Histeroskopi

pinkheartt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
1.091
482
38
27
Kızlar benim ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Doktorum histeroskopi önerdi bu operasyonu yaptırıp hamile kalanlar var mı? Yoksa bir kez daha deneyip yine negatif olursa mı yaptırsam kafam çok karıştı. Bir yandanda kaliteli embiriyom yine boşa giderse diye korkuyorum tecrübenize ihtiyacım var

Histeroskopi önerme nedeni neydi mesela? Benim yarım rahimli olduğum için rahmin durumunu görmek için yapılmıştı ve ameliyatta da polip görülmüş ve alınmıştı.
Sadece ilk tüp bebek tutmadı diye hiçbir sıkıntınız yoksa ameliyat teklifi bana biraz garip geldi. Doktorunuzla daha detaylı konuşup karar verebilirsiniz bence, yada başka bir görüş de alabilirsiniz.

Histeroskopi neden yapılacakmış,polip mi görmüş,kalınlaşma veya incelme durumu mu var
Rahim filmi yol gösterici olur bi sorun mu var ki
Rahimde bir sorun yoksa genellikle tutmama sebebi embriyo da genetik problem olduğu düşünülür demişti doktorum embriyolara genetik tanı yapıldı mı

Rahimde bir anomali yoktu diye biliyorum sen de neden histeroskopi önerdi ki. Genel de anomali durumlarında myom polip durumlarında cerrahi müdahale edebilmek için yapılır.

Hayır hiç biri yok bu ilk tüp bebek denememdi tutmadığı için histeroskopi önerdi rahim filmini 7 ay önce çektirdim tertemiz

Bende sizin gibi düşünüyorum rahimde bir problem görülmüyo biraz para için yaptıklarını düşünüyorum. İkinciyi denicem o da olmazsa o zaman histeroskopi yaptırırım diyorum sizce?

Rahimde bir anomali yoktu diye biliyorum sen de neden histeroskopi önerdi ki. Genel de anomali durumlarında myom polip durumlarında cerrahi müdahale edebilmek için yapılır.
normalde bişey görülmüyo işte ama sadece bu tutmadığı için emin olmak adına önerdi ve 40.000 tl. Sanırım ikinci transferden sonra tutmazsa yaptırıcam en azından ikinciyi deniyim

Bende sizin gibi düşünüyorum rahimde bir problem görülmüyo biraz para için yaptıklarını düşünüyorum. İkinciyi denicem o da olmazsa o zaman histeroskopi yaptırırım diyorum sizce?
Rahim filmi çektirmiş miydiniz? Onda bir sıkıntı var mıydı?

6 ay önce çektirdim hiçbişey çıkmadı bu durumda histeroskopi mantıklı gelmiyo
Hımm hiçbir şey çıkmadığı halde sırf ilk tüp bebek tutmadı diye histeroskopi biraz mantıksız. Benim de histeroskopi geçmişim var ama ilk tüp bebek trasferim benim de tutmadı kimyasal oldu.

Hımm hiçbir şey çıkmadığı halde sırf ilk tüp bebek tutmadı diye histeroskopi biraz mantıksız. Benim de histeroskopi geçmişim var ama ilk tüp bebek trasferim benim de tutmadı kimyasal oldu.
Histeroskopi olduktan sonraki transferiniz negatif mi oldu

Histeroskopi olduktan sonraki transferiniz negatif mi oldu
Evet hatta iki aşılama negatif ve bir transfer negatif sonrasında ikinci transferimle şu anda minik kızıma hamileyim. Rabbim size de en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları nasip etsin

Ah ne güzel sizin adınıza çok sevindim
Benim de olumsuz deneme sonrası histereskopi önerildi. doktorum rahim içinde ultrasonla göremediğimiz yapışıklıklar vs oluyor demişti o sayede açılabiliyor bir de çizik atılıyor tutunmayı güçlendirsin diye. Ben de oldum 12.500 ödedim.persembe günü de transferim var bakalım sonuç ne olacak ben de sizin gibi merakla bekliyorum

Ayy çok heyecanlı gerçekten bende ilki negatif olduğu için histeroskopi olucam sonra ikinci transferi yapıcaz hangi hastanedesiniz 12.500 çok ucuzmuş benim histeroskopi 40.000 transferde 40.000 yani toplamda bir transfer bir histeroskopiye 80.000 vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…