histeroskopi yaptıran varmı kızlar?

sinem8484

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.032
28
116
Bursa
kızlar merhaba 3. tüp bebek tedavimize başlıcaz bugün doktorumuzla görüştük fakat histeroskopi yapıcaz dedi tanı amaçlı benim 2 tüpbebğimde düşükle sonuçlandı bunun için rahim içine bakmamız gerekli dedi bende çok korkuyorum nasıl yapılıyor yaptıran varmı arkadaşlar acıyomu çok korkuyorum bayıltmadan yapacağını söyledi doktorum lütfen yardım edin banamafoldumbenmafoldumben

sinem selam.......mart ayında bende yaptırıcam histereskopi....ama benim dr.um bayıltıcak....sen nerde yaptırıcan?

saol bluesuu, cahilimde bukonuda...

canım ben fakültede yaptırıcam o. develioğlu doktorum benimki ofis histerokopisiymiş oyüzden bayıltmaya gerek yok dedi çok korkuyorum bende sen nerde yaptıracaksın?

canım ben daha 17 şubatta yaptırdım. hiç korkma çok basit bir işlem zaten bayıltıyorlar anestezi altında yapılıyor. uyandığında da hiç bir ağrın olmuyor. sadece birkaç gün az miktarda regli benzeri bir durum yaşıyorsun. hiç merak etme gerçekten çok basit bir işlem. umarım sonucun iyi çıkar bol şans.

ben bügün yazilanlari okumak istiyorum ama bulamiyorum sayfayi lütfen yardim edin bana anlamiyorum bu sayfadan birse ve bana gelen msj nereye geliyor

bende histeroskopi yaptırmıştım 2006 da genel anestezi ile yaptırmıştım sonrasında adet sancısı gibi bir ağrı ve bir kaç damla kan ertesi güne hiç bir şeyin kalmıyor ama genede dinlensen iyi edersin 3 gün de cinsel perhiz veriyor doktor ki enfeksiyon kapmamak için
histeroskopinin avantajı hem tanı hemde ufak çaplı problemlere anında müdehale imkanı veren bir yöntem benim ara kanamalarım vardı rahim yüzeyinde küçük bozukluklar gördü doktorum ve temizledi sonrasında böyle bir problemim kalmadı ben haydarpaşa gatada yaptırmıştım

canım ben fakültede yaptırıcam o. develioğlu doktorum benimki ofis histerokopisiymiş oyüzden bayıltmaya gerek yok dedi çok korkuyorum bende sen nerde yaptıracaksın?

canım dr.un osman develioğlumu? peki fakültede osman beymi yapacak......ücretlimi? ben acıbademde yaptırıcam.......ben osman beyede gidiyordum banada aynı şeyi söylemişti bayıltmaya gerek yok demişti......ben tekrar kendi dr.uma yani acbademdeki dr.uma yaptırmaya karar verdim.....

kızlar ben de yaptıracam da bağkurum var tıp fakültesinde olacak...fiyatın kaç olacağından haberiniz var mı

canım osman hoca benden hiçbi ücret almıcak öyle dedi saolsun ama fakülteye nekdar vericez bilmiyorum sgk yok bizim oyüzden nekadara yapacaklar bi fikrim yok bende merak ediyorum aslında

canım osman hoca benden hiçbi ücret almıcak öyle dedi saolsun ama fakülteye nekdar vericez bilmiyorum sgk yok bizim oyüzden nekadara yapacaklar bi fikrim yok bende merak ediyorum aslında

sinem ....bizden osman bey narkozsuz olursa 2 milyar,narkoz olursa onu acıbademde yapıyorum 2,5 milyar demişti....sizden neden ücret almicak ben bunu anlamadım....bizede fakültedede yapıyorum histerskopiyi demedi.....sen muayenehanesinemi gidiyorsun?yoksa fakulteyemi?

bluesuu canım o fiyat ne öyle
bide üstüne tüp bebek ücreti eyvah ki ne eyvahhhh..................
canım ben memorıal 1000 e yapıyo diye duymuştum..............acıbadem ne kadar pahalı öyle

canım osman hoca almıcam dedi ama bizim sosyal güvencemiz yok fakültede olcak ve hastane nekadar alcak onu bilmiyorum daha tam bişey konuşmadık tabiki alcak randevuda ben unuttum sölemeyi o bizi sgklı sanıyo o yüzden hastane almaz diye tahmin etti herhalde bilmiyorum benimde kafam karışık salı günü arıcaz detayları konuşucaz

bluesuu canım o fiyat ne öyle
bide üstüne tüp bebek ücreti eyvah ki ne eyvahhhh..................
canım ben memorıal 1000 e yapıyo diye duymuştum..............acıbadem ne kadar pahalı öyle

aynen canım...ben narkozlu istiyorum 2,5 milyara olucak şimdi.......dediğin gibi üstünede tüp bebek parası....birde bizim 4.cü deneme olucak .......düşün ne kadar para vberdiğimizi......

canım bende 8 şubatta yaptırdım genel anestezi ile yapılıyo ameliyattan sonra adet ağrısı gibi biraz ağrı ve kanama oldu onun haricinde hiç korkulacak birşeyi yok rahat ol canım...
bol şans sana Allah emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…