Histeroskopi yaptıranlar..

Senin sanirin t gibiymis brnim y gibiydi cnm aynı durumdaymisiz nerdeyse
Merhaba hamileliginiz hayirli olsun. Bana da histeroskopi yapıldı temiz cikti. Rahim icini tırtıkladık dedi doktor biraz hasar vermişler. Histeroskopi sonrası ilk adetini oldum yarın muayenem var dönmüş embriyo transferine hazırlanıyorum. Tutunmayı etkiliyor mu bu zedeleme. Sizin nasil oldu histeroskopi ve sonrası transfer

Merhaba hamileliginiz hayirli olsun. Bana da histeroskopi yapıldı temiz cikti. Rahim icini tırtıkladık dedi doktor biraz hasar vermişler. Histeroskopi sonrası ilk adetini oldum yarın muayenem var dönmüş embriyo transferine hazırlanıyorum. Tutunmayı etkiliyor mu bu zedeleme. Sizin nasil oldu histeroskopi ve sonrası transfer
Sağol canım benim y seklindeydi tüp bebek yapacağımız için doktor önce düzeltmek istedi erken doğum yada düşük olmasın diye .
Geniş bi perde vardı olmasi gereken şekle getirdik dedi doktor operasyon sonrası balon takıldı oraya yapışıklık olmasın diye . 2 gün kaldı sonra çıkardı .
Dondurulmus embriyo transferi oldum ilk denemem çok şükür şimdilik iyiyiz

Sağol canım benim y seklindeydi tüp bebek yapacağımız için doktor önce düzeltmek istedi erken doğum yada düşük olmasın diye .
Geniş bi perde vardı olmasi gereken şekle getirdik dedi doktor operasyon sonrası balon takıldı oraya yapışıklık olmasın diye . 2 gün kaldı sonra çıkardı .
Dondurulmus embriyo transferi oldum ilk denemem çok şükür şimdilik iyiyiz
Tekrar hayirli olsun cnm darısı bana insallah yarin ilk muayene transfer icin

Canım bu işlemi hangi hastanede yaptırdın kadın doğumcumu yoksa tüp bebek uzmanımı yaptı bi de fiyatı nedir
Merhaba Gamze doktorunun ismi ne bide senin septum mu yoksa bicornat mıydı? Bende de aynı problem var araştırma içerisindeyim bide Doğum yaptınmı

Merhaba Gamze doktorunun ismi ne bide senin septum mu yoksa bicornat mıydı? Bende de aynı problem var araştırma içerisindeyim bide Doğum yaptınmı
Merhaba cnm uteris bicornis gibi birşeydi sanırım ama baya y seklindeymis ortada perde gibi varmış baya traslamis doktor .suan 12 haftaligiz daha cnm doktorum yunus aydin

Merhaba arkadaşlar bende gecen yil histeroskopi oldum biri 8 digeri 10 haftalik iki dusugum var hem yapisiklik hemde t shaped teshisi kondugu icin histeroskopi oldum operasyondan 2 ay sonra hamile kaldim cok sukur saglikli bir sekilde hamileligimi tamamlayip kizimi kucagima aldim yani size diyecegim hic tereddutsuz bu operasyonu olun gercekten faydali bir operasyon Allah yardimciniz olsun bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba,
Ben de bu hafta histeroskopi olacağım. Doktoruma ve merkeze güveniyorum ama çok sorun yok gibi yine de faydası olur yapalım dediler ama madem çok sorun yok neden yapıyoruz diye de aklıma takıldı. Aslında biraz da sağlıklı embriyo zor bulunduğu için istedi doktor, biz de aynı sebeple ne deseler tamam diyoruz. Ama burada gördüğüm genelde sizlerin fayda gördüğü yönünde. Bir de kaç gün kanama geliyor, malum Ramazan'dayız, oruç tutamayınca üzülüyorum ben :(

Bir de histeroskopiden sonraki adetiniz kaçıncı günde oldu?
Bu ilk adet ile mi transfer oldunuz tüp bebek tedavisine olanlar?
Teşekkürler şimdiden yanıtlayanlara.
Allah hepimizin emeklerini hayırlısına bağlasın inşallah

Kizlar.bende.pazartsi oldum.ofis inslh guzel haberleri alrim dua edermisnz.lutfen

Kızlar Merhaba benim rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık yani bebeğin gelisecegi alan daralıyor böyle olunca da . Histereskopi ameliyatı oldum geçen salı günü. Bugün 9. Gün. Ama hala kahverengi akıntı seklinde kanamam devam ediyor yogun olmasa da. Tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi sizlerin kaç gün sürdü kanamaniz :KK43:

Canım benimki de kalp rahim sanırım aynı şeyden bahsediyoruz.. bende rahim düzeltmek için ameliyat olcam önümüzdeki günlerde çok ağrın olmuş muydu ameliyat sonrası :/

Sana da gecmis olsun canım sen neden oldun problem neydi. Benim rahim üst tarafı asagidaymis onu trasladik baya geniş bir alanı duzelttik dedi. Yapılan operasyona göre degisiyormu kanama süresi bilmiyorum ki.

Kalp rahim sanırım değil mi ? Benimde aynı işlem olacak çok ağrın oldu mu ameliyat sonrası :/

Canım benimki de kalp rahim sanırım aynı şeyden bahsediyoruz.. bende rahim düzeltmek için ameliyat olcam önümüzdeki günlerde çok ağrın olmuş muydu ameliyat sonrası :/
Yok canım hiç ağrım olmadı rahat olabilirsin

Kızlar merhaba,
Bnde yarın histeroskopi olucam. Bende septum var 2 aşamada alıcak dr. Çok korkuyorum. Rahim filmi ve kürtaj acayip sancılı ve ağrılı oldu. Ofis histeroskopisinde anestezi yapıyolar mı? Birde benim rahmimde kalp şeklinde

Tıraşlama ile düzeltilecek demedi bana rahmin iki kesilecek gergin bir şekilde düzeltilecek dedi sanırım basıklık biraz fazla korkuyorum :/
Benim traslama şeklinde olmuş canım uyudum zaten ben uyandığmda hersey bitmişti.
Geniş bir alanı duzelttik dedi doktorum ayrıntısıni bilmiyorum

Peki kaç gün yada hafta cinsel ilişki yasağı oldu birde korunmak gerekti mi
Balon takıldı bana işlemden sonra 2 3 gün sonra çıkarıldı lekelenmeler devam etti tabi belli bir süre vermediler ilişki için
Korun da demediler.
Lekelenmeler geçince devam edersin normal hayatina

Back
X