canım geçmiş olsunn ben de dün oldum benim kanamam var ama devam eder daha polipler gittiTaze taze geldim. Daha bu sabah taburcu oldum. Benim rahmimde perde vardı canım derindi baya doktorum onu kesti rahmi düzeltti ama benim neredeyse hiç kanamam olmadı sadece akıntının içinde pembelikler oldu. Doktorum 10 gün kadar lekelenmen normal dedi. Ağır kırmızı kanamam olur mu dedim olmaz dedi bana. Sana tüm anestezi mi verdiler canım? Nasıl oldu o süreç.
kanaman artabilir sorun olmaz canım ben de salı günü oldum kanamam var hala artıyo azalıyo daha önce de olmuştum 5-6 gün sürdü kanamamHanımlar merhaba, pazartesi günü histeroskopi oldum. Rahimde bir sorun var mı diye bakıldı ve çizik atıldı. Doktorum rahimde bir sıkıntı olmadığını iyi geçtiğini çizik attığını söyledi.
Bugün 3. Günüm histeroskopi günü dahil. Normalde az az geliyordu kanamam . Akşama doğru biraz artış oldu bu normalmi. Daha önce yaptıran histeroskopi den dolayı sorun yaşayan varmı aranızda tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?
Yaaa canım aynı gün olmuşuz tesadüfe bak sen hadi geçmiş olsun ikimize de sordum bende var mıydı polip kist filan diye hiçbir şey yok dedi hatta video resim bile gönderdi bana. Zaten canlı canlı şahit oldum tam uyutmadılar beni yaaa sende ce öyle oldu mucanım geçmiş olsunn ben de dün oldum benim kanamam var ama devam eder daha polipler gitti
Evet canım oyle yaptilar simdi asistanla görüştüm durumu anlattım çağırdılar gel bakalım dediler regli gibi geliyor benim. Pıhtı falanda gelince korktum ağrım vs hic birsey yok kanama hariciTaze taze geldim. Daha bu sabah taburcu oldum. Benim rahmimde perde vardı canım derindi baya doktorum onu kesti rahmi düzeltti ama benim neredeyse hiç kanamam olmadı sadece akıntının içinde pembelikler oldu. Doktorum 10 gün kadar lekelenmen normal dedi. Ağır kırmızı kanamam olur mu dedim olmaz dedi bana. Sana tüm anestezi mi verdiler canım? Nasıl oldu o süreç.
Cok gecmis olsun bende sadece cizik atıldı baska birsey yapilmadi pıhtı falan geldi regli gibi koyu kırmızı geliyor ondan korktumcanım geçmiş olsunn ben de dün oldum benim kanamam var ama devam eder daha polipler gitti
Gecmis olsun canim ben ilk defa oldum korkuttu beni asistana söyledim yarin gel bakalım dediler yarin sabahtan gidicem. Bakacaklar sadece cizik atılmasında da regli gibi kanaması normal mi korkuttu ister istemezkanaman artabilir sorun olmaz canım ben de salı günü oldum kanamam var hala artıyo azalıyo daha önce de olmuştum 5-6 gün sürdü kanamam
Bana makineye bağlanırsın o daha riskli 5 dk lık işlem için tümden bilincini kaybetme dediler hem öyle gözüm korktu hem spinalden korktum. Neyse ikna ettiler bir şekilde ama korktuğum kadar yokmuş acımadı yani öyle iğne vurulurken filan. Kanama pıhtılıysa kesinlikle görünmen lazım canım ama sen yine de korkup panik yapmaEvet canım oyle yaptilar simdi asistanla görüştüm durumu anlattım çağırdılar gel bakalım dediler regli gibi geliyor benim. Pıhtı falanda gelince korktum ağrım vs hic birsey yok kanama harici
Keske benide öyle yapsalardı izleye bilseydim ben hic görmedim görüntü falanda gostermediler. Cok kısa sürdü çabuk bitti dediler sadece. Evet yarin sabahtan gidiyorum bakalım ne diyecek.Bana makineye bağlanırsın o daha riskli 5 dk lık işlem için tümden bilincini kaybetme dediler hem öyle gözüm korktu hem spinalden korktum. Neyse ikna ettiler bir şekilde ama korktuğum kadar yokmuş acımadı yani öyle iğne vurulurken filan. Kanama pıhtılıysa kesinlikle görünmen lazım canım ama sen yine de korkup panik yapma
beni opudaki kadar uyuttular ya ben kıpraşırdım kesin süper olmuş perde kalkmış tutunma için büyük engeldi zaten canımYaaa canım aynı gün olmuşuz tesadüfe bak sen hadi geçmiş olsun ikimize de sordum bende var mıydı polip kist filan diye hiçbir şey yok dedi hatta video resim bile gönderdi bana. Zaten canlı canlı şahit oldum tam uyutmadılar beni yaaa sende ce öyle oldu mu
Valla kuzum ben izledim ama zangır zangır titremekten hiçbir şey yapamadım hemşire ha bire sakinleştirici vuruyordu bana mısın demiyordu üst kısmım ellerimi filan bağladılsr artık ben herhalde çok panik oldum benim çok komikti ya ben dahil hepimiz gülüyorduk halimeKeske benide öyle yapsalardı izleye bilseydim ben hic görmedim görüntü falanda gostermediler. Cok kısa sürdü çabuk bitti dediler sadece. Evet yarin sabahtan gidiyorum bakalım ne diyecek.
Şimdi tek umudum belki doğal yolla olması kuzum bu süreçte ya belki olur bir daha tüp bebeğe gerek kalmaz inşallahbeni opudaki kadar uyuttular ya ben kıpraşırdım kesin süper olmuş perde kalkmış tutunma için büyük engeldi zaten canım
inşallah valla abanın takviye bal polen hurma ceviz ne bilim Allah ne verdiyseŞimdi tek umudum belki doğal yolla olması kuzum bu süreçte ya belki olur bir daha tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah
Ay canim ya bu yasadiklarimiza değsin insallahValla kuzum ben izledim ama zangır zangır titremekten hiçbir şey yapamadım hemşire ha bire sakinleştirici vuruyordu bana mısın demiyordu üst kısmım ellerimi filan bağladılsr artık ben herhalde çok panik oldum benim çok komikti ya ben dahil hepimiz gülüyorduk halime
Hahahaha liste çok uzun hangisini denemeye başlasak bilmiyorum hayıt denemek istiyorum aslında ben ama ondan da korkuyorum ya hormon değerlerimi bozarsam diyeinşallah valla abanın takviye bal polen hurma ceviz ne bilim Allah ne verdiyse
hayıtı ben de cok düşündüm de yemedi aynen bozar mozar bi de dedim aama sonuç alan da çok agnucaston hayıt hapı var ona baksana biHahahaha liste çok uzun hangisini denemeye başlasak bilmiyorum hayıt denemek istiyorum aslında ben ama ondan da korkuyorum ya hormon değerlerimi bozarsam diye
Ben hic dışarı çıkmadım evdeydim sürekli bir bulaşıkları halledeyim dedim biraz uğraştım bir baktim pıhtı geldi. Şaşırdım bende çoğalınca korktum . İçim rahatladı biraz olsada bazi arkadaşlar da yaşamış. Yinede yarın kontrol için çağırdı asistan hersey yolunda gider umarım.İki kere histeroskopi oldum, ikincisinde çizik atıldı bu sebepten mi emin değilim ama hareket ettiğim için kanamada artış oldu. Fazla yürümedim birkaç gün evden çıkmadım. Zamanla azalıp bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?