histeroskopi yaptıran varmı kızlar?

kk da halıt bey var doktor o sorun olmaz aslında dedı deneme yapabılırsınız dedı hatta tup bebekde polıpı hemen alıp tedavıye devam edıyolarmıs

egeli ben de maalesef perde için iki kez ameliyat oldum, ilk doktor becerememiş bir de üstüne aşılama yapmıştı tutmadı. sonra bir daha laporoskopi-histeroskopi oldum açıldı tamamen, 2 ay sonra aşılama denedik olmadı, iki aşılama daha deneyelim dedi ben direkt tüp istedim, şükür ki tuttu.

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dr.suçlama derim çünki benim dr. ameliyat sonrası tam gün yasası nedeniyle hast. ayrıldı başka dr ameliyat deyince iyi yapamamışmı diye sordum hayır perde ameliyatını azar azar kazıyoruz ki rahim duvarı delinmemesi için dedi sonra burda k.k. deki dr.a sordum ordanda aynı cevap geldi çoğunlukla tek seferde halledilmiyormuş 2.ameliyat gerekiyor dedi bende kararsızım aşılamamı yoksa direk tüp bebğemi geçsek burdaki dr.ameliyat sonrası aşılamaya gerek kalmadan hamile kalabilirsin diyor ama ben beklemek istemiyorum artık

bana da dün değil evvelsi gün histeroskopi yapıldı,hastaneden çıktığımdan beri karnımda şişlik var ve 1 kilo fazla çıktım eve geldiğimde:))
size de öyle oldumu acaba:31:

ofis histeroskopi ile histeroskopi arasında nasıl bir fark var bilen varmı ??? :40:
bide fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim ...
Benim anladıgım kadarıyla arasındaki tek fark ofishisteroskipide bir sorun görülürse müdahale edilmiyor ama normal histeroskopide polip miyom varsa anında alınıp tedavi edilebiliyor :) dimii???

Son düzenleme:
4 gün önce bende histeroskopi ameliyatı oldum perdelenme vrmış doktrum temizlediğini ve rahimin içini şöyle bir düzelttik dedi 2 gün kanamam oldu çok az ve geçmişti bugun iş başı yaptım saat 10 gibi kanamam tekrar başladı doktoru aradım tekrarlarsa gel dedi ama doğum kontrol hapı kullandığın için normal bekliyordum zaten dedi ikilem içinde kaldım hala az bir şekilde kanamam oluyor ve kasıklarımda sızı şeklinde ağrı var.

mrhba akadaşlar ben aranızda yeniyim ankarada oturuyorum ilk defa tüp bebek tedavisine ankara zübeyde hanım doğum hastanesinde tüp bebek mekezinde başladık bana da ofis histeroskopi yapılmasını istediler.ilk öncesinde çok korktum ama hiç korkulacak bişeyi yok anestezi uygulaması yapıldı hiç bişey duymadım ayrıca beş kuruş ödemedim forumlarda okudum çok insan büyük meblağlar ödemiş özel merkezlere gitmeye hiç grek yok
şimdiye kadar hep özel düşünüyordum ama zübeyde hnma başvurduk fikirlerim çok degişti doktorları olsun hemşireler olsun çok ilgililer tüp bebek bölümü hastaneden çok daha farklı konumda özel bir merkez şekli verilmiş çok temiz ve düzen içinde özeller para tuzagından başka bişey diil

Back
X