kızlar merhaba 3. tüp bebek tedavimize başlıcaz bugün doktorumuzla görüştük fakat histeroskopi yapıcaz dedi tanı amaçlı benim 2 tüpbebğimde düşükle sonuçlandı bunun için rahim içine bakmamız gerekli dedi bende çok korkuyorum nasıl yapılıyor yaptıran varmı arkadaşlar acıyomu çok korkuyorum bayıltmadan yapacağını söyledi doktorum lütfen yardım edin banamafoldumbenmafoldumben
canım ben fakültede yaptırıcam o. develioğlu doktorum benimki ofis histerokopisiymiş oyüzden bayıltmaya gerek yok dedi çok korkuyorum bende sen nerde yaptıracaksın?
peki ücretler nasıl kızlar
canım dr.un osman develioğlumu? peki fakültede osman beymi yapacak......ücretlimi? ben acıbademde yaptırıcam.......ben osman beyede gidiyordum banada aynı şeyi söylemişti bayıltmaya gerek yok demişti......ben tekrar kendi dr.uma yani acbademdeki dr.uma yaptırmaya karar verdim.....
canım osman hoca benden hiçbi ücret almıcak öyle dedi saolsun ama fakülteye nekdar vericez bilmiyorum sgk yok bizim oyüzden nekadara yapacaklar bi fikrim yok bende merak ediyorum aslında
canım dr.un osman develioğlumu? peki fakültede osman beymi yapacak......ücretlimi? ben acıbademde yaptırıcam.......ben osman beyede gidiyordum banada aynı şeyi söylemişti bayıltmaya gerek yok demişti......ben tekrar kendi dr.uma yani acbademdeki dr.uma yaptırmaya karar verdim.....
bluesuu canım o fiyat ne öyle
bide üstüne tüp bebek ücreti eyvah ki ne eyvahhhh..................
canım ben memorıal 1000 e yapıyo diye duymuştum..............acıbadem ne kadar pahalı öyle
kızlar merhaba 3. tüp bebek tedavimize başlıcaz bugün doktorumuzla görüştük fakat histeroskopi yapıcaz dedi tanı amaçlı benim 2 tüpbebğimde düşükle sonuçlandı bunun için rahim içine bakmamız gerekli dedi bende çok korkuyorum nasıl yapılıyor yaptıran varmı arkadaşlar acıyomu çok korkuyorum bayıltmadan yapacağını söyledi doktorum lütfen yardım edin banamafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?