahmim T şeklindeymiş daha önce mikroenjeksiyon denedim olmadı. hep bana açıklanmayan infertilite denildi .son gittiğim prof rahmin yapısıyla ilgili olduğunu söyledi yani sebeb bulundu.histereskopı yapmam gerektğini söyledi yaklaşik 10 önce histereskopi oldum .bununla beraber hormon ilaçlarıda kullanmaya başladım ama kanamm kesilmedi.bu normal mı sizce..

merhaba mrt benim de rahimim t şeklinde 1 aydır korunmayı bıraktık geçn ay olmadı bakalım bu ay ne olacak sen ne kadar süre denedin ve olmadı şimdi ne durumdasın

Back
X