Gebeliğe Hazırlık Histeroskopi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben rahim filmi çektirdim geçen ay 31 aralıktada histeroskopiye girecegim ama çok korkuyorum rahım filmim çok zor oldu rahim filmimde sanırım tüplerim açılmamış bununla bakacaklar bana öncesinde eşimde ilişkiye girmemi yasakladı sizede öyle bir ilgi verdilermi?

Yok cnm yasaklama olmadı öncesi için.geçmiş olsun öncelikle.anestezi almadın mı rahim filminde? Histeroskopi anestezi olmadan yapılmıyor die biliyorum ben anestezi ile yaptırdım benim tercihim değildi Dr anestezi olmadan yapılmaz dedi ztn. Çok rahat geçti uyandığımda kasık agrım vardı regl agrısı gibi kanamam vardı 2-3 gün sürdü bu şekilde.ağrı kesici içince geçiyordu ama.o yüzden zorlanmadım

merhaba çok geç giremebildim yeni gördüm maalesef anestezi yapılmadı benimde kanamam oldu peki histeroskopiden sonra adet düzensizligin oldumu?

merhaba çok geç giremebildim yeni gördüm maalesef anestezi yapılmadı benimde kanamam oldu peki histeroskopiden sonra adet düzensizligin oldumu?
Geçmiş olsun sizede.benimde kanamam oldu normaldir.4 güne yakındı ama çok azdı yok gibi bişi hatta. Yok ilk ay adetim gününde oldu ama bir sonraki ay yumurtlamam gecti ovi testi kullanıyorum ordan anladım o yüzden de adetim yumurtlama günü geçtiği kadar gecikti.ama tam olarak yumurtlamadan 14 gün sonra regl oldum.
Bu arada size ne dedi Dr sonuç nedir

rahim filmi çekildi tüplerim açıldı daha sonra histeroskopi ile baktılar bi sıkıntı yok dediler aşılama yapacaklarını söylediler

rahim filmi çekildi tüplerim açıldı daha sonra histeroskopi ile baktılar bi sıkıntı yok dediler aşılama yapacaklarını söylediler
Neden olmuyor sebepsiz infertilite mi sizinde? Ne kadar sır istiyosımz.bana histeroskopi sonrası 4 ay süre verdi gebelik olmazsa aşılama dedi size neden vermedi acaba

Neden olmuyor sebepsiz infertilite mi sizinde? Ne kadar sır istiyosımz.bana histeroskopi sonrası 4 ay süre verdi gebelik olmazsa aşılama dedi size neden vermedi acaba
evet sebepsiz infertilite 3 sene olacak benim isteyeli bana süre vermedi bu ay adettin 1. günü gel dedi aşılama için evrak doldur hemen aşılama yapalım dedi ama benim 5 gün önce hafif bir leke oldu ve bidaha hiç bişey şimdede adetim 3 gün geçikti

Hadi inşallah güzel haber alırısn bende martta gidicem tekrar aşılama için

Daha önce aşılama oldun mu ben olmadı ilk defa olacagım ama hasta olmadım 4 gün geçikti cuma günüde lekelemem oldu ama hala bişey yok
yerleşme kalmamasıdır diye düşünüyorum. İnşaAllah hamilesinizdir
eğer öyleyse sonuç netleşince beni etiketleyin merak ederim :)

yerleşme kalmamasıdır diye düşünüyorum. İnşaAllah hamilesinizdir
eğer öyleyse sonuç netleşince beni etiketleyin merak ederim :)
İnşallah ama aynı belirtilerim var nerdeyse 2 haftadır karın sırt ve yumurtalık agrısı ama olamıyorum offf pazartesi olmadan hiç bişey yapmak istemiyorum direk kan verecegım evde testte yapmayacagım

İnşallah ama aynı belirtilerim var nerdeyse 2 haftadır karın sırt ve yumurtalık agrısı ama olamıyorum offf pazartesi olmadan hiç bişey yapmak istemiyorum direk kan verecegım evde testte yapmayacagım
hakkında hayırlısı olsun. normalde adetlerin gecikiyorsa ve daha erkense kesinlikle test yapma. senin için artık bu zamana kadar olmalıydım dediğin günden sonra yap.

Daha önce aşılama oldun mu ben olmadı ilk defa olacagım ama hasta olmadım 4 gün geçikti cuma günüde lekelemem oldu ama hala bişey yok
Bir test yap bence.yok cnm 1 yıl önce rahim filmi çektiler bana temiz çıktı sonucum. Altı ay süre vermişti pandemi olunca gitmedim ben. 3 ay önce gittiğimde polip var dedi Kasımda polibi aldı spiral görevi yapmış kapatmış Rahmi dedi.şimdi Mart'ta nisan'a kadar tekrar süre verdi ben de sıkıldım artık olmazsa bekleyemeyeceğim aşılama yapacağım. 4 yıldır evliyim ondan önce hiç gitmemiştim Dr a. zaten ilk 6 ay falan korundum kendimiz korunduk ilaç vs kullanmadım.bakalm Kısmet allahm ne derse o

hamileyim çok şükür allahım mübarek gününde hediyen için binlerce elhamdülillah
MaşaAllah çok sevindim senin adına. Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin İnşaAllah. bana ve benim gibi bekleyişte olanlara dua et olur mu
hamilelerin duası kabul olur

MaşaAllah çok sevindim senin adına. Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin İnşaAllah. bana ve benim gibi bekleyişte olanlara dua et olur mu
hamilelerin duası kabul olur
Etmez olurmuyum rabbim isteyen herkeze versin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah rabbim sanada biran önce nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…