Histeroskopi sonrası hamile kalanlar

Mesutungizemi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
3
1
1
27
Kizlar yumurtlama problemim var ve buna ek olarak da pcos ve rahimde duvar da görünüyor. Doktor ilk olarak femera verdi beş gün kullandım fakat tekrar kontrole gittim de iki kez ilişki yaşamama rağmen bi tane yumurta gördü onu da çok zor gördü. Şimdi de histeroskopi olacağım ve çok endişeliyim. Aynı durumu yada benzerini yasayan varsa deneyimleriini paylaşırsa çok sevinirim

Kizlar yumurtlama problemim var ve buna ek olarak da pcos ve rahimde duvar da görünüyor. Doktor ilk olarak femera verdi beş gün kullandım fakat tekrar kontrole gittim de iki kez ilişki yaşamama rağmen bi tane yumurta gördü onu da çok zor gördü. Şimdi de histeroskopi olacağım ve çok endişeliyim. Aynı durumu yada benzerini yasayan varsa deneyimleriini paylaşırsa çok sevinirim
hısteroskopiyle rahımdekı perdeyı aldıgında bebısın yerlesme alanını buyutecek ve dusuk rıskını azaltacak. genel anestezı altında olcak gunu bırlık pek bı kanama oldugu bıle soylenemez. ben y rahmı duzelttırdım. agrı sızı ılk gun adet agrısı gıbıydı sadece. kokulacak bı sey yok. yumurtlama problemın ılaclarla dzeltıldıgınde olursa hamılelık tutunma sansı artıyo. perdede kan damarı olmayınca tutunamıyo embrıyo o sorun da ortadan kalkıyo.

Merhaba canım ben de geçen perşembe histeroskopi oldum. Anesteziliydi doktor birlaç polip almış iki üç hün kadar hafif kanamam oldu. Şimdi iyiyim sen de çabuk toparlarsın. Rahim duvarında da kalınlaşma vardı. Patoloji sonuçlarını bekliyorum. Pcoluyum aynı zamanda. Bu ay femaraya başladım dontor histeroskopi ve femarayla bu ay şansımın yüksek olduğunı söyledi. Sende hiç korkma hemen olup bitiyo 🙂 inşallah bebişlere kavuşuruz 🙏🏼

mnbskn mnbskn bende dört gün önce histeroskopi oldum korktuğum gibi değilmis iki gün sonra da randevum var inşallah guzel geri dönüş alırım.birde saracoglunun incir kürünü gördüm nette birçok kişi memnun kalmış şimdi ona başladım inşallah güzel bı haber alırım da sizinle de paylasabilirim

@brcnyldz13 yazdıkların içimi ferahlatti. Bilgilerin için cokk teşekkür ederim inşaallah bu ay bebeğimizin olacağı haberini almak nasip olur
ınsallah rabbım en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat verır hepımıze 2ser 3 er olsa bana daha ıyı de :oops:haftaya gıdıcem ılk kontrole ben. :)) 2 eylulde olmustum operasyonu. oncesı sonrası dıye foto verırse paylasırım .)

mnbskn mnbskn bende dört gün önce histeroskopi oldum korktuğum gibi değilmis iki gün sonra da randevum var inşallah guzel geri dönüş alırım.birde saracoglunun incir kürünü gördüm nette birçok kişi memnun kalmış şimdi ona başladım inşallah güzel bı haber alırım da sizinle de paylasabilirim
Canım incir kürü herkese yaramıyo okuduğum kadarıyla bazı kişilerin hormon dengesini bozmuş aman dikkat et 🙏🏼

merhabalar. bende histrroskopi ameliyatı olacağım. 1 ay önce bir doktora gitmiştim bana bir ialç vermişti ismini hatırlamıyorum. histeroskopiden bir hafta nce bu ilaca başla demişti. ama şuan farklı bir doktora gidiyorum o bir ilaç önermedi. siz histeroskopi öncesi bir ilaç kullandınız mı?

merhabalar. bende histrroskopi ameliyatı olacağım. 1 ay önce bir doktora gitmiştim bana bir ialç vermişti ismini hatırlamıyorum. histeroskopiden bir hafta nce bu ilaca başla demişti. ama şuan farklı bir doktora gidiyorum o bir ilaç önermedi. siz histeroskopi öncesi bir ilaç kullandınız mı?
Hayır canım hiç ilaç vermedi. Histeroskopi adetin 5. Gününe denk geldi. Aynı gün operasyondan sonra femaraya başladım. Hiç duymadım ilaç kullanılması gerektiğini.

Hayır canım hiç ilaç vermedi. Histeroskopi adetin 5. Gününe denk geldi. Aynı gün operasyondan sonra femaraya başladım. Hiç duymadım ilaç kullanılması gerektiğini.
[/QUOT
anladım canım . bende ne için diye sormadım doktora. neyse şuan ameliyatı yapacak doktor ne derse ona göre hareket edeceğim artık.

anladım canım . bende ne için diye sormadım doktora. neyse şuan ameliyatı yapacak doktor ne derse ona göre hareket edeceğim artık.

Bende de pcos var çok kez kimyasal gebelik geçirdim. Şubat ayında histeroskopi ameliyatı oldum rahmin şekli düzeltildi. 2 ay korundum ve hemen mayıs ayında hamile kaldım. Bebeğimin kalbi durdu ama kan pıhtılaşmasından dolayı. Ovulasyon testi kullandım hamile kalmayı istediğim ay ve bol bol muz yedim yumurtalıklara faydası var diye duymuştum ananas yedim tutunsun diye haşlanmış yumurta her sabah. İnşallah sende hemen hamile kalırsın ve kucağına alırsın canım.

Back
X