benim arkadasim ikinci basarisiz tup bebekten sonra genetik testleri istediler ayni hastanede hepsi yapiliyo zaten ilk denemeden sonrada histeroskopi istemislerdi
canim benimde ilk denememde 6 yumurtam toplandi ikisi sadce ucuncu gune 7 ve 8 hucreli olarak kaldi transfer edildi benim yumurta azligim cikolata kisti hastasi olmamdan kaynaklaniyor senin problemin neydi
istanbuldaymissin bunlarin hepsini zeynep kamilde kolayca bedava yaptirabilirsin kusura bakma ama kac tup bebek yaptircamiz belli degil belki ALLAH gostermesin o 3000 e muhtac olcaz
amh testi hiç istemedi doktorum, fsh gayet iyi olduğundan istemedi diye düşünüyorum ama şimdi başka bi Prof ile görüştük ve amh ya bi bakalım , yumurta sayısı az dedi. Onun dışında , histeroskopi ile ilgili hiç istek olmadı doktorlardan. Ultrason ile rahime baktıklarında herşey gayet güzel görünüyor , polip miyim vs hiç bir durum yok.acaba bundan dolayı mı gerek duymadılar histeroskopiye.. Bilemiyorum ama kendim yaptırmak istiyorum, sanırım doktorlara kalsa hiç istemeden 3. Denemeye başlamak istiyrlar.
elind yaptirmis oldugun tup bebek tedavinin evraklari vardir ne ilac kullandin kac yumurta toplandi kaci dollendi kaci transfer edildi sonuc ne oldu buni yazan yoksa sana merkezlerden versinler soylersen verirler bunlarla elinde ne tahlilin varsa ara 182 yi zeynep kamil kadin infertilitesinden randevunu al sabah cok erkene alma bence cunki asilamaya ultrasona geliyorlar cok kalabalik oluyor durumunu anlat sabah gidersende ac git belki ac vermen gereken kan olabilir genetik testlerin 15 gunde pihtilasma oda sanirim tromboli olmasi lazim emin dilim ustte sormussun ismini oda iki ayda cikiyor histeroskopiyi de rica et bence hemen yardimci olacaklardir
Arkadaşlar, yaklaşık 8 yıldır bebek istiyoruz. Ilk zamanlarda çok ciddiye alıp araştırmalar yapmasam da, son 3 yıldır konuya ağırlık verdim. Istenen tüm testleri yaptırdık ve sebepsiz infertilite teşhisi ile karşılaştık. Bunun akabinde birer yıl arayla 1 aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemesi yaşadım. Şimdi ise 3. Tüp bebek denmesine hazırlanıyorum. Forumdan edindiğim bazı bilgiler ışığında, bazı hanımların iki denemeden sonra histereskopi yaptırmış olduğunu gördüm. Sizce 3. Denemeden önce hangi testleri yaptırmalıyım? Buna benzer deneyim yaşamış arkadaşlarım lütfen cevaplar mısınız? Bir de AMH TESTI yaptıracağım, çünkü her defasında 3-4 yumurtam anca oluşuyor, gerçi her iki denememde de 2 adedi döllendi ve konuldu ama maalesef negatif sonuçlandı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
elind yaptirmis oldugun tup bebek tedavinin evraklari vardir ne ilac kullandin kac yumurta toplandi kaci dollendi kaci transfer edildi sonuc ne oldu buni yazan yoksa sana merkezlerden versinler soylersen verirler bunlarla elinde ne tahlilin varsa ara 182 yi zeynep kamil kadin infertilitesinden randevunu al sabah cok erkene alma bence cunki asilamaya ultrasona geliyorlar cok kalabalik oluyor durumunu anlat sabah gidersende ac git belki ac vermen gereken kan olabilir genetik testlerin 15 gunde pihtilasma oda sanirim tromboli olmasi lazim emin dilim ustte sormussun ismini oda iki ayda cikiyor histeroskopiyi de rica et bence hemen yardimci olacaklardir
canım benim doktorum aşılamadan sonraki ay yumurta kontrolünde et parçası farketti bi hafta içindede aldı amerliyat olalı3. günüm bugün gayet iyiyim anestezi biraz zorluyor insanı ameliyat sonrası sancın oluyor 2 saat sonra bişeyin kalmıyor ameliyatıda hiç hissetmiyorsun korkma hiç
canim dedigim gibi ben yaptirmadim oyuzden icerigini tam bilmiyorum tabiiki doktorun istek yapmasi gerekiyor ama sen iki basarisiz tup bebek yaptirdigin icin senden isticeklerdir bakarsin birde evet sen merkezine git ve konus sana evraklari vereceklerdir
canim dedigim gibi ben yaptirmadim oyuzden icerigini tam bilmiyorum tabiiki doktorun istek yapmasi gerekiyor ama sen iki basarisiz tup bebek yaptirdigin icin senden isticeklerdir bakarsin birde evet sen merkezine git ve konus sana evraklari vereceklerdir
ben histeroskopi yaptirmadan once iki kez asilama yaptirdim sen dusun artik kac kez ultrasona girip ciktigimi histeroskopi de alinan uc polipten yaptirmasam haberim olmicakti tup bebek doktorum bir cm altindaki polipler tutunmaya engel degil desede polipleri alan doktorum oda tup bebek doktoru engel olmus olabilir dedi ki ben bir ay sonra ilk denememde gebe kaldim belkide aldirmamis olsaydim tutmicakti bilemem
ben histeroskopi yaptirmadan once iki kez asilama yaptirdim sen dusun artik kac kez ultrasona girip ciktigimi histeroskopi de alinan uc polipten yaptirmasam haberim olmicakti tup bebek doktorum bir cm altindaki polipler tutunmaya engel degil desede polipleri alan doktorum oda tup bebek doktoru engel olmus olabilir dedi ki ben bir ay sonra ilk denememde gebe kaldim belkide aldirmamis olsaydim tutmicakti bilemem
Arkadaşlar, yaklaşık 8 yıldır bebek istiyoruz. Ilk zamanlarda çok ciddiye alıp araştırmalar yapmasam da, son 3 yıldır konuya ağırlık verdim. Istenen tüm testleri yaptırdık ve sebepsiz infertilite teşhisi ile karşılaştık. Bunun akabinde birer yıl arayla 1 aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemesi yaşadım. Şimdi ise 3. Tüp bebek denmesine hazırlanıyorum. Forumdan edindiğim bazı bilgiler ışığında, bazı hanımların iki denemeden sonra histereskopi yaptırmış olduğunu gördüm. Sizce 3. Denemeden önce hangi testleri yaptırmalıyım? Buna benzer deneyim yaşamış arkadaşlarım lütfen cevaplar mısınız? Bir de AMH TESTI yaptıracağım, çünkü her defasında 3-4 yumurtam anca oluşuyor, gerçi her iki denememde de 2 adedi döllendi ve konuldu ama maalesef negatif sonuçlandı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
histeroskopi yaptırmaya kendin mi karar verdin yoksa Dr mu istedi canım? Bu söylediğin şey önemli çünkü benim durumum da böyle olabilir , evet evet sanırım yaptırmak en iyisi..
Evet canım, amh testi yaptırılma. Rahim filmi çekilmişti ve tüplerde bi sorun yok, buna rağmen yine de histeroskopi yaptırayım diyorum, belki filmde çıkmayan sorunlar böylece ortaya çıkar. Genetik testler yaptıracağım, Bakırköy'de bir laboratuar ile görüştüm, bir şey sormak istiyorum, pıhtılaşma testi dediğin testin başka yetişmeler bir adı olabilir mi. Çünkü elinde bayaa. Liste halinde testler var, HCV , mtfr 677 gibi isimlerde..sen nerede yaptırıyorsun testleri ve aldığın fiyatlar nasıl? Teşekkürler şimdiden, ikimize de kolay gelsin, hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah
canim hic uzulme keser doner sap doner gun gelir hesap doner bu senin esine donsun diye soylemiyorum kayinvalidenlerin esinin rahatligina guvenerek nasil laf soktuklarini az cok tahmin ediyorum cunki benim esim problem sadce bende oldugu halde beni hic kasmadi raporu bile beklemedik haa durumumuz cok cokmu iyiydi hayir ama bakti ben cok uzuluyorum bir sekilde yaptirdik sunuda soyliyim ozeller artik basari oranlarini yukseltmek icin daha guvenilir oldular ama sen dedigin gibi yap o cocuk istiyorum diyene kadar sen sesini çıkarma istedigindeyse su soruyu sor istiyosunda ne yaptim goster bakalim bi doktora gidip muayene ol ne sorunun varmis birde sen kulaklarinla duyda simdide sen bende utan bakalim sonra sana yol gosterim seninle beraber cabalayayim de canim sende sakin uzulme herseyde bir hayir varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?