histeroskopi yaptıran varmı kızlar?

ne kadar uçuk fiyatlar bunlar böyle bana laparoskopi ve histereskopi birlikte yapıldı verdiğim tutat 450 tl. idi

ben geçe sene yaptırdım hem lap hem histereskopi ben 500 lira ödedim bu işlemi olmadan 15 gün öncede ofis yapılmıştı rahimde yapışıklık olduğu için ve tüpümün alınması gerektiği için o zaman nede olsa laporoskopi yapıcaz diye ofis işlemini uzatmadı ama anestezi almadan yaptırdım.......anestezi almıcaksanız çok kolay bir işlem değil ama dayanılmıcak bir acıda değil katlanıyoruz......2 ay sonra tekrar histereskopi yaptırcam yeditepe ünüversitesinde bana verdikleri fiyat 1800 lira artık doktorum o olduğu için yeditepede yaptırcam ama pahalı bir işlem allah yardımcımız olsun.......

arkadaşlar ben 17 şubatta ege ünv histereskopi yaptırdım. genel anestezi uygulandı ancak ben hiç ücret ödemedim sağlık güvencem var. benim tavsiyem eğer sağlık güvenceniz varsa bu tip küçük cerrahi müdahalelere para kaçırmamanız. çünkü tüp bebek tedavisi yeterince maliyetli bir işlem. yineede karar sizin ama ben hiç bir ücret ödemeden hastaneden çıktım. ayrıca işlemin çok basit olduğunu ve hiç ağrı hissedilmediğinide belirteyim sadece sonrasında az miktarda kanamanız oluyor lütfen arkadaşlar aklınızda olsun o tedavi masasına nasıl geçerseniz öyle kalkıyorsunuz gergin olursanız vücudunuzda farklı tepki veriyor. bu bütün tedavilerde geçerli hele bizlerin tedavilerinde çok ama çok önemli. herkese bol şans.

ben de pazartesi olacam...biraz korkuyorum...rabbim herkesin yardımcısı olsun

Pearlheart
hem operatif histereskopi- yani genel anesteziyle- hem de ofis histereskopi-anestezisiz oldum, arka arkaya.. ikisi de cabucak geciyor, anestezilide zaten birsey duymuyorsun, sonrasinda biraz agri ve halsizlik yaşadım o kadar, ben de histereskopi sonrası diye bir konu açmıştım oraya da bak istersen.. anestezisiz olan da 5-10 dakika sürdü, inan korkulacak birşey yok, ben de acayip korkuyordum ama değmedi o kadar korktuğuma.. kolay gerçekten de...tıp fakültesinde yaptırdım- 750TL doktora verdim

arkadaşlar histeroskopiden sonra adet düzenim alt üst oldu.ara kanamalarım oluyo kahverengi akıntı 10 gün sürüyo neden olur acaba yaa?

Merhaba arkadaşlar, bende 4 ay önce histereskopi yaptırdım hem tanı amaçlı hemde operasyon amaçlı. yani rahim içi incelendi ve çok küçük bir polip vardı oda alındı... alınan polip patoloji olduğu için ekstra bir para ödemek gerekiyor tabii ama bütün bunlar için bana 500 tl gibi bir rakam çıkardılar. doktorumda patoloji ücretinide aldırmadı ve sadece 400 tl ödedim. benimki genel anesteziyle oldu çünkü dediğim gibi küçük bir polip vardı o alındı. öyle olmasa bile yinede anesteziyle yaptırırdım zaten bu tedaviler ve yapılan operayonlar bizi yeterikadar yoruyor ve stres altında oluyoruz. Bende özel hastanede yaptırdım ama sizin söylemiş olduğunuz rakamlar çookk yüksek arkadaşlar...

yapılan işlem çok basit ve risk oranı yok denecek kadar az. korkulucak hiçbirşey yok zaten çok ta kısa süren bir işlerm. sonrası da gayet prolemsiz geçiyor. ama bahsettiğiniz rakamlar gerçekten çok yüksek.

kızlar bir sorum olacak sizlere benim tüplerimden biri tıkalı histeroskopi mi yoksa laparoskopi mi olmam gerekir..aslında laparoskopi demeden kısaca anlatayım sıkıntımı ben hsg mi çektirdim doktor tıkalı olduğunu söyledi bana başka doktor ise ikisinin de açık olduğunu söyledi şimdi emin olmak için tekrar rahim filmi çekmem lazım. onu biliyorum da anacak yazdıklarınızdan yola çıkarak histeroskopi olurken tüplerin açık veya kapalı olduğu anlaşılır mı anlaşırsa anında müdahale yapar mı doktor?yani tekrar rahim filmi çekmek istemiyorum direkt histeroskopi olabilir miyim acaba?

kızlar bende yaptırdım kucuk bır polipim vardı doktor aldı anestezı altında oldu 45o verdım...zor bır amelıyta degıl ama anestezıden uyanmam zor oldu benım ..bı kacgun kanama felan oldu ..4gun oldu ..bende 4 5 aydır denememe ragmen hamıle kalamadım polipi aldırdım...kızlar bu ay denemelere baslasam hamıle kalsam bı sorun olurmu acaba gercı hemen kalamamda ...dıyelım kalsam bıse olurmu acaba doktor bı adet bekleyelım dedı ...bılen duyan yorumlarınızı beklıyorum

kk da bı doktor bıse olmaz bız tup bebek tedavısı sırasında polıpı alıyoz işleme devam edıyoruz dedı ama sızın bılgınız varmı

geçmiş olsun bende genel anesteziyle laparaskopi oldum dr rahimde perde var dedi onu traşlıycam dedi 2 ay sonra aşılama oldum tutmadı maalesef dr um tam gün yasası nedeniyle hst.ayrıldı başka dr hsg ye bakıp tekrar ameliyat dedi nisan 19 da ameliyat olucam ameliyatdan 1 ay sonra aşılama yapalım dedi yani çok bekletmiyorlar inş.sende bebeğine kavuşursun:ecrin_bebek:

canım cok gecmıs olsun ınsallah bır an once kavusursun bebegıne ...ben bu ay oldum bu ayda deneme yapsama bebege bıse olurmu dıye dusunuyorum bişe olurmu acaba

ya arkadaşlar endoskopi, laparoskopi, histeroskopi ve hsg yi biri tek tek açıklayabilir mi? benim ikinci denemem olucak ilki düşük oldu. hepsini yaptırırlar mı?

egeli ben de maalesef perde için iki kez ameliyat oldum, ilk doktor becerememiş bir de üstüne aşılama yapmıştı tutmadı. sonra bir daha laporoskopi-histeroskopi oldum açıldı tamamen, 2 ay sonra aşılama denedik olmadı, iki aşılama daha deneyelim dedi ben direkt tüp istedim, şükür ki tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…