histeroskopi yaptıranlar buraya lütfen bilgilerinize ihtiyacım var

Özelde nasl anastezi siz yaparlar bi yaşı ma dha grdm ben bile devlete gdecem anastezi yok yapmyz derse özel gdecm korkym çünkü
Valla cnm ben araştırmadım doktor çok basit diyince güvendim malesef pskolojimi ciddi bozdu yumurta toplama ve o iğneleri nasıl yapcam bilmem diğer tedavilerimde güçlüydüm ama bunda valla gücüm kalmadı rabbim yardımcımız olsun

Valla cnm ben araştırmadım doktor çok basit diyince güvendim malesef pskolojimi ciddi bozdu yumurta toplama ve o iğneleri nasıl yapcam bilmem diğer tedavilerimde güçlüydüm ama bunda valla gücüm kalmadı rabbim yardımcımız olsun
Bnde aynen tüp bebek sırf ilaçlar yüzünden gözümde o kdr büyüyorki anlatamam ya skldm vallahi bnde ama arkdsm bebeği var bazn gdym onu gormeye inan ki ıcmden dyrmki değer ya o baksi gülüşü icn hersey e değer dyrm güç toplyrm

Bnde aynen tüp bebek sırf ilaçlar yüzünden gözümde o kdr büyüyorki anlatamam ya skldm vallahi bnde ama arkdsm bebeği var bazn gdym onu gormeye inan ki ıcmden dyrmki değer ya o baksi gülüşü icn hersey e değer dyrm güç toplyrm
Tabi fazlasıyla değiyor benim kızım var 4 yaşına girecek hiç onun zamanındaki zorlukları ben çekmedim hepsini unuttum :) allah sabrını veriyor bi başlasak bitecek aslında gün sayınca geçmiyor :)

Ben hem histeroskopi hem laporoskopiyi ayni anda oldum genel anestezi ile histeroskopi de kurtajdan kaynakli yapisikliklar acildi laporoskopide kistlerim alindi zor degildi sisli memorialda semra kahraman yapmisti sonrada allaha sukur hamile kaldim tup bebekle

Merhabalar bende bahceci umut tupbebekte histeroskopi ile cizik atildi 1800 tl verdik ikinci adetimde tüpbebek yapildi yine tutunmadi malesef . rahiminceydi en son 8.8 idi cok umutluydum bu sefer oolmadi. :((

rahim genişletilecek derken?
rahim filmin nasıldı canım?

Ben bir dış gebelik geçirdim. Ondan sonra boyun kısmında daralma olmuş. Birde hafif bir arkuat sorunu vardı. Yani rahimim tepe kısmında basıklık. Dün oldum operasyonu. Çok şükür taburcu oldum. Gerçekten özel hastane kadar ilgili ve alakalı davranildi. Daha önce 2 kez ameliyat geçirdim. Onlar kadar iyi davranildi.

Ben bir dış gebelik geçirdim. Ondan sonra boyun kısmında daralma olmuş. Birde hafif bir arkuat sorunu vardı. Yani rahimim tepe kısmında basıklık. Dün oldum operasyonu. Çok şükür taburcu oldum. Gerçekten özel hastane kadar ilgili ve alakalı davranildi. Daha önce 2 kez ameliyat geçirdim. Onlar kadar iyi davranildi.
Geçtik olsun Can'ım , hangi ildeydin ? Hangi fakültede yaptırdın

İstanbul'da zor mu olacaktı?

İstanbul'da zor olduğu için değil özelde gittigim doktorlara guvenemedigim için gittim. Sürekli buda lazım yok şuda olabilir dendi. Ancak şu an yapılan operasyonu video görüntüsünü daha önce ameliyatlarimi yapan doktorla paylaştım. Yapılan işlemin doğru olduğunu ve daha fazlasini gerektirecek hiç bir şey olmadığını söyledi. Anlayacağın içim rahat etti. Ustelik gereksiz işlemler yaptırıp rahimi zedelemedim.

Kızlar meraba histerskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor?? Ve tedavileriniz histrskopifen sonra ne zamn başlıyor??

2 ay olcak histerskopi yaptıralı sorunun iki kimyasal gebelik bir tüp bebek yine kimyasal oldu asilama vs buna benzer cok sey yaptırdım en sonunda histerskopi amelyatı rahim darlığım ve polip olduğunu söyledi birde çizik atmış hocamız bebek tutunsun diye iki ay korunma verdi rahmin iyleşmesi icin sonra kendiniz deniyin dedi suan beklemedeyim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın allahım amin .

Back
X