Histeroskopi yaptıranlar..

Insallah canım. Ben önce üniversite hastanesinde 2 aşılama denedim olmayınca özel bir tüp bebek merkezine geçiş yaptım şuan 1. Denemem kimyasal sonuçlandı ama doktorumdan memnunum histereskopiyi de o yapacak rahim operasyonları konusunda da baya tecrübeli birisi
Historoskopinizi hangi klinikte , hangi dr oldunuz, ücret ne jadar ödediniz,

Ben Tıp fakültesi hastanedinde yaptırdum.Doktorun özel muayenehanesine gittiğim için sadece muayene ücreti ödedim 450 tl okadar
Merhaba bu konuda beni aydınlatabilirmisniz doktorun özel kliniğine gidip sonra tıp fakültesinde nasıl işlem yaplıyor bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı okurmusnuz benimde yapışıklığım var ve malum operasyonlar dudak uçuklatıcı

Merhaba bu konuda beni aydınlatabilirmisniz doktorun özel kliniğine gidip sonra tıp fakültesinde nasıl işlem yaplıyor bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı okurmusnuz benimde yapışıklığım var ve malum operasyonlar dudak uçuklatıcı
Merhaba doktor fakültenin doktoru.muayenehanede yapamayacağı cerrahi şeyleri fakültede yapıyo.siz gidin ama kendisi karar veriyo ne yapacağına zaten tüm kan vs onlarıda ırda yaptırıyo elinize bir kağıtveriyo tıpa onun sekreterine gidiyosunuz

Ben Tıp fakültesi hastanedinde yaptırdum.Doktorun özel muayenehanesine gittiğim için sadece muayene ücreti ödedim 450 tl okadar
Merhaba ben de izmirde tup bebek arayisindayim hangi doktorda yaptiniz fe memnunmusunuz?

Ben Aret Kamar'a yaptırdım. Yapışıklık vardı, bir de rahim genişletme yapıldı. Balon takıldı.
3500 TL verdim, genel olarak hastaneden ve doktordan memnunum

Benim operasyonu da Bülent Tıraş hoca yaptı polipler myomlar vardı bir de doğuştan şekil bozukluğu vardı onları tedavi etti bir de çizik atmış hemşire öyle dedi hayırlısıyla transfer günümü bekliyorum :KK16:

Ben Aret Kamar'a yaptırdım. Yapışıklık vardı, bir de rahim genişletme yapıldı. Balon takıldı.
Merhabalar ben de salı günü historoskopi olacağım aret bey yapacak işlem hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?benim bir kürtajım var bir se kimyasal gebelik oldu ve aret bey transfer öncesi historoskopi önerdi siz ne zaman yaptırdınız ağrılı bir işlem mi? Ne kadar sürüyor sonra normal hayatımıza geri dönebiliyor muyuz

Ben de 1 düşük ve 2 kalp durması sebebi ile kürtaj oldum. İzmir de gittim ege üniversitesi doktoru prof. Sait bey bu işlemi önerdi. Adet olunca haber ver işlemi yaptıralım dedi. Nerde olacağını VS konuşmadık. Özel sigortam var ama ne kadar karşılar göreceğiz. Ben de 38 yaşındayım ve 7 yaşında kızım var. Kardeş istiyoruz daha da geç olmadan. Bu arada doktorun özel muayenehanesine gittim. Muayene ücreti 350 TL.

[/QUOTE

Canım selam aret kamar dediğin bir klinik mi doktor mu? Benim de gittiğim hastane 3500 tl istedi.

Merhabalar ben de salı günü historoskopi olacağım aret bey yapacak işlem hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?benim bir kürtajım var bir se kimyasal gebelik oldu ve aret bey transfer öncesi historoskopi önerdi siz ne zaman yaptırdınız ağrılı bir işlem mi? Ne kadar sürüyor sonra normal hayatımıza geri dönebiliyor muyuz
Siz hamilesiniz ne güzel. Histereskopinin faydasını gördünüz sanırım. Orada muayene ücretleri kaç tl

Siz hangi klinikte hangi dr , ne ücret ödediniz? benimde t şeklinde uterus dediler , smeliyat oldum ama başarıılı olmadığından tekrar olmam gerekiyor . Bana historoskopide özellikle t şeklinde rahim ve yapışıklık için hangi dr önerirsiniz arkadaşlar
Akb sen baya arastirmsisn bu konuyu oldun mu histereskopi

Back
X