- 14 Haziran 2024
- 1.091
- 482
- 38
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
-
Histeroskopi neden yapılacakmış,polip mi görmüş,kalınlaşma veya incelme durumu mu var
Rahim filmi yol gösterici olur bi sorun mu var ki
Rahimde bir sorun yoksa genellikle tutmama sebebi embriyo da genetik problem olduğu düşünülür demişti doktorum embriyolara genetik tanı yapıldı mı
Hayır hiç biri yok bu ilk tüp bebek denememdi tutmadığı için histeroskopi önerdi rahim filmini 7 ay önce çektirdim tertemizHisteroskopi neden yapılacakmış,polip mi görmüş,kalınlaşma veya incelme durumu mu var
Rahim filmi yol gösterici olur bi sorun mu var ki
Rahimde bir sorun yoksa genellikle tutmama sebebi embriyo da genetik problem olduğu düşünülür demişti doktorum embriyolara genetik tanı yapıldı mı
Bende sizin gibi düşünüyorum rahimde bir problem görülmüyo biraz para için yaptıklarını düşünüyorum. İkinciyi denicem o da olmazsa o zaman histeroskopi yaptırırım diyorum sizce?Histeroskopi önerme nedeni neydi mesela? Benim yarım rahimli olduğum için rahmin durumunu görmek için yapılmıştı ve ameliyatta da polip görülmüş ve alınmıştı.
Sadece ilk tüp bebek tutmadı diye hiçbir sıkıntınız yoksa ameliyat teklifi bana biraz garip geldi. Doktorunuzla daha detaylı konuşup karar verebilirsiniz bence, yada başka bir görüş de alabilirsiniz.
normalde bişey görülmüyo işte ama sadece bu tutmadığı için emin olmak adına önerdi ve 40.000 tl. Sanırım ikinci transferden sonra tutmazsa yaptırıcam en azından ikinciyi deniyimRahimde bir anomali yoktu diye biliyorum sen de neden histeroskopi önerdi ki. Genel de anomali durumlarında myom polip durumlarında cerrahi müdahale edebilmek için yapılır.
Rahim filmi çektirmiş miydiniz? Onda bir sıkıntı var mıydı?Bende sizin gibi düşünüyorum rahimde bir problem görülmüyo biraz para için yaptıklarını düşünüyorum. İkinciyi denicem o da olmazsa o zaman histeroskopi yaptırırım diyorum sizce?
6 ay önce çektirdim hiçbişey çıkmadı bu durumda histeroskopi mantıklı gelmiyoRahim filmi çektirmiş miydiniz? Onda bir sıkıntı var mıydı?
Off bir çizik atmak 40.000 tl miiÇizik atacaktır muhtemelen
Hımm hiçbir şey çıkmadığı halde sırf ilk tüp bebek tutmadı diye histeroskopi biraz mantıksız. Benim de histeroskopi geçmişim var ama ilk tüp bebek trasferim benim de tutmadı kimyasal oldu.6 ay önce çektirdim hiçbişey çıkmadı bu durumda histeroskopi mantıklı gelmiyo
Histeroskopi olduktan sonraki transferiniz negatif mi olduHımm hiçbir şey çıkmadığı halde sırf ilk tüp bebek tutmadı diye histeroskopi biraz mantıksız. Benim de histeroskopi geçmişim var ama ilk tüp bebek trasferim benim de tutmadı kimyasal oldu.
Evet hatta iki aşılama negatif ve bir transfer negatifHisteroskopi olduktan sonraki transferiniz negatif mi oldu
Benim de olumsuz deneme sonrası histereskopi önerildi. doktorum rahim içinde ultrasonla göremediğimiz yapışıklıklar vs oluyor demişti o sayede açılabiliyor bir de çizik atılıyor tutunmayı güçlendirsin diye. Ben de oldum 12.500 ödedim.persembe günü de transferim var bakalım sonuç ne olacak ben de sizin gibi merakla bekliyorumAh ne güzel sizin adınıza çok sevindim
Bana ocakta 30bin demislerdi. 40 olmus demekki suan:)Off bir çizik atmak 40.000 tl mii40da transfer için vericem 80
On bin az bile artmış artık hiçbir şeyin fiyatına şaşırmıyorum bu tedavide maalesefBana ocakta 30bin demislerdi. 40 olmus demekki suan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?