hitoroskabiyi dok neden önerdi ben hiç duymadım 2mikro 1de dondurulmuş tedevi oldum 2tane kimyasal gebelik oldu bendemi bu yonteme baş vurmalıyım
selam bende yaptırıcam....arkadaşım geçen hafta yaptırdı elıfzeynep in dediği gibi narkoz almış ve fazla ağrısı olmamış şimdi dondurulmuş emruyoları transfer edcekler....rabbım kolaylık versın ...ben ıkı uç ay sonra gıtmeyı duşnuyorum.....gelişmeleri yazarsın canım ..inş bebişine kavuşursun...herkes de kavuşur inş....dua ile....elıfzeynep canım inş herşey yolunda gıder senınde....
oncellikle sagolun arkadaslar..ALLAHIM herkese annelık duygusunu tattırsın...ukba bebgın tutmama nedenı 3 taneymıs ...kadın erkek ve rahım faktoru...rahıme bakacakkı tutnmamasına sebep bı neden varmı dıye..bence sende oner doktoruna..boylece olmama nedenı 2 ye ınecek ...benım esımın sperm hareketsızlıgı vardı..gecen ay mıkro denedık...son anda tutnamamıslar...martta 2.yı deneyecegız ınsallah...ALLAH kımsenın kucagını bos bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaslar....salı gunu hıteroskopı olacagım..nasıl bır operasyon bılgılendırırsenız sevınırım..aslında gerek yok dedı ama dr yınede bakalım dedı...2.mıcro denememıze baslamadan once...ılkı olumsuz sonuclanmıstı bılıyorsunuz...bılgılendırırsenız sevınırım arkadaslar...sımdıden tsk ederım emeklerınıze..
canım inş hayırlı olsun,,,,histeroskopi aslında korkulacak bişey değil işin iç yüzünü öğrendikten sonra hatta yapsınlar diye de doktorun yüzüne bakıyorsun,,,,,kesinlikle anestezi al derim ben,,,,beni anestezisiz almışlardı doktora küfretmiştim,,,,ağrı eşiğin önemli burada,,,ama riske atma anestezi al muhakkak,,,,,,,anında olan yapışıklıkları açabiliyorlar,,rahim içi görülebiliyor yani,,,,,,KORKMA seve seve gir arkadaşım,,,,
tesekkur ederım arkadasım cesaretlendırdıgın ıcın..nasıl bı operasyon...hastanede yatıs oluyormu...yoksa cıkabılıyormusun dınlendıkten sonra bılgılendırırsen sevınırım..ALLAH dualarımızı kabul etsın canımm..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanmıyorum canım bizde asıl sorun erkek infertilitesi ama keşke nerdeee...
neden olmasın..ALLAH buyuk...umarım tahmın edılen seydır..bılgılendırmeyı unutma arkadasım...saolun verdıgınız bılgıler ıcın...rahatladım gercektenn....salı gunu oluyor ıslem..kısmetse marttada 2.mıkro olacak...ınsallah bu sefer yıkım olmaz:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?