ay kız güldürdün beni sabah sabah. afedersin ama acık çatlak var galiba senin yengede(öyle diyecekmişsin ya )
benim eşimin kardeşi bir kez yenge diyecek oldu bana ki benden 2 yaş küçük "yok sakın ismimle hitap et abla de ama asla yenge deme "dedim. ay ne meraklıymış millet yenge olmaya
sen ara bir yengeni özür dile affet ben küçüğüm bilemedim haddimi sen büyüğümsünfalan de gönlünü al
fena kadın belli yani :)))
ayyyh birtane de böyle densiz entrikacı çirkef cahil benim başımda var kötü olanı hemm eltim hemde benimle yaşıt olmasına rağmen ruhsal yaşı yengenle aynı. okurken şiştim yani bu kızda potansiyel var tahminimce maceralarınızdan 50 bölümlük dizi senaryosu çıkar bu gidişle. senin zaten birşey yapmana hiç gerek yokmuş kayınvaliden maşallah iyi laf sokuyor
Buna benzer bi durum benimde başıma geldi biraz farklı olarak :) EŞimin kendinden 5 yaş küçük yeğeni var. Ablasının kızı. Kız benden 2 yaş büyük. EŞime dayı diyor ama bana hiç bişey demiyor çünkü konuşmuyor :)) En baştan beri bi muhabbetimiz olmadı ne düğünde ne hiç bişeyde. Kendi kendine triplere girmiş beni görüyordu arkasını dönüyordu felan. Ki ben yengesi oluyorum şekil olarak :) Bu ve bu gibi durumlarda kişilerin karakterine göre değişimler olduğunu düşünüyorum. Bir kıskanma bir çekememe vs. :)
carriee çok komikmiş yaa
17 yaşındaki ergene bak sen
en trajik olanı da mariftemiş gibi 17 yaşında çocuk yapmakla övünmesi
senin yaşına geldiğinde muhtemelen annen gibi duracak zaten işte o zaman yenge dersin
Hiç güleceğim yoktu gerçekten..Kaynana dostlar başına ama ne güzel savunuyor seni
Yenge lik statüsünden başka birşeye sahip olmadığı için onu bir halt sanıyor galiba...ayrıca gencecik yaşında okuması gereken zamanda anne olduğu için birde onu kendine statü yapmış;aslında cehaletinin altında acınası haline göstersin o poposunu haddini bilmez densiz...belkide yanlış zamanda sahip olduğu statüler onun psikolojisini bozmuştur,kaldıramıyordur ....muhattap olmaya gelmez böyleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?