Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,
Bende miyom problemi var, rahmin içindeki miyomlar rahime bası yapıyormuş, daha iyi görüntülemek için histeroskopi olmam gerekiyormuş.... denediğiniz güvendiğiniz doktor ya da hastaneyi tavsiye edermisiniz?
BEN DE MİYOM AMELİYATI OLDUM. BENİMKİ HEM RAHİM İÇİNDE HEM DIŞINDAYDI RAHİM İÇİNDEKİLER HİSTEROSKOPİ İLE ALINDI. TAM 12 TANE ÇIKARDILAR. bENİM TAVSİYEM PRF. ENGİN ORAL CERRAHPAŞA DA DR. OPERASYONUMU ORDA YAPTI. ÇOK İYİ BİR DOKTOR.
bencede yücel karaman ben tüp bebekte negatip aldıktan sonra ilk adetten hemen sonra yaptılar ve peşine dondurulmuış transferimi yaptı şuan hamileyim yücel hoca bu işte 1 numaradır
arkadşlar histeroskopiye, birde laporoskopi eklendi.... Engin Oral ve Yücel karaman üzerinde araştırmalarımı yoğunlaştırdım, önerilerin hepsini arştırıyorum, çok teşekkürler
birde bunlar adetten hemen sonramı yapılıyor????
canım benim hikayeminde başı seninkisi gibi inşallah sonuda seninkisi gibi olur dün negatif sonucu aldık şimdi regli olmayı bekliyorum regli bittikten sonra da histeroskopi yapılacak ardında da dondurulmuş tedavisine geçilecek maddi manevi çok zor bi dönem sonu seninki gibi olur inşallah. Allahım sanada kucağına sağlıklı sıhatli almak nasip etsin.
badenur nicki ni gördüm burada da yakaladım seni. yerimseniben benim dr histeroskopiyi adet 5. günü yapmıştı. benim bildiğim histeroskopi rahim filmi gibi rahim kalınlaşmadan adete yakın tarihlerde yapılıyor.