- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. (( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................
BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................
geçmiş olsun arkadaşınıza ama neden eşlerimize anlatacağımızı anlamadım. Hastalık korkusuyla mı sadık olacak bana? E ben ne anladım öyle sadakatten..
karısını aldatmıs allahta ceza vermiş ne denebilirki hayatta uyarmam eşimi öyle bir pislik yaparsa sonuclarına katlanır
Katilllllllllllll
katil dediğiniz kim bu arada?
adama gram üzülmedim..
Karısı için her iki anlamda da üzüldüm..
Aldatıldığını bildiği halde her şeyi yok sayıp eşinin hala yanında ve ona destek oluyor ya helal olsun valla !
Böyle kadına yapılmaz bu !
korunmadan uçkurunun derdiyle yollara düşerse olacağı bu!
En çok arkadaşınıza üzüldüm. Aldatıldığına mı yansın, yoksa masum iken kapma riskinde olduğu hastalığa mı...
Yazıklar olsun o adama da!
evet başucunda, tabıkı kız çok svıyor o benım herseyımdı dıyor naparım onsuz dıyor aldatıldığı umrunda değil gbı çok acı bır durum. Yoğunbakımdaymış adam senı çok sevdım affet benı demiş bırdahada acmamış gözlerını.(
valla adam beter olsunda, umarım arkadaşınıza geçmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?